:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Video Film/Express >> PERSBERICHT: RELEASES ZOMER 2005
PERSBERICHT: RELEASES ZOMER 2005
Bron: Video Film/Express - Datum: 2005-07-04 - Geplaatst door: Werner
Video/Film Express gaat de zomer in met onder meer het derde en laatste deel van de Duitse tv-serie Heimat en met de eerste worp van wat uiteindelijk 18 DVD's worden met de getekende avonturen van 's werelds bekendste cowboy, Lucky Luke.

HEIMAT 3

Met dit derde deel is de imposante serie moderne geschiedschrijving van Edgar Reitz compleet. Kopers van dit deel ontvangen een box, waarin ook de twee eerste delen kunnen worden opgeborgen. Op zes DVD's met een totale speelduur van elf uur en twintig minuten wordt een beeld gegeven van kleine en grotere gebeurtenissen tijdens het laatste decennium van de vorige eeuw, vanaf de val van de Berlijnse Muur op 9 november 1989 tot aan oudejaarsavond 1999. Naast alle verhaallijnen rond liefde, scheiding, vriendschap en verzoening is er veel aandacht voor de manier waarop Oost- en West- Duitsers weer tot elkaar probeerden te komen.LUCKY LUKE
- Fingers
- De erfenis van Rataplan
- De verloofde van Lucky Luke
- De premiejager
- Apache Canyon
- Western Circus
- De ťťnarmige bandiet
- Het alibi
- The Daily Star


De legendarische cowboy die vlugger dan...jawel. Negen DVD's met op elke DVD 2 of 3 avonturen van Lucky Luke. Eind augustus wordt de serie gecompleteerd met nog 9 DVD's. Het bijzondere aan deze releases is het feit dat voor de inlays de oorsponkelijke stripcovers zijn gebruikt. Van de DVD's hebben de meeste een speelduur van bijna anderhalf uur.HET KLEINE HUIS OP DE PRAIRIE - LOOK BACK TO YESTERDAY

Een speciale aflevering als opwarmertje voor Seizoen 4, dat later dit jaar wordt uitgebracht. In ruim anderhalf uur gebeurt er weer van alles met de Ingalls... op sociaal gebied, op het terrein van de liefde, maar ook op dat van gezondheid en ziekte.

Speelduur: 96 minuten
Geluid: Dolby Digital 2.0BENEATH THE SKIN

De tweede verfilming van een Nicci French-boek bij Video/Film Express. Dit broeierige verhaal gaat over een man die drie vrouwen achternazit die elkaar niet kennen. Waarin ze wel overeenkomen: de stalker wil bij elk van hen onder de huid zien te komen, zelfs als hij hiervoor moet moorden. Met o.a. Phyllis Logan (Secrets And Lies), Emma Fielding (The Discovery Of Heaven) en Jamie Draven (Billy Elliott).

Speelduur: 133 minuten
Geluid: Dolby Digital 2.0AUSTRALIA - LAND BEYOND TIME

Weer zo'n indrukwekkende IMAX-film. Een documentaire van ruim een uur geeft een indringend beeld van het exotische en geÔsoleerde continent AustraliŽ. Vele kilometers rode zandduinen karakteriseren 'The Outback', maar er zijn ook sprookjesachtige watervallen, mysterieuze regenwouden en een grote diversiteit aan diersoorten. AustraliŽ: een land van extremen.

Speelduur: 64 minuten
Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS


Recent nieuws van dezelfde bron