:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: NAKED WEAPON
PERSBERICHT: NAKED WEAPON
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2005-06-21 - Geplaatst door: Werner
NAKED WEAPON
Using their bodies to kill!

Van Sui-Tung Chin, regisseur van A Chinese Ghost Story en action-choreographer van Hero, Shaolin Soccer en House Of Flying Daggers verschijnt de Aziatische blockbuster Naked Weapon op het Asian label van House of Knowledge. Naked Weapon is een kruising tussen Charlie's Angels en Battle Royale, met kung-fu actie die niet onderdoet voor The Matrix.

CIA-agent Jack Chen onderzoekt de verdwijning van tientallen mooie tienermeisjes. De meisjes blijken ontvoerd door Madame M, die hen op een tropisch eiland onderwerpt aan een keiharde training tot huurmoordenaar. Slechts drie van hen overleven de meedogenloze opleiding: Charlene, Katt en Jing. Zij groeien uit tot 's werelds meest gezochte huurmoordenaars; even sexy als dodelijk. Tijdens een missie in Hongkong, komt Charlene echter oog in oog te staan met haar moeder. Ze krijgt heimwee naar huis en probeert de organisatie te verlaten. Maar Madame M laat haar niet gaan. Haar enige hoop is CIA-agent Jack Chen. Samen bereiden ze zich voor op een dodelijke confrontatie...

Features:
Met Almen Wong (Shanghai Grand, Ah Fai, The Dumb, Happy Family), Daniel Wu (New Police Story, Purple Storm, Enter The Phoenix, Around The World In 80 Days) en Maggie Q (Dragon Squad, Gen X-Cops 2)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie
Speelduur: 88 Minuten
Leeftijd: 16, geweld
Releasedatum: 14 juni

Extra:
Also Available

UIT HET ARCHIEF