:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S AUGUSTUS 2005
PERSBERICHT: KOOPDVD'S AUGUSTUS 2005
Bron: RCV - Datum: 2005-07-05 - Geplaatst door: Werner
BLADE TRINITY – Dubbeldisc special edition

Wesley Snipes keert terug als de onvermoeibare vampierjager Blade in dit explosieve derde deel! Wanneer de controle over de aarde in de klauwen van vampiers dreigt te raken, is Blade de enige persoon die weerstand kan bieden aan de onsterfelijke bloedzuigers!! Hij moet voorkomen dat de wereld omgedoopt wordt tot "de planeet van vampiers". Het vuur wordt hem behoorlijk na aan de schenen gelegd! De vampierleider start een agressieve haatcampagne tegen hem, waarbij Blade’s bestaan niet langer geheim blijft voor de mens. De politie zet zijn tanden vervolgens vol overgave in de zoektocht naar wat zij denken een gruwelijk monster. Blade besluit noodgedwongen zijn handen ineen te slaan met de Nightstalkers (een groep menselijke vampierjagers) voor een extreem gevecht waarbij het bloedspoor direct zal leiden tot de beruchte vampierlegende Dracula...

In Blade Trinity zien we vers bloed aan de zijde van Blade. De sexy Abigail (Jessica Biel), leidster van de Nightstalkers en tevens dochter van Whistler (Kris Kristofferson) en de vlijmscherpe grappenmaker Hannibal King (Ryan Reynolds).

Specs
Regie: David S. Goyer (Blade 2, Mission To Mars)
Cast: Wesley Snipes (Blade I & II, U.S. Marshals, Money Train), Kris Kristofferson (Blade I & II, Payback), Jessica Biel (The Texas Chainsaw Massacre, Summer Catch, Ulee's Gold)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels DTS ES 6.1, Engels Dolby Digital 5.1 EX
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Genre: actie
Speelduur: ca. 108 minuten
Releasedatum: 3 augustus 2005

Extra's:
Disc 1: De Film
• Trailers
Disc 2: De Extra's
• Uitgebreid geanimeerd selectiemenu
• Verborgen extra’s (easter eggs)
• Documentaire "Inside the World of Blade Trinity", 17 clips met een totale speelduur van ruim 100 minuten met o.a. Urban Vampire, Nightstalker, Boot Camp, Fresh Blood, Beyond the Basics, The Beat of Blade.
• Interview van de schrijver met de regisseur "Goyer on Goyer "
• Alternatief einde
• Bloopers (ruim 10 minuten)
• Fotogalerie van de wapens
• Foto’s en clips van de visual effects
• Originele bioscoop trailer, teaser trailer en soundtrackFINDING NEVERLAND

Superster Johnny Depp vervult op magische wijze de wens die iedereen diep van binnen nog altijd heeft: weer even onbezorgd genieten als een kind. Succesvol schrijver van ludieke theatervoorstellingen J.M. Barrie (Johnny Depp) ontmoet onverwachts zijn nieuwe inspiratiebron: vier kinderen die zonder vader door het leven gaan. Hij raakt spelenderwijs erg goed bevriend met hen én hun zeer charmante moeder (Kate Winslett). James laat de jongens op verrassende manieren zien dat alles mogelijk is en dat je met fantasie een fantastisch leuke eigen wereld kunt creëren. Hij leert ze niet alleen allerlei dwaze streken, kattenkwaad en spelletjes, maar brengt ook weer lol, vrolijkheid en onbezorgdheid terug in het hele gezin.

Finding Neverland maakt je deel van de creatieve reis die J.M. Barrie (auteur van de wereldberoemde klassieker Peter Pan) heeft afgelegd om Peter Pan zeer succesvol tot leven te brengen.

Specs
Regie: Marc Forster (Monster's Ball; Everything Put Together)
Cast: Johnny Depp (From Hell; Blow; Chocolat), Kate Winslet (Enigma; Holy Smoke; Titanic), Dustin Hoffman (Wag The Dog; Mad City; Rain Man)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Genre: speelfilm
Speelduur: ca. 99 minuten
Releasedatum: 17 augustus 2005

Extra's:
• TrailersGAY
De eerste Nederlandse film over de Amsterdamse homoscene!

Pascal en Max zijn een jong, hip homostel uit Amsterdam. Pascal is een arrogante soapacteur die het wil gaan maken in Hollywood en Max is een succesvolle, narcistische televisieproducent. Max en Pascal leiden een decadent leven en maken samen met vriendin Snoes het Amsterdamse nachtleven onveilig. De champagne vloeit rijkelijk en de twee geven menig feestje in hun luxe appartement. Tijdens een van de feesten ontmoet Max de knappe Amerikaanse fotograaf Guy. Max, die al vaker vreemd is gegaan, valt voor de charmes van Guy. Voor Pascal is de maat vol en hij verbreekt hun relatie. Verscheurd door verdriet verpest Pascal een auditie. Ook Max voelt zich ongelukkig in de nieuwe situatie. Snoes blijft de binnende factor tussen beide mannen en doet er dan ook alles voor om hen weer bij elkaar te krijgen...

Specs
Regie: Tom Six (Debuut)
Cast: Hugo Metsers (Naar de Klote!, Siberia, Castings, GTST), Joris van der Sande (Debuut), Nienke Brinkhuis (Swingers)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Nederlands Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Genre: soap / speelfilm
Speelduur: ca. 90 minuten
Releasedatum: 3 augustus 2005

Extra's:
• TrailersPAPARAZZI

Paparazzi zijn elke dag op zoek naar de meest onwaarschijnlijke foto's. Door weer en wind altijd paraat met hun razendsnelle camera’s. Overspel, moord, zwangerschap, ziekte, geweld, maar ook liefde en verdriet wordt vastgelegd. Niemand ontkomt, je ziet de paparazzi overal onverwachts opduiken en wij, kijkers, smullen van hun onthullingen. Soms gaan ze te ver, soms hebben ze de verkeerde te pakken en dan zijn ze hun eigen leven niet meer zeker. Eén van hun slachtoffers, Bo Laramie, zint op wraak en dat zal hij krijgen ook!!!

Specs
Regie: Paul Abascal (TV: The Sentinel, Nash Bridges)
Cast: Cole Hauser (2 Fast 2 Furious, White Oleander, Good Will Hunting), Robin Tunney (Vertical Limit, End Of Days), Dennis Farina (Snatch, Saving Private Ryan, Bella Mafia)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands
Genre: thriller
Speelduur: ca. 81 minuten
Releasedatum: 17 augustus 2005

Extra's:
• Trailers