:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: THE BEST OF MARTIAL ARTS
PERSBERICHT: THE BEST OF MARTIAL ARTS
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2005-07-07 - Geplaatst door: Werner
3 legendary Martial Arts Movies
Releasedatum: 26 juli

Martial Arts legendes Bruce Lee en Jet Li zijn respectievelijk te zien in het legendarische Fist Of Fury en de awardwinning Last Hero In China (directed by Tsui Hark). Als derde film bevat de box de sci-fi / special effects / swordplayfilm The Princess Blade.

FIST OF FURY
In zijn tweede martial arts-film demonstreert Bruce Lee opnieuw zijn fabelachtige kung fu-technieken, die hem in de jaren '70 tot de onbetwiste superster van de Hong Kong cinema maakten. Kung fu-student Chen Chen (Bruce Lee) wordt geconfronteerd met de gewelddadige dood van zijn leermeester en gaat op zoek naar de daders. Het spoor leidt naar een concurrerende Japanse sportschool en in een sensationeel duel neemt Chen Chen het in zijn eentje op tegen alle pupillen. Maar de Japanners slaan terug en doden bijna alle medestudenten van Chen Chen's Chinese sportschool. Een totale oorlog lijkt onvermijdelijk.

Features Fist Of Fury
Genre: Actie
Beeld: 16:9 Widescreen 2.35:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 Cantonees & Engels gesproken
Nederlands & Engels ondertiteld
Re-mastered & Restored
Speelduur: 102 min.

Extra's:
• Commentary by Bey Logan
• Original Theatrical Trailer
• Rare Interview Gallery

LAST HERO IN CHINA
Wanneer jonge meisjes met alarmerende regelmaat uit het dorp verdwijnen, vraagt het dorpshoofd niemand minder dan Wong Fei-hung (Jet Li) om de zaak te onderzoeken. Hij komt een complot op het spoor waarbij vrouwenhandelaren met behulp van corrupte monniken meisjes dwingen de prostitutie in te gaan. Met zijn dodelijke kungfutechnieken trekt Wong Fei-hung ten strijde... Regisseur Wong Jing (City Hunter) en kungfuchoreograaf Yuen Woo-Ping (Crouching Tiger, Hidden Dragon) zorgen samen voor een waanzinnige mix van keiharde kungfu, special effects en ongelofelijke actiescènes!

Features Last Hero In China
Genre: Actie
Beeld: 16:9 Widescreen 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 & Dolby Surround 2.0 Cantonees gesproken
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 105 min.

THE PRINCESS BLADE
Krijgers en rebellen proberen de regering aan het wankelen te brengen. Een groep samoerai, bestaande uit afstammelingen van de keizerlijke garde, krijgt de opdracht de rebellen uit te roeien. Yuki is aanvankelijk trouw aan de regering en haar medestrijders. Maar wanneer ze de waarheid ontdekt over de gewelddadige dood van haar moeder, verlaat ze de groep en bundelt ze haar krachten met een rebellenleider die haar kan helpen in haar zoektocht naar wraak, een zoektocht die haar uiteindelijk tegenover haar oude strijdmakkers zal plaatsen...

Features The Princess Blade
Genre: Actie/Science Fiction
Beeld: 16:9 Widescreen 2.35:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 & Dolby Surround 2.0 Japans gesproken
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 93 min.

Extra's:
• Photo gallery
• Trailer selection