:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JULI
PERSBERICHT: RELEASES JULI
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2005-06-08 - Geplaatst door: Werner
ARE WE THERE YET?
Release DVD KOOP: 7 juli 2005
Release DVD HUUR: 1 juli 2005

Are We There Yet? is het door ouders zo herkenbare gezeur van jonge kinderen die mee moeten voor een lange autorit. Het gaat hier dan ook over een bijzondere road movie waarin twee ettertjes van kinderen het voortouw nemen. Met Ice Cube in de hoofdrol.

Synopsis:
"Gansta rapper" Ice Cube voelt zich hoe langer hoe meer in z'n nopjes als acteur. En hij mag zonder twijfel bestempeld worden als dé Afro-Amerikaanse rising star. Samen met Nia Long (waarnaast hij nog acteerde in Boyz'n The Hood) speelt hij de hoofdrol in een dolkomische familiefilm van regisseur Brian Levant (o.m. Beethoven, Married With Children). Are We There Yet? is het door ouders zo herkenbare gezeur van jonge kinderen die mee moeten voor een lange autorit. Het gaat hier dan ook over een bijzondere road movie waarin twee ettertjes van kinderen het voortouw nemen. Nick (Ice) is een geboren verleider, een viriele gorilla met een peperkoeken hart. Hij runt een winkeltje van sportsouvenirs, maar zijn zwakke kant is zijn afkeer voor kids. Wanneer hij de aantrekkelijke Suzanne (Nia Long) ontmoet, wordt het hem snel duidelijk dat hij haar hart alleen maar kan veroveren als hij de kinderen aan zijn kant krijgt. Dat lijkt wel een onmogelijke opdracht. Wanneer hij door een samenloop van omstandigheden de kinderen mee neemt in zijn splinternieuwe 4X4 wagen voor een rit van wel 500km naar Vancouver, is het hek van de dam. Grappig, gevoelig en menselijk. De acteerprestaties van de kinderen zijn ook verrassend verfrissend. Met andere woorden: dolle pret verzekerd à la Home Alone maar dan in de stijl van een black road movie... Dit is de ideale familiefilm voor een regenachtig vakantiemoment...

Regisseur: Brian Levant (Jingle All The Way, Beethoven, The Flintstones 1 & 2, Problem Child 2, Married with Children (TV-series))
Acteurs: Ice Cube (xXx: The Next Level, Barber Shop 1 & 2, Friday 1, 2 & 3, Three Kings, Anaconda, Boyz 'n the Hood), Nia Long (Big Momma's House, Stigmata, Soul Food, Friday, Fresh Prince Of Bel Air (TV-serie), Maid In America, Boyz'n The Hood), Jay Mohr (Pay It Forward, Small Soldiers, Picture Perfect, Jerry Maguire)
Genre: Komedie, familie

Extra op DVD:
• Bloopers
• Audiocommentaar van de regisseur
• DVD-Rom games "Mess Up My Ride!" and "Road Trip"
• Verwijderde scènes
• Documentaire: "A Tour of Nick's Fine Sports Collectibles"
• Making of "Road Trippin" – The Making of Are We There Yet?
• 21:01 Video Cleared Mandatory
• Storyboard vergelijkingen
• Trailers: Stuart Little 2, Stuart Little 3, Daddy Day Care en SteamboyDI QUE SI
Release DVD KOOP: 28 juli 2005
Release DVD HUUR: 12 juli 2005

Deze Spaanse komedie van regisseur Juan Calvo springt origineel om met het 'onwaarschijnlijke liefdes' thema.

Synopsis:
Een actrice en een portier van een bioscoop komen per ongeluk in een datingshow terecht. De twee totaal verschillende karakters met hun compleet verschillende levens lijken helemaal niet bij elkaar te passen. Vanwege het prijzengeld besluiten ze hun liefde voor elkaar te spelen. Maar hoe gaat dit paar om met een onverwachte bedreiging van hun "liefde"? Deze Spaanse komedie van regisseur Juan Calvo springt origineel om met het 'onwaarschijnlijke liefdes' thema. Juan Calvo schreef en regisseerde deze komedie over een stel dat door hun compleet verschillende levens onverenigbaar lijkt. De actrice Estrella is uitbundig, excentriek en heeft een eigen wil. De portier Victor daarentegen is verlegen, onnozel en woont nog bij zijn moeder. Tegen alle verwachtingen in weten ze het publiek op hun hand te krijgen. Maar door een grap van de producers van de datingshow krijgt de liefdesgeschiedenis van dit paar plotseling een andere wending. De vraag is alleen hoe sterk hun "gespeelde" liefde is?

Regisseur: Juan Calvo (Hotel Oasis, Through The Walls)
Acteurs: Paz Vega (Spanglish, Hable Con Ella, Novo, Solo Mia), Santi Millàn (Amor Idiota, Vivancos 3, Lisistrata, Nudos), Ornella Muti (Jet Set, Last Run, Hotel, Cavale)
Genre: Komedie
Geen extra's op DVDHITCH
Release DVD KOOP: 7 juli 2005
Release VHS en DVD HUUR: 1 juli 2005

Will Smith als authentieke date-doctor. Weg met de dagdagelijkse beslommeringen en geniet van twee uur romantisch lachen!

Synopsis:
Will Smith als authentieke date-doctor die smoor wordt op de bloedmooie maar bitchy Latina Eva Mendez: een schitterend sensueel filmkoppel én een romantische oppepper van jewelste! Als professionele datedokter helpt Alex Hitch bedeesde mannen om hun droompartner alsnog te veroveren. In New York heeft hij handen vol werk, want vele eenzame zielen slagen er niet in hun date op de juiste manier te benaderen. Hij kent de knepen van het vak, totdat hijzelf met een moeilijke "tante" geconfronteerd wordt. Sara is roddeljournaliste en wil die geheimzinnige relatietherapeut, waar iedereen het over heeft, in z'n hemd zetten. De twee tegenpolen vallen, na ongewenste slagen en verwondingen, uit de hand gelopen allergische reacties, en tal van andere onberekende verleidingspogingen, toch voor elkaar! Weg met de dagdagelijkse beslommeringen en geniet van twee uur romantisch lachen!

Regisseur: Andy Tennant (Ever After, Anna And The King, Sweet Home Alabama, Fools Rush In, It Takes Two)
Acteurs: Will Smith (I Robot, Bad Boys 1 & 2, Men In Black 1 & 2, Enemy Of The State, Independence Day, The Fresh Prince Of Bel Air (TV-Serie)), Eva Mendez (Stuck On You, Out Of Time, Once Upon A Time In Mexico, 2 Fast 2 Furious, Training Day, Urban Legend: Final Cut), Kevin James (The King Of Queens (TV-Serie))
Genre: Romantische komedie
Box Office België: Ruim 2,5 miljoen euro

Extra op DVD:
• Audio-introductie van de regisseur
• Bloopers
• Verwijderde scènes
• Documentaires: "Dance Steps Made Easy", "Hitch Style", "Love in New York", "The Dating Experts", "Will Smith’s Red Carpet Race"
• Videoclip: Amerie "1 Thing"
• Trailers: Are We There Yet?, Bewitched The Movie, Man Of The House, Spanglish, Little Black Book

UIT HET ARCHIEF