:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HIDE AND SEEK EN TAXI
PERSBERICHT: HIDE AND SEEK EN TAXI
Bron: Fox - Datum: 2005-06-12 - Geplaatst door: Werner
HIDE AND SEEK
Zenuwslopende thriller met Robert DeNiro, Famke Janssen en Dakota Fanning
Verkrijgbaar vanaf 5 juli

Verdraag jij onverdraaglijke spanning? Zet je dan schrap voor deze angstaanjagende thriller in de stijl van The Sixth Sense en The Others. Aanbevolen suspense en horror voor kijkers met stalen zenuwen!

Het verhaal
Na de zelfmoord van zijn vrouw ontvluchten weduwnaar David (Robert DeNiro) en zijn dochter Emily (Dakota Fanning) de drukke stad en verhuizen naar het platteland. Al gauw creëert Emily een gestoord denkbeeldig vriendje genaamd Charlie dat zint op wraak. Het spel krijgt een onverwachte en angstaanjagende wending en haar vader en dokter Katherine (Famke Janssen) beginnen zich zorgen te maken over Emily's gruwelijke gewoontes.

Excellente cast
Regisseur John Polson kreeg voor Hide And Seek een cast met klinkende namen aan zijn zijde. De jonge zestiger Robert DeNiro blaakt nog altijd van vitaliteit en dat doet hij al ongeveer veertig jaar op het witte doek. Zijn carrière begon in de jaren zestig en een decennium later bereikte hij de absolute top met vertolkingen in Mean Streets, The Godfather II, Taxi Driver en The Deer Hunter. Ook daarna zagen we DeNiro terug in een ellenlange reeks van kwaliteitsfilms zoals Raging Bull, The Untouchables, Goodfellas, Cape Fear, Casino en Ronin. Recent nog draaide Meet The Fockers in de zalen, het vervolg op de succesvolle komedie Meet The Parents. Famke Janssen, ooit begonnen als fotomodel, laat in haar vertolking van dokter Katherine zien dat ze niet alleen kan schitteren op de catwalk. De Nederlandse schone draait al goed tien jaar mee in de filmwereld en kende haar doorbraak in GoldenEye, een Bondfilm uit 1995. Recent nog konden we haar zien in X-Men, X2 en Don't Say A Word, een thriller met Michael Douglas.

Rijzende kinderster
Sinds haar rol in Man On Fire, een actiethriller van Tony Scott, is Dakota Fanning dé piepjonge ster van Hollywood. Fanning, geboren in 1994, zet ook nu weer een overtuigende acteerprestatie neer en met haar talent wacht haar een gouden carrière. Zo verschijnt ze trouwens binnenkort in de megaproductie War Of The Worlds, naar de gelijknamige roman van H.G. Wells.

Vier alternatieve eindes
Een spannende climax hoort als vanzelfsprekend bij een thriller, maar nu krijg je zelfs de keuze: op de koop-dvd staan vier alternatieve eindes... Overigens konden ook de bioscoopgangers kiezen voor twee verschillende versies doordat de film tegelijk met andere eindes in twee zalen draaide.

Productinformatie
Titel: Hide And Seek
Releasedatum huurdvd: 5 juli 2005
Releasedatum koopdvd: 6 juli 2005
Genre: thriller
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 97 min.
Geluid: Engels: Dolby Digital 5.1 & DTS 5.1
Beeld: 16x9 / 2.40:1
Ondertiteling: Engels, Nederlands

Extra's dvd: (enkel koopdvd)
• Audiocommentaar van regisseur John Polson, schrijver Ari Schlossberg en editor Jeffrey Ford
• 4 alternatieve eindes
• Het maken van Hide and Seek
• 14 weggelaten scènes
• 3 geanimeerde storyboardsTAXI
Flitsende actiekomedie met topmodellen Gisele Bündchen en Ingrid Vandebosch
Vanaf 26 juli te huur op dvd

Hou je van razendsnelle actie, adembenemende meiden en nonstop humor? Klik dan de gordels vast voor Taxi: een actiekomedie met een duizelingwekkende rotvaart!

Het verhaal
Belle (Oscar-genomineerde Queen Latifah) en de komische, ietwat onhandige undercoveragent Washburn (Jimmy Fallon), zetten de achtervolging in op een bende supersexy Braziliaanse bankovervallers, waaronder het topmodel Gisele Bündchen. Nog nooit zagen gevaarlijke criminelen er zo aantrekkelijk uit...

Droombabes
Met actrices als Queen Latifah, Gisele Bündchen en onze Belgische Ingrid Vandebosch is het gehalte vrouwelijk schoon in Taxi van topniveau. Queen Latifah - first lady van de hiphop – acteert al sinds 1991, met knappe acteerprestaties in Set It Off, Living Out Loud en Chicago. Topmodel Gisele Bündchen - Braziliaans, slank, blond en meterslange benen - was het uithangsbord van merken als Celine, Dolce & Gabbana, Bulgari en Zara. De hele wereld kon haar fraaie verschijning al bewonderen op de covers van glossies als Vogue en Marie Claire. Voor de Belgische Ingrid Vandebosch, een Belgisch topmodel, is dit het tweede optreden in een filmproductie na Going Greek uit 2001. In Taxi zien we dat deze wondermooie brunette ook goed overweg kan met een M16 geweer ...

Primeur voor de thuisbioscoop
Anders dan in de VS verschijnt Taxi bij ons direct in het huurcircuit zonder via de bioscopen te passeren. Extra leuk dus voor wie vrienden wil verrassen met een perfect avondje ontspannen filmgenot!

Productinformatie
Titel: Taxi
Releasedatum: 26 juli 2005
Genre: Actie / Komedie
Certificatie: 6, angst, geweld, grof taalgebruik
Lengte: 93 min.
Geluid: Engels, Frans: Dolby 5.1
Beeld: 2.35:1 / 16:9 LBX
Ondertiteling dvd: Engels, Frans, Nederlands

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron