:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: FIVE DAYS TO MIDNIGHT
PERSBERICHT: FIVE DAYS TO MIDNIGHT
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2005-06-08 - Geplaatst door: Werner
Wat blijft er over als iemand vermoord wordt? Een politiedossier, de kogel waarmee hij vermoord is, en vooral de gruwelijke foto's van de plaats delict. Maar in dit geval klopt er iets niet. Het slachtoffer leeft nog...

Professor JT Newmeyer heeft iets te vieren: de verjaardag van z'n enige dochter Jesse. Maar het is ook de sterfdag van z'n geliefde echtgenote. Bovendien is er iets verontrustends gebeurd. Er is een pakje bezorgd, met daarin het bewijsmateriaal van zijn eigen moord, die over vijf dagen zal plaatsvinden. Het politiedossier ziet er echt uit, maar een aantal voorwerpen op de foto's kan JT niet thuisbrengen. Hij gaat er van uit dat het een morbide grap is van een briljante student met een bizarre obsessie. Dan krijgt hij 's avonds een cadeau van z'n nieuwe vriendin: een blauwe jas. Hij kan niet slapen en de vragen komen op hem af: Wie heeft het pakje gestuurd, en waarom? De tijd dringt, het noodlot ligt op de loer, en de oplossing blijkt veel vreemder dan JT had kunnen vermoeden.

Met o.a. Timothy Hutton (Oscar-en Golden Globe-winnaar Ordinary People), Randy Quaid en Kari Matchett.

Deze 3 uur durende miniserie, verpakt in een schitterend digipack met 2 dvd's is vanaf 14 juni verkrijgbaar in de reguliere handel.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron