:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2005
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2005
Bron: A-Film - Datum: 2005-07-01 - Geplaatst door: Werner
ALEXANDER (single-DVD en 2 DVD)
Releasedatum: 4 augustus 2005

Alexander de Grote, één van de grootste militaire intellecten uit de wereldgeschiedenis. Hij veroverde in zijn tijd vrijwel het hele gebied dat toen als de beschaafde wereld te boek stond en groeide in ogen van vele tijdgenoten uit tot een god. Alexander trok via het Perzische Rijk naar Egypte en van daaruit naar India in het Oosten. Deze film richt zich op deze acht rumoerige jaren en op Alexanders relatie met zijn jeugdvriend en strijdmakker Hephaestion.

DVD Specificaties:
Regisseur: Oliver Stone
Acteurs: Collin Farrell, Angelina Jolie, Anthony Hopkins
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Disc 1: DTS, Dolby Digital 5.1; Disc 2: Dolby Stereo
Aspect Ratio: Disc 1: 16:9 Anamorphic (2.35:1); Disc 2: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 159 minuten

Extra's:
Disc 1:
• Original Theatrical Trailer
• Commentary Track by Oliver Stone
Disc 2:
• Historical documentary (National Geographic) - ONDER VOORBEHOUD
• Making of - ONDER VOORBEHOUD
• Cast Interviews (met Colin Farrel, Oliver Stone, Angelina Jolie en Val Kilmer)VET HARD (NL) / VOLLE GAS Gas (BE) (single DVD en 2DVD)
Releasedatum: 25 augustus 2005

Na een mislukte juwelenroof verdwijnt snackbarhouder Bennie ruim vijf jaar achter de tralies. Als hij weer vrijkomt wacht hem een onaangename verrassing. Zijn geliefde pleegvader Mast ligt op sterven. Bovendien duikt ineens een echte zoon van Mast op, de verknipte vrouwenliefhebber Koen die verliefd wordt op de suïcidale Katia. Zij zorgt voor veel problemen als Bennie en Koen op jacht gaan naar geld voor een illegale lever voor Mast. Een bankoverval loopt volledig uit de hand en bij een zekere weddenschap verliezen ze hun laatste geld. Ze krijgen nog één kans: een overval op een geldtransport. Ook die loopt echter niet volgens planning.

DVD Specificaties:
Regisseur: Tim Oliehoek
Acteurs: Jack Wouterse, Kurt Rogiers, Bracha van Doesburgh
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels en Frans
Genre: Actie/Komedie
Audio: DTS, Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 88 minuten

Extra's:
Disc 1:
• Original Theatrical Trailer
• Commentary Track by Tim Oliehoek & Rolf Dekens
Disc 2:
• Making of, Videoclip
• Visual Effects sequenties / Storyboardfilm vergelijking
• Extended/Deleted scenes
• Bloopers
• Moodboards
• Bios-bon promo
• Première "Vet Hard"
• "The Horseless Prince" / korte film van Tim Oliehoek
• Showreel "Buy or Die" van Tim Oliehoek.
• ONDER VOORBEHOUD: Audities, SchietlessenMAR ADENTRO (2DVD)
Releasedatum: 11 augustus 2005

Ramón ligt al dertig jaar verlamd in bed terwijl hij verzorgd wordt door zijn familie. Zijn slaapkamerraam is ook zijn enige raam naar de wereld. Hij kijkt uit over de zee waar hij vroeger zoveel ging zeilen. De zelfde zee waar hij tijdens zijn jeugd een vreselijk ongeluk kreeg. Sindsdien is zijn enige doel zijn leven op een waardige manier te beëindigen. Zijn wereld wordt danig ondersteboven gezet door de komst van twee vrouwen: Julia, de advocate die hem ondersteunt en hem helpt in de juridische strijd om zijn leven naar eigen inzichten te beëindigen, en Rosa, een vrouw uit het dorp die hem er steeds van probeert te overtuigen dat het leven altijd de moeite waard blijft. Beide vrouwen zijn danig van slag door Ramón's indrukwekkende persoonlijkheid en beginnen vraagtekens te zetten bij de principes die zij hun hele leven al aanhangen. Ramón weet dat alleen degene die echt van hem houdt ook degene zal zijn die hem helpt om zijn laatste reis te maken.

DVD Specificaties:
Regisseur: Alejandro Amenábar
Acteurs: Javier Bardem
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Disc 1: DTS, Dolby Digital 5.1; Disc 2: Dolby Stereo
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: Disc 1: DVD 9; Disc 2: DVD 5
Feature Length: 121 minuten

Extra's:
Disc 1:
• Original Theatrical Trailer
Disc 2:
• Documentary about the making of the film: "Un viaje Mar Adentro" (A Journey Inside the Sea (+/- 85 min))
• Deleted scenes
• Storyboard
• Photo Gallery
• Set DesignsHANS CHRISTIAN ANDERSEN DEEL 5: DE NIEUWE KLEREN VAN DE KEIZER
Releasedatum: DVD & CD 25 augustus 2005

De schrijver Hans Christian Andersen heeft vele sprookjes geschreven die tot de beroemdste ter wereld behoren. Tot op de dag van vandaag zijn zijn verhalen onverminderd populair. Als eerbetoon aan deze grootmeester is een prachtige opnieuw getekende serie gemaakt; Hans Christian Andersen - The Fairytaler.

DE NIEUWE KLEREN VAN DE KEIZER
De keizer houdt zich veel bezig met de laatste mode. De keizer ontslaat zijn vertrouwde oude kleermaker als twee ontwerpers hem vertellen dat zij de mooiste kleren kunnen maken die hij zich maar kan voorstellen. De ontwerpers gaan direct aan het werk. Alleen is het kledingstuk zo bijzonder dat alleen degenen die intelligent en vakbekwaam zijn het kunnen zien...

HET VERLIEFDE PAAR
Sjakie de draaiende tol is hopeloos verliefd op de mooie bal Martina, die is gemaakt van de kinderhandschoenen. Als Sjakie eindelijk de moed heeft opgebracht om Martina mee te vragen voor een wandeling, vertelt ze hem dat ze is verloofd met een vriendelijke mus die in een boom boven de tuin woont. Op een dag verdwijnt Martina spoorloos. Sjakie neemt aan dat ze ergens anders gelukkig leeft met haar mus. Hij neemt zich voor om nooit meer op iemand anders verliefd te worden. Maar waar is Martina eigenlijk? Is ze echt Sjakies eeuwige liefde waard?

DE OUDE STRAATLANTAARN
De oude straatlantaarn heeft zijn hele leven hard gewerkt. Nu is het tijd om te stoppen met werken en te genieten van zijn rust. Zijn vrienden, de windwolk en de sterren, geven hem de meest magische cadeautjes in de hele wereld. Het enige wat hij nodig heeft om zijn cadeautjes tot leven te brengen, is iemand die een kaars wil aansteken in zijn houder. De oude straatlamp gaat op zoek naar iemand die zijn leven helemaal perfect kan maken.

DE HALS VAN DE FLES
Al jaren gebruikt een oude vrouw de gebroken hals van een fles als drinkbeker voor haar zangvogeltje. Heeft ze nooit bedacht dat die 'drinkbeker' veel lijkt op de nek van een zekere champagnefles van vroeger? Een champagnefles uit de tijd dat ze nog jong en gelukkig was en verloofd met haar geliefde. De flessenhals zou haar duidelijk hebben kunnen maken wat er met haar geliefde op zee gebeurd is en waarom hij nooit meer terug is gekomen. Maar de oude vrouw ziet helemaal niets bekendsà

DVD Specificaties:
Met stemmen van o.a.: Joost Prinsen, Jeroen Maes, Paul Codde, Vic De Wachter,
Taal: Nederlands en Engels
Genre: Animatie
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 78 minuten

Extra's:
• Trailer the FairytalerHANS CHRISTIAN ANDERSEN DEEL 6: DUIMELIJNTJE
Releasedatum: DVD en CD 25 augustus 2005

DUIMELIJNTJE
Een oude vrouw wenst dat ze een prachtig klein kind zal krijgen. De wensenfee geeft haar een tas met een magische gerstekorrel en een lijst met aanwijzingen. De plant groeit uit tot een chitterende bloem en slapend in een bloemenbed ligt het kleinste en mooiste meisje dat de vrouw ooit heeft gezien. De vrouw houdt ontzettend veel van het meisje en legt haar in een groot tulpenbed in een schaal met water waar niemand haar kwaad kan doen. Maar het meisje is eenzaam en verdrietig. Totdat ze wordt gestolen door een gemene vrouw die op zoek is naar een mooie bruid voor haar zoon.

DE MESTKEVER
Koen de mestkever woont in de koninklijke stal. Hij kletst veel en kan enorm tekeergaan. Hij is vreselijk kwaad dat hij niet dezelfde gouden schoenen krijgt als het paard van de koning. Koen besluit de stal te verlaten en er op uit te trekken, de wijde wereld in. Hij wil bewijzen dat hij net zo belangrijk is als het koninklijke paard en een eigen paar gouden schoenen meer dan waard is!

DE TONDELDOOS
Een soldaat is op weg naar huis na jaren in de oorlog te hebben gevochten. Onderweg ontmoet hij een oude heks die hem al het goud en zilver dat hij kan dragen belooft. Het enige wat hij hiervoor moet doen, is in het binnenste van een oude boomstam kruipen. Daar moet hij een doosje vol buskruit redden dat de oma van de heks er jaren geleden heeft achtergelaten. De soldaat moet daarbij wel oppassen

DVD Specificaties:
Met stemmen van o.a.: Joost Prinsen, Tom Van Landuyt, Lucas Dietens, Filip Bolluyt
Taal: Nederlands en Engels
Genre: Animatie
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 78 minuten

Extra's:
• Trailer the FairytalerONG-BAK: MUAY THAI WARRIOR
Releasedatum: 25 augustus 2005

Ting woont in een klein en vredig dorpje als op een dag het hoofd van het heilige Boeddhabeeld "Ong-Bak" wordt gestolen. De dief probeert door deze daad in de gunst te komen van misdaadkoning Khom Tuan. Ting ziet het als zijn taak het heilige beeld terug te halen. Om het hoofd terug te winnen moet Ting het in illegale straatgevechten opnemen tegen locale en buitenlandse tegenstanders. Zijn buiten gewone atletische en traditionele Muay Thai vaardigheden maken hem al snel tot kampioen. Wanneer hem beloofd wordt dat hij het hoofd van Ong-Bak terugkrijgt, is hij zelfs bereid mee te gaan in een gevecht tegen de Birmese bokser Saming.

DVD Specificaties:
Regisseur: Prachya Pinkaew
Acteurs: Tony Jaa en Wannakit Siriput
Taal: Thai
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Actie
Audio: DTS, Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (1.85)
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 105 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer
• Making of
• Overig bonusmateriaal: to be confirmedDONNIE DARKO - DIRECTOR'S CUT
Releasedatum: 25 augustus 2005

Donnie Darko is een normale tiener, uit een normaal gezin, met een normaal leven. Dan stort er plotseling een vliegtuigmotor op zijn ouderlijk huis, midden in zijn slaapkamer, waardoor hij maar net aan de dood ontsnapt. Vanaf dat moment zal Donnie's leven er niet meer hetzelfde uit zien. Hij krijgt last van afschrikwekkende hallucinaties, krijgt wereldbedreigende boodschappen door en begint zich voor vriend en vijand nogal vreemd te gedragen. Ook de wereld om hem heen staat op z'n kop. Waarom staat ineens het huis van de christelijke zelfhulpgoeroe Cunningham in brand? Waarom wordt zijn favoriete lerares Engels ineens ontslagen? Waarom blijft de oud-lerares "Mrs. Death" op en neer lopen tussen haar huis en haar brievenbus? In de verrassende ontknoping wordt duidelijk dat niets voor niets blijkt te zijn.

DVD Specificaties:
Regisseur: Richard Kelly
Acteurs: Jake Gyllenhaal (City Slickers), Noah Wyle (ER), Drew Barrymore (Charlie's Angels, Scream), Patrick Swayze (Dirty Dancing, Road House)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Thriller
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD
Feature Length: 118 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer
• Deleted and Extended scenes with optional Director's Commentary
• Production Stills
• Concept Art
• Cunning Visions
• Infomercials plus optional commentary
• The philosophy of time travel book
• Cast & Crew Information
• website galleryTRUFFAUT BOX - VOLUME 1 (5DVD + bonus DVD)
- Le Dernier Metro
- Jules Et Jim
- La Femme D'a Cote
- Les Deux Anglaises Et Le Continent
- La Peau Douce
- Bonus DVD

Releasedatum: 11 augustus 2005

LE DERNIER MÉTRO
Parijs, september 1942. Lucas Steiner, de joodse directeur van het Theater Montmartre, heeft moeten vluchten voor de Duitse bezetters. Zijn vrouw, Marion Steiner, heeft de leiding van het theater overgenomen. Ze engageert Bernard Granger, een overgelopen acteur van het Theater du Grand Guignol, om samen met haar in het stuk "La Disparue" van Jean-Louis Cottins te spelen. Tot de avond van de generale repetitie ondergaat het gezelschap de dreigingen van de venijnige criticus "Je suis partout", Daxiat. Deze heeft maar één ambitie, hij wil de Comédie Française leiden. En wat als, uit liefde voor zijn vrouw, Lucas Steiner alleen maar net had gedaan alsof hij Frankrijk had verlaten en zich gedurende de hele oorlog in de kelder van zijn theater had verstopt...?

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Catherine Deneuve, Gérard Dépardieu
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speefilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 131 minuten

JULES ET JIM
Parijs, aan het begin van de 20e eeuw. De twee boezemvrienden, Jules, een Duitser, en Jim, een Fransman, zijn in de ban van een foto, waarop een intrigerend glimlachend vrouwelijk standbeeld staat afgebeeld. Ze besluiten naar Griekenland te gaan om daar het beeld te zoeken. Eenmaal terug in Parijs, komen Jules en Jim Cathérine tegen, een vrouw met dezelfde glimlach als het mysterieuze beeld. Jules trouwt met haar. De Eerste Wereldoorlog drijft de twee vrienden uit elkaar. Wanneer ze elkaar na de oorlog weer ontmoeten, wordt Cathérine verliefd op Jim.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Jeanne Moreau, Oscar Werner, Henri Serre
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speefilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 4:3 (1,33)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 105 minuten

LA FEMME D'A COTE
Ooit vormden Bernard en Mathilde een hartstochtelijk paar. Het geluk mocht niet duren. Zeven jaar na de dramatische scheiding trekken Mathilde en haar man in hun nieuwe huis, naast dat van Bernard, zijn vrouw Arlette en hun zoontje. Ze ontmoeten elkaar allemaal op de tennisclub, uitgebaat door Madame Jouve, de vertelster van het verhaal. Mathilde en Bernard zijn niet in staat vriendschap te sluiten. Met die beiden blijft het, zo vertelt ons Madame Jouve, altijd een geval van: "van elkaar meugen ze niet, bij elkaar deugen ze niet".

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Gérard Depardieu, Fanny Ardant, Henri Garcin
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 4:3 (1.33)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 106 minuten

LES DEUX ANGLAISES ET LE CONTINENT
Aan het begin van de vorige eeuw ontmoet Claude Roc Anne Brown, een jonge Engelse vrouw op doorreis in Parijs. Ze nodigt hem uit naar Wales te komen. Ze wil Claude aan haar zus Muriel voorstellen, voor wie ze hem als echtgenoot in gedachten heeft. Claude vraagt Muriel ten huwelijk, maar de jonge vrouw weigert. Ze geeft hem echter wel hoop. Maar de moeders van Claude en Muriel verplichten het paar tot een scheiding van een jaar. Claude keert terug naar Parijs en begint een carrière als kunstcriticus. Hij ontmoet andere vrouwen en wordt de minnaar van Anne...

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Jean-Pierre Léaud, Kika Markham, Stacy Tendeter
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 4:3 (1.33)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 108 minuten

LA PEAU DOUCE
Pierre Lachenay is in de veertig en woont, samen met zijn vrouw Franca en hun dochtertje Sabine, in het 16e arrondissement in Parijs. Tijdens een trip naar Lissabon, waar hij een lezing over Balzac geeft, ontmoet hij de jonge stewardess Nicole. Ze zien elkaar weer in Parijs en worden minnaars. Het leven van Pierre staat op zijn kop, hij kan niet liegen en gaat bij zijn vrouw weg. Hij is weer vrij man en vraagt Nicole ten huwelijk.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Françoise Dorléc, Jean Dessailly
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 4:3 (1.33)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 113 minuten

BONUS DVD
• Truffaut and the joy of reading
• Evocation of Françoise Dorléac's personality through dance scenes, a walk along the Croisette and an account by François Truffaut
• France Roche questions Truffaut about the cast and the shooting of Les Deux Anglaises Et Le Continent
• Interview of Truffaut about Henri Pierre Roché
• A portrait of Fanny Ardant

DVD Specificaties:
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 30 minutenTRUFFAUT BOX - VOLUME 2 (6DVD + bonus DVD)
- 400 Coups
- Baisers Voles
- Vivement Dimanche
- L'Amour En Fruite
- Tirez Sur Le Pianiste
- Domocile Conjugal,
- Bonus DVD

Releasedatum: 11 augustus 2005

400 Coups
Antoine Doinel is 14 jaar oud. Op school ligt hij voortdurend in de clinch met zijn meester, die hem straft voor het schrijven op de muren van de klas. Thuis krijgt hij geen aandacht van zijn onverschillige ouders die niet weten wat ze met hem aan moeten tijdens de vakanties. Antoine ontloopt zijn straf, spijbelt samen met zijn vriendje René en treft zijn moeder in de armen van haar minnaar aan. Het leven van de jonge Antoine staat al vroeg in het teken van de leugen en zelfredzaamheid.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Jean-Pierre Léaud, Claire Maurier
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 94 minuten

BAISERS VOLÉS
Antoine Doinel is vierentwintig jaar oud. Opgesloten in een militaire gevangenis wacht hij op zijn langverwachte afkeuring. Eenmaal vrij man, gaat hij dineren bij de ouders van een jong meisje, Christine Darbon, waar hij verliefd op is. Nu eens nachtwaker, dan weer privé-detective, of verkoper in een schoenenzaak, Antoine Doinel is een eeuwige twijfelaar, zowel in zijn professionele, alsook in zijn amoureuze leven.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Jean-Pierre Léaud, Claude Jade
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 90 minuten

DOMOCILE CONJUGAL
Antoine Doinel is getrouwd met Christine Darbon. Ze wonen in Parijs, in een appartement aan de binnenplaats van een oud pand. Antoine drijft een bloemenstalletje, waar hij tevergeefs probeert witte anjers rood te kleuren. Christine geeft vioolles. Antoine ziet het niet meer zitten met zijn bloemen en gaat werken bij een Amerikaans, waterbouwkundig bedrijf. Daar wordt hij betaald om een beetje met bootmodellen te spelen. Ook hoort hij dat hij voor het eerst vader is geworden van een zoon. En hij ontmoet een bijzonder knappe Japanse, Kyoko. Antoine begint een verhouding met haar. Wanneer Kyoko haar minnaar een bos bloemen stuurt, krijgt Christine lucht van de zaak. Christine en Antoine gaan uit elkaar. Antoine merkt al snel dat hij zich verveelt met Kyoko, terwijl hij Christine alles kan vertellen.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Jean-Pierre Léaud, Claude Jade
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 100 minuten

L'AMOUR EN FRUITE
Na vijf jaar huwelijk besluiten Antoine en Christine te gaan scheiden. Antoine is verliefd op Sabine, een verkoopster in een platenzaak. Op een dag, als hij zijn zoontje Alphonse naar het station brengt, komt hij Colette tegen, een meisje van de Jeunesses Musicales, waarop hij in L'amour À Vingt Ans verliefd was. L'amour En Fuite is het hoogtepunt van Antoine Doinel's avonturen, een mozaïek van beelden met nooit eerder vertoonde scènes uit eerdere films van François Truffaut met Jean-Pierre Léaud.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Jean-Pierre Léaud, Claude Jade
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 94 minuten

VIVEMENT DIMANCHE
Julien Vercel, directeur van een makelaarskantoor, wordt verdacht van de moord op Massoulier, de minnaar van zijn vrouw. Alles wijst in zijn richting, des temeer omdat zijn vrouw thuis is vermoord. Julien houdt zich schuil in zijn kantoor en laat de zaak door zijn secretaresse, de brunette Barbara Becker, onderzoeken. Beetje bij beetje, van voorval tot voorval, komt Barbara uiteindelijk achter de identiteit van de echte dader.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Fanny Ardant, Jean-Louis Trintignant
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 110 minuten

TIREZ SUR LE PIANISTE
Charlie Koller is pianist bij een lawaaiorkest. Op een avond komt zijn broer Chico, door twee gangsters achtervolgd voor het niet nakomen van zijn belofte, de bar-dancing ingevlucht en vraagt Charlie om hulp. De serveerster Léna is verliefd op Charlie, die niemand minder is dan Edouard Saroyan, een virtuoos pianist voor wie het leven, sinds de zelfmoord van zijn vrouw, enkel nog somberheid is. Léna wil Charlie helpen om weer Edouard Saroyan te worden, maar het noodlot ligt op de loer.

DVD Specificaties:
Regisseur: François Truffaut
Acteurs: Charles Aznavour, Marie Dubois
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 80 minuten

BONUS DVD
• Short Film "The Schief Makers"
• Les 400 coups
• Domicile conjugal
• Vivement dimanche
• Baisers volés
• Tirez sur le pianist

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: mixed 4:3 & 16:9
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 60 minutenLITTLE ODESSA
Releasedatum: 11 augustus 2005

De familie Shapira woont in de Russische wijk 'Little Odessa', in New York. Plotseling komt hun zoon, de keiharde huurmoordenaar Joshua, terug in hun leven. Hij is teruggekeerd om een klus te doen in Little Odessa, waar hij in levensgevaar is omdat de plaatselijke gangsterbaas het op hem gemunt heeft. In deze bedrukte atmosfeer krijgt hij weer contact met zijn jongere broer Reuben, z'n doodzieke moeder en z'n dominante vader. Ook ziet hij zijn jeugdliefde Alla weer, en een romance bloeit op. Maar al deze ontmoetingen slaan gaten in de muur die hij om zich heeft opgetrokken, en zijn aanwezigheid wordt een gevaar voor iedereen om hem heen.

DVD Specificaties:
Regisseur: James Gray
Acteurs: Tim Roth, Edward Furlong, Moira Kelly
Taal: Engels en Frans
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 5.1 en Dolby Stereo
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 98 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerMENACE II SOCIETY
Releasedatum: 11 augustus 2005

Caine is achttien en opgegroeid tussen drugs en geweld in een getto in Los Angeles. Zijn vader is bij een drugsdeal omgekomen en zijn moeder overleed aan een overdosis. Caine is grootgebracht door zijn grootouders. Af en toe dealt hij zelf en hangt rond met vrienden die leven van autodiefstal en dealen. Ook deinzen ze niet terug voor moord. Ondanks zijn hoop op een beter leven belandt Caine steeds meer in de zware criminaliteit. Als ook zijn neef zonder reden op straat wordt gedood, neemt Caine op een bloedige manier wraak. Caine belandt in een tragische spiraal van geweld waaraan hij nauwelijks kan ontkomen.

DVD Specificaties:
Regisseur: Albert en Allen Hughes (From Hell)
Acteurs: Tyrin Turner, Larenz Tate (Ray), Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Jada Pinkett Smith (Collateral)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD
Feature Length: 97 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerCLEOPATRA 2525 (serie)
Releasedatum: 11 augustus 2005

De Baileys, monsterlijke, gepantserde vliegende machines, heersen over de aarde. De mensheid probeert ondergronds te overleven. Tijdens de al vijf eeuwen durende Baileyoverheersing is de ondergrondse mensenwereld uitgegroeid tot een gigantisch doolhof van gangen, tunnels en koepels die op verschillende niveaus liggen. In dit gangenstelsel huizen vele angstaanjagende mutanten: half-mens en half-dier. De meeste mensen hebben de hoop opgegeven, maar een paar dapperen zijn vastbesloten om weer bovengronds te komen. Daaronder een drietal doortastende meiden: Hel, Sarge en Cleopatra.

DVD Specificaties:
Regisseur: John Laing, Wayne Rose, Rick Jacobson, T.J Scott, Greg Yaitanes
Acteurs: Gina Torres (Alias, 24, Angel, CSI), Victoria Pratt (Xena), Jennifer Sky (Charmed, Xena, Buffy The Vampire Slayer)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: TV Serie
Audio: Dolby Digital 5.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 3x 40 minutenTHE CROW: WICKED PRAYER
Releasedatum: 11 augustus 2005

Luc Crash, de leider van een gewelddadige motorbende, vermoordt de jonge Jimmy Cuervo en diens vriendin Lily, in de hoop in een onsterfelijke demoon te zullen veranderen. Helaas mislukt zijn plan, en het is Cuervo die uit de dood opstaat en in de gedaante van een kraai wraak wil nemen op de moordenaar van zijn vriendin.

DVD Specificaties:
Regisseur: Lance Mungia
Acteurs: Edward Furlong (American History X), David Boreanaz (Buffy The Vampire Slayer), Tara Reid (American Pie)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Actie
Audio: Dolby Digital 5.1 en Dolby Stereo
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (1.85)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 96 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerFIXING THE SHADOW
Releasedatum: 11 augustus 2005

Dan Saxon is een politieagent in Arizona die worstelt met zijn verleden. Op een dag ontmoet hij een oude indiaan die hem de legende vertelt van een jonge man die wegloopt voor zijn eigen schaduw. Als Dan vervolgens undercover gaat bij een motorbende, beginnen zijn ervaringen te lijken op die van de indiaan uit de legende. Om het vertrouwen te winnen van de leider van de motorbende laat Dan zich meer en meer meeslepen door het gewelddadige gedrag van de leden. De vraag is of Dan in staat zal zijn zijn taak uit te voeren zonder zichzelf daarbij te verliezen.

DVD Specificaties:
Regisseur: Larry Ferguson (Alien 3)
Acteurs: Charlie Sheen (Platoon), Linda Fiorentino (Men In Black), Michael Madsen (Kill Bill)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Actie
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 108 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerMY OWN PRIVATE IDAHO
Releasedatum: 11 augustus 2005

In Seattle ontmoet de narcoleptische mannelijke hoer Mike (River Phoenix) de rijke Scott (Keanu Reeves). Scott rebelleert tegen zijn familie door op de straat als prostituee te werken. De twee besluiten op zoek te gaan naar Mike's moeder. Hun reis leidt hen in eerste instantie naar Mike's thuis in Idaho, maar uiteindelijk naar Italië. Deze roadmovie is losjes gebaseerd op Shakespeare's Henry IV.

DVD Specificaties:
Regisseur: Gus van Sant (Elephant)
Acteurs: River Phoenix (Sneakers), Keanu Reeves (The Matrix)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 100 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerEVEN COWGIRLS GET THE BLUES
Releasedatum: 11 augustus 2005

Sissi Hankshaw heeft uitzonderlijk grote duimen en besluit deze handicap te gebruiken als beroepslifter. Zonder vaste verblijfplaats reist ze dwars door Amerika. In New York woont één van haar vrienden, The Countless. Hij is eigenaar van de beauty farm æThe Rubber Rose' in Oregon. Sissy gaat daar heen voor een fotosessie en leert daar haar grote liefde Bonanza Yellybean kennen. Deze ontmoeting brengt een grote verandering in Sissy's leven teweeg.

DVD Specificaties:
Regisseur: Gus van Sant (Elephant)
Acteurs: Uma Thurman (Kill Bill), Keanu Reeves (The Matrix, My Own Private Idaho), Lorraine Bracco (The Sopranos)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 99 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerTORCH SONG TRILOGY
Releasedatum: 25 augustus 2005

Torch Sing Trilogy chronicles a New Yorker's search for love, respect and tradition in a world that seems not especially made for him. From Arnold's hilarious steps toward domestic bliss with a reluctant school teacher, to his first truly promising love affair with a young fashion model, Arnold's greatest challenge remains his complicated relationship with his mother. But armed with a keenly developed sense of humor and oftentimes piercing wit, Arnold continues to test the commonly accepted terms of endearment--and endurance--in a universally affecting story that confirms that happiness is well worth carrying a torch for. (nvdr: de Nederlandse synopsis was bij het ter perse gaan niet beschikbaar)

DVD Specificaties:
Regisseur: Paul Bogart
Acteurs: Harvey Fierstein (Independence Day), Anne Bancroft (The Graduate), Matthew Broderick (War Games, The Stepford Wives, Addicted to Love, The Cable Guy)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 99 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerMOTEL CACTUS
Releasedatum: 11 augustus 2005

In Seoel staat een zogenaamd 'liefdesmotel', Motel Cactus genaamd. In kamer 407 van dit etablissement spelen zich vier melancholische verhalen af. Allereerst viert een jonge vrouw er haar verjaardag met haar minnaar. Daarna wordt de kamer gehuurd door een student die er voor zijn studie een film op wil nemen, maar die problemen heeft met zowel de hoofdrolspeelster als de cameraman. Een extreem dronken vertegenwoordiger heeft later de kamer, waar hij met een even dronken dame aan de rol gaat. Tenslotte ontmoeten twee oud-geliefden elkaar in 407, om te kijken of hun vroegere relatie weer op zou kunnen bloeien.

DVD Specificaties:
Regisseur: Ki-Yong Park
Acteurs: Woong-soo Han, Hee-kyung Jin, Woo-sung Jung (Musa The Warrior), Seung-Hyun Kim
Taal: Koreaans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 91 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerFIRST LIGHT
Releasedatum: 11 augustus 2005

In een Koerdisch kamp in Turkije werkt Kathryn Baker, de dochter van de directeur van de CIA. Haar moeder droomt op een dag dat Kathryn wordt ontvoerd en dus roept zij de hulp in van Sam Browning, een commandant van een speciale CIA eenheid waarbij wordt getraind op telepathische oorlogsvoering. Eenmaal aangekomen in het kamp treft Sam alleen sceptici aan die weigeren het gevaar serieus te nemen en wordt hij zelfs door Kathryn Baker gedwarsboomd. Helaas zal het voorgevoel van Kathryns moeder al snel bewaarheid worden, wanneer een groep militanten het kamp binnenvalt met de bedoeling Kathryn te ontvoeren.

DVD Specificaties:
Regisseur: Bob Misiorowski
Acteurs: Michael Paré, Janis Lee, Uri Gavriel
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Actie
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 90 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerHOUSE OF HORROR
Releasedatum: 25 augustus 2005

Op 25 augustus brengt A-Film Home Entertainment de tweede reeks films uit van het nieuwe
dvd-label "House of Horror". Onder dit label worden horrortitels in een mooie verpakking opnieuw uitgebracht op single DVD. Deze worp bestaat uit negen films.

DEMONS 1
Releasedatum: 25 augustus 2005

Several people are invited to join the opening of a new movie theatre. As the horror film shown to the guests gets more and more violent, the people start to transform one by one into bloodthirsty demons. The remaining guests begin the desperate battle for their lives.
(nvdr: de Nederlandse synopsis was bij het ter perse gaan niet beschikbaar)

DVD Specificaties:
Regisseur: Lamberto Bava (Dinner With A Vampire)
Acteurs: Urbano Barberini (Opera), Karl Zinny (Graveyard Disturbance)
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 88 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer

DEMONS 2
Releasedatum: 25 augustus 2005

A documentary is shown on TV of group of teens who investigate the legendary forbidden zone, in which once took place a Demon infestation (see Demoni I). When finding a lifeless corps of a demon, one of the teens causes the resurrection it, and the demon makes it's way into the nearby world by TV-broadcast... An unlucky girl, having her birthday-party at that time, gets posessed by the demon while watching the documentary and soon the complete building in which she lives turns into a living nighmare....
(nvdr: de Nederlandse synopsis was bij het ter perse gaan niet beschikbaar)

DVD Specificaties:
Regisseur: Lamberto Bava (The Ogre)
Acteurs: David Edwin Knight, Nancy Brilli, Coralina Cataldi Tassoni (Opera)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)

Extra's:
• Original Theatrical Trailer

BAD TASTE
Releasedatum: 25 augustus 2005

Een team van buitenaardse wizens, vermomd als mensen komen op de aarde om nieuw vlees te vinden voor hun fastfoodketen. Mensenvlees is volgens hen erg geschikt, er is immers genoeg van. Maar gelukkig is er AIDS-team, Astro Investigation and Defence Service, die daar een stokje voor steken! Zij zoeken de aliens op en infiltreren vervolgens in hun ruimteschip (een oud huis), en komen vervolgens tot een confrontatie middels een shootout!

DVD Specificaties:
Regisseur: Peter Jackson (The Lord Of The Rings)
Acteurs: Pete O'Herne, Mike Minett, Terry Potter
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 90 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer

SLASH
Releasedatum: 25 augustus 2005

Slash is een vijfkoppige rock 'n roll band bestaande uit de zanger Mac, sexy bassiste Suzie, de coole Keith, vrouwengek Rod en feestneus Ian. Samen zijn ze druk bezig aan de weg te timmeren. Geld, glorie en roem, ze willen het allemaal en ze zouden een moord doen voor die ene doorbraak. Dan verschijnt er tijdens één van hun optredens een vreemdeling die Mac een brief geeft waarin zijn vader hem vraagt terug te komen naar de boerderij voor de begrafenis van zijn tante. Mac ziet dat helemaal niet zitten en een ronduit brutaal ænee' is het antwoord. Toch is de band door onverklaarbare redenen al snel na deze gebeurtenis op weg naar de boerderij. Dit is het begin van een angstaanjagende dodenrit in een wereld van waanzin en gruwel waarin hun rock 'n roll droom wordt overschaduwd door een vreselijke familie nachtmerrie. Slash brengt messcherpe humor samen met rock 'n roll in een onvervalste psychologische thriller die je gegarandeerd zal blijven achtervolgen.

DVD Specificaties:
Regisseur: Neil Sundstrom
Acteurs: James O'Shea (II), Zuleikha Robinson, Craig Kirkwood
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: DTS, Dolby Digital 5.1 en 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (1.77:1)
Disc Format: DVD 9
Feature Length: 90 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer

SOCIETY
Releasedatum: 25 augustus 2005

Beverly Hills, de droomwoonplaats van rijken en beroemdheden. Voor Billy Whitney wordt de droom tot een ware nachtmerrie wanneer blijkt dat de mensen in zijn omgeving er wel heel vreemde praktijken op na houden. Hij kan zelfs zijn naaste vrienden en familieleden niet meer vertrouwen. Als hij achter hun extravagante orgieën komt lijken ze allen tegen hem samen te spannen. Steeds sterker proberen ze hem te overreden toe te treden tot hun helse, shockerende en vooral perverse gemeenschap, de Society. Als Billy getuige is van de buitensporige voortplantingsrituelen van de Society slaan bij hem de stoppen door. Eén voor Allen en Allen voor Eén krijgt een wel heel bijzondere betekenis binnen de Society en er ontvouwt zich angstaanjagende strijd tegen degenen die hij altijd als zijn naasten heeft gezien.

DVD Specificaties:
Regisseur: Brian Yuzna (Bride Of Re-animator)
Acteurs: Billy Warlock (Baywatch)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 95 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer

SPONTANEOUS COMBUSTION
Releasedatum: 25 augustus 2005

De ouders van Sam zijn in de jaren vijftig om het leven gekomen bij een ultrageheim maar mislukt experiment rond nucleaire straling. Sam heeft nooit kunnen accepteren dat hij niet precies weet wat er met zijn ouders is gebeurd en gaat op zoek naar de waarheid. Ondertussen heeft hij steeds meer te stellen met zijn oncontroleerbare woedeaanvallen die tot gevolg hebben dat voorwerpen maar ook mensen spontaan in vlammen opgaan. Als Sam erachter komt dat zijn vurige krachten wel eens te maken kunnen hebben met de mysterieuze dood van zijn ouders kijkt hij er niet vreemd van op dat de overheid hem op de hielen zit. Zij zien hem immers als een waardevolle aanwinst voor niet al te frisse militaire praktijken.

DVD Specificaties:
Regisseur: Tobe Hooper (Texas Chainsaw Massacre)
Acteurs: Brad Dourif (The Lord Of The Rings), Cynthia Bain (Pumpkinhead)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic (2.35:1)
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 97 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer
• Filmography Director Tobe Hooper

THE CARS THAT ATE PARIS
Releasedatum: 25 augustus 2005

In het kleine plaatsje Paris in Australië verdienen de bewoners hun dagelijkse brood op een wel heel vreemde wijze. Ze veroorzaken auto-ongelukken, roven auto's leeg en dienen valse claims in bij de verzekering. Wanneer de broers Arthur en George door Paris rijden, krijgen ze een ernstig ongeluk. George komt om, maar Arthur overleeft het. Hij kan zich niet meer herinneren wat er gebeurd is. Herstellende van zijn wonden, ontdekt hij dat er toch wel erg veel ongelukken gebeuren in Paris. Waarom zijn de bewoners zo wantrouwend tegen vreemdelingen? Waarom lopen de spanningen met de rebelse jeugd zo hoog op? Wanneer Arthur Paris wil verlaten steken de bewoners hier een stokje voor. Hun lucratieve handeltje kan het daglicht immers niet verdragen en getuigen mogen Paris nooit verlaten. Zeker niet levend...

DVD Specificaties:
Regisseur: Peter Weir (The Truman Show)
Acteurs: John Meillon (Crocodile Dundee I en II), Terry Camilleri (The Gift, Gigli), Kevin Miles (A Cry In The Dark)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 91 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer
• Filmography of Director Peter Weir

SHADOWS
Releasedatum: 25 augustus 2005

Een van de parels uit het oeuvre van de italiaanse horror-grootmeester Dario Argento. Shadows (aka Tenebre) is het angstaanjagende verhaal over de schrijver Peter Neal die zijn nieuwste boek, een moord-mysterie, komt promoten in Rome. Hij wordt echter onaangenaam verrast wanneer de moorden uit zijn boeken echt worden uitgevoerd door een niets en niemand ontziende killer... Stijlvol in beeld gebracht op de van Argento bekende wijze waarin de liefhebbers van rijkelijk vloeiend bloed perfect op hun wenken worden bediend.

DVD Specificaties:
Regisseur: Dario Argento
Acteurs: Anthony Franciosa, Daria Nicolodi, Giuliano Gemma, John Saxon
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Dolby Surround 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 97 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer

FADE TO BLACK
Releasedatum: 25 augustus 2005

Eric Binford is de belichaming van de echte filmfreak. Alles in zijn leven draait om: film, film, film en dan met name het horror genre!!! Deze obsessie gaat echter verder dan goed voor hem is... en voor zijn omgeving. Eric kruipt in de huid van zijn favoriete filmpersonages zoals Dracula en andere bekende filmcreeps en stalkt in deze hoedanigheden op geweldadige wijze zijn slachtoffers.

DVD Specificaties:
Regisseur: Vernon Zimmerman
Acteurs: Dennis Christopher (The Silencers), Mickey Rourke (Angel Heart)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Horror
Audio: Mono
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: DVD 5
Feature Length: 97 minutenGHOST IN THE SHELL: STAND ALONE COMPLEX (box 7 dvd's)
Releasedatum: 25 augustus 2005

Episode 1-4
Episode 5-8
Episode 9-12
Episode 13-16
Episode 17-20
Episode 21-23
Episode 24-26

DVD Specificaties:
Regisseur: Kenji Kamiyama
Acteurs: Atsuko Tanaka, Osamu Saka
Taal: Japans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Animatie
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD 9
Feature Length: minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerUitgestelde releases:
• Apocalypse Now Redux Special Edition Releasedatum: 22 september 2005
• Cinema España (4 DVDbox) Releasedatum: 27 oktober 2005
• Only Human TBA
• Ecce Bombo TBAReleases september 2005
1 september:
• Dalai Lama (4-dvd)
• The Life and Death of Peter Sellers
• Costa 4 tv-serie 4-dvd Box (14 afleveringen)
• Costa 4 tv-serie minifilm (4 afleveringen)
• Bagdad Cafe (Percy Adlon)
• Percy Adlon Box (Bagdad Cafe)

15 september:
• La Femme de Gilles (2dvd)
• Vera Drake
• Enduring Love
• One Take Only (Asiamania)
• La Spagnola
• Sirens (Hugh Grant)
• Wilde
• Laura's Ster

22 september:
• Infernal Affairs 2
• Infernal Affairs 3
• Box Infernal Affairs (deel 1 t/m 3)
• Infection (J-Horror)
• Timecop (vanaf 17/09)
• Apocalype Now Redux Special Edition
• Oh Happy Day
• Football Factory


UIT HET ARCHIEF