:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JULI
PERSBERICHT: RELEASES JULI
Bron: Paradiso - Datum: 2005-06-06 - Geplaatst door: Werner
EMPIRE OF THE ANTS

In het zuidoosten van Amerika verkoopt Marilyn, een groot drooggelegd stuk grond dat vroeger jungle was. Ze nodigt een aantal van kandidaten uit en samen vertrekken ze per boot naar het gebied. Wat ze echter niet weten is dat een buldozer enkele weken voordien bij de ontruiming,een scheur heeft gemaakt in een grote aangespoelde ton met nucleair afval. Een kolonie mieren hebben zich te goed gedaan aan de atomische brij en hebben kolossale proporties aangenomen. De mieren vallen aan. Marilyn en de overlevende bezoekers vluchten naar een nabijgelegen suikerfabriek. Maar om in leven te blijven moeten ze aan de mieren ontsnappen en hun enige uitweg is de boot waarmee ze gekomen zijn.

Genre: Horror/ Cult
Cast: Joan Collins (TV Series Dynasty, The Bitch, The Big Sleep, Dark Places, Tales From The Crypt), Robert Lansing (TV series Kung Fu: The Legend Continues, TV Series The Equalizer, TV Series Twelve O'Clock High), John David Carson (TV Series Falcon Crest, Stay Hungry), Albert Salmi (Escape From The Planet Of The Apes, Hour Of The Gun, The Unforgiven), Jacqueline Scott (TV Series The Bold And The Beautiful)
Regisseur: Bert I. Gordon (Village Of The Giants, The Amazing Colossal Man)
Geluid: Engels Mono 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1)
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 87 min
Releasedatum: 28 juli 2005

Extra's:
• Trailer
• More Green CowIF ONLY

Samantha is tot over haar oren verliefd op Ian. Ian houdt ook van Samantha maar kan zijn gevoelens moeilijk uiten. Zij is eerder impulsief en studeert viool aan de London music school, alhoewel ze een zangcarrière ambieert. Hij is een gefocuste jonge business executive. Wanneer Samantha na haar recital verongelukt, stort Ians wereld in. Maar wanneer hij 's morgens wakker wordt, blijkt Samantha levend en wel naast hem in bed te liggen. Ian, die zijn droom als een voorteken ziet, doet er alles aan om haar dood te voorkomen en zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar te bewijzen.

Genre: Romantische Komedie
Cast: Jennifer Love Hewitt (Garfield, I Know What You Did Last Summer), Paul Nicholls (Bridget Jones: The Edge Of Reason, Tv Series Eastenders), Lucy Davenport (Sylvia, Gangs Of New York), Tom Wilkinson (Shakespeare In Love, In The Bedroom)
Regisseur: Gil Junger (Ten Things I Hate About You)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1) anamorphic
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 92 min.
Releasedatum: 28 Juli 2005

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarESSEX BOYS

Billy Reynolds, een jonge taxichauffeur wordt ingehuurd door John Dyke. Dyke heeft hem de opdracht gegeven om de zware crimineel Jason Locke op te pikken, die net vrijkomt. Locke wil opnieuw grof geld verdienen met drugs, maar ook zijn mooie en ambitieuze vrouw Lisa, motiveert hem om zijn oude leven weer op te pikken. Billy maakt inmiddels furore binnen de onderwereld met zijn rijkunsten en vooral... zijn zwijgzaamheid. Wanneer Jason een grote lading XTC pillen afneemt, gaat het goed fout...

Genre: Thriller/Actie
Cast: Sean Bean (National Treasure, Troy, The Lord Of The Rings: Trilogy, Equilibrium, Ronin, GoldenEye), Alex Kingston(TV Series ER, The Cook, The Thief, His Wife & Her Lover), Charlie Creed-Miles (King Arthur, The Fifth Element), Tom Wilkinson (Batman Begins, A Good Woman, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, Girl With A Pearl Earring)
Regisseur: Terry Winsor
Geluid: Engels Stereo 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 Full Frame (1.33:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 98 min
Releasedatum: 28 juli 2005THE INVISIBLE CIRCUS

Phoebe is 18 jaar en doodongelukkig. Toen ze 10 was stierf haar vader aan leukemie. Haar zus Faith begon zich politiek te engageren en liet, samen met haar vriend Wolf, de Verenigde Staten achter voor Europa. Faith keert nooit terug. Phoebe wil meer te weten komen over haar vader en zus en ze besluit af te reizen naar Europa en het spoor van haar zus te volgen. In Parijs vindt ze Wolf. Hij vertelt haar verhalen over Faith en haar politieke activiteiten. De waarheid blijkt voor Phoebe een zware dobber en ze krijgt vanaf dan visioenen over haar zus. Hoe meer ze te weten komt over haar zus, hoe moeilijker dat ze het krijgt. Het idylische beeld van haar zus brokkelt langzaam af...

Genre: Drama
Cast: Cameron Diaz (Charlie's Angels: Full Throttle, Gangs Of New York, There's Something About Mary), Jordana Brewster (The Fast And The Furious, The Faculty), Christopher Eccleston (28 Days Later..., The Others, eXistenZ)
Regisseur: Adam Brooks
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 93 min
Releasedatum: 28 juli 2005KINGDOM OF THE SPIDERS

Walter en Birch Colby zijn traditionele schapenhoeders in Arizona. Wanneer één van de schapen en hun hond op mysterieuze wijze worden vermoord roept hij de hulp in van Rack, de lokale dierenarts. Hij stuurt de onderzoeksstalen naar een insectendeskundige in de nabijgelegen stad. Ondertussen vallen er gelijkaardige slachtoffers op naburige ranches. De resultaten zijn afschrikwekkend. De twee dieren zijn gedood door reuze tarantula's. Ze proberen hun territorium uit te breiden en al snel worden ook de inwoners aangevallen door deze gigantische insecten...

Genre: Horror/ Cult
Cast: William Shatner (TV Series Star Trek, Star Trek: I-IV, Big Bad Mama, Julius Caesar), Tiffany Bolling, Woody Strode (The Quick And The Dead, Lust In The Dust, The Professionals), David McLean (TV Series Days Of Our Lives)
Regisseur: John "Bud" Cardos (Night Shadows, The Day Time Ended)
Geluid: Engels Mono 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1)
DVDtype: DVD 9
Speelduur: 92 min
Releasedatum: 28 juli 2005

Extra's:
• Trailer
• More Green CowSWEET REVENGE

Henry Bell en Karen Knightly ontmoeten elkaar toevallig op de Tower Bridge in Londen. Alhoewel ze allebei op het punt stonden er een eind aan te maken, besluiten ze beiden om wraak te nemen op de persoon die hun het leven zuur maakt. Karen neemt een job aan als secretaresse van Henry's ex-baas en Henry bekokstooft een romantische intriges met de nieuwe vrouw van Karens' man. Deze film is gebaseerd op Hitchcocks' Strangers On A Train met een humoristische twist

Genre: Komedie
Cast: Sam Neill (Wimbledon, Jurassic Park Trilogy), Helena Bonham Carter (Big Fish, Planet Of The Apes, Fight
Club
), Kristin Scott Thomas (Man To Man, The Horse Whisperer, The English Patient, Mission: Impossible, Four Weddings
And A Funeral
)
Regisseur: Malcolm Mowbray
Geluid: Engels stereo 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 Full Frame (1.33:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 90 min
Releasedatum: 28 juli 2005THE HAUNTED PALACE

1765, in het stadje Arkham gebeuren er zeer dubieuze zaken in het huis van Joseph Curwen. Curwen is een warlock die jonge deernes gevangen houdt om ze daarna op gruwelijke wijze te offeren aan allerhande creaturen uit de duistere onderwereld. Wanneer Curwen voor deze ongoddelijke praktijken op de brandstapel belandt, spreekt hij een vloek uit over de dorpsbewoners: Op een dag zal hij uit de dood terugkeren en wraak nemen op hun kleinkinderen. Honderd jaar later arriveert Charles Ward, samen met zijn lieftallige wederhelft om het huis van zijn bedovergrootvader te bezichtigen. De dorpsbewoners vrezen dat de vloek uitkomt wanneer ze in Ward Curvens gelijkenis herkennen. Ze zijn dan ook alles behalve behulpzaam en proberen Ward af te schrikken. Eenmaal in het huis raakt Ward gefixeerd door een portret van Curven en Wards lichaam wordt ingenomen door diens geest. Nu hij weer vleselijke vormen heeft aangenomen rest er hem nog 1 ding: wraak!

Genre: Horror/ Cult
Cast: Vincent Price (Edward Scissorhands, House on Haunted Hill, House Of Wax, Dragonwyck), Debra Paget (Tales Of Terror, The Ten Commandments, Les Miserables), Lon Chaney Jr. (Dracula Vs. Frankenstein, High Noon, The Wolfman, Of Mice And Men), Frank Maxwell (The Intruder), Elisha Cook Jr. (Salem's Lot, The Champ, Rosemary's Baby, House On Haunted Hill, The Big Sleep)
Regisseur: Roger Corman (The Little Shop Of Horrors, Tales Of Terror)
Geluid: Engels Mono 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (2.35:1)
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 90 min
Releasedatum: 28 juli 2005

Extra's:
• Trailer
• More Green CowTHE HOLLOW
Ian, het achterachterkleinkind van de legendarische Ichabod Crane, keert terug naar Sleepy Hollow, totaal onbewust van zijn erfgoed. Zijn terugkeer wekt de wraakzuchtige geest van de Ruiter zonder Hoofd en een bloedbad volgt. Als nieuwkomer moet hij nu zijn stad redden door de confrontatie met de Ruiter aan te gaan en de rekening voor eens en voor altijd te vereffenen.

Genre: Thriller/ Horror
Cast: Nick Carter (Brew), Stacy Keach (American History X, Tv Series Mike Hammer), Judge Reinhold (Beverly Hills Cop I-III, Fast Times At Ridgemont High)
Regisseur: Kyle Newman
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 Letterbox (1.78:1)
DVDtype: DVD 5
Speelduur: +/- 85 min.
Releasedatum: 28 juli 2005

Extra's:
• Trailer
• Ook VerkrijgbaarELVIS HAS LEFT THE BUILDING

Harmony is een cosmeticaverkoopster. Ze verkoopt niet enkel een droom...
ze leeft hem! Deze ultieme "roze" dame is geboren tijdens een TVconcert van
the King himself en voelt een onmiskenbare band met deze legende. Op een
dag veroorzaakt ze een auto-ongeluk, waarbij ze een Elvis imitator doodt. Ze
pleegt vluchtmisdrijf en al gauw zit de FBI haar op de hielen. Maar dan
ontmoet ze de depressieve zakenman Miles met wie ze samen naar Vegas
besluit te gaan. De bizarre ongelukken volgen elkaar snel op en ze laten een
spoor van dode Elvis imitators na...

Genre: Komedie
Cast: John Corbett (Tv Series Sex In The City, My Big Fat Greek Wedding, Serendipity, TV Series Northern Exposure), Kim Basinger (Cellular, 8 Mile, L.A. Confidential, Batman), Denise Richards (Scary Movie 3, Love Actually, The World Is Not Enough, Wild Things), Sean Astin (The Lord Of The Rings Trilogy, Goonie), Angie Dickinson (Pay It Forward, Sabrina, Dressed to Kill)
Regisseur: Joel Zwick (Fat Albert, My Big Fat Greek Wedding)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 95 min
Releasedatum: 28 juli 2005

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTHE PREMATURE BURIAL

Emily probeert opnieuw wat leven te blazen in haar relatie met Guy en dit ondanks protest van haar zus. Nu Guy zijn angst om levend te begraven te worden eindelijk overwonnen heeft, besluiten ze om te trouwen. Maar al snel blijkt dat de angst hem weer meester is...

Genre: Horror
Cast: Ray Milland (TV Series Battlestar Galactica, Dial M For Murder, Ministry Of Fear), Hazel Court (The Raven, The Curse Of Frankenstein), Richard Ney (Joan Of Arc), Heather Angel (Lifeboat, Pride And Prejudice), Alan Napier (TV Series Batman, Julius Caesar)
Regisseur: Roger Corman (The Haunted Palace, The Little Shop Of Horrors)
Geluid: Engels Mono 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (2.35:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 78 min
Releasedatum: 28 juli 2005YOUNG GODS

Taavi is een artistieke, rijke student die al op zijn tiende beide ouders heeft verloren. Omwille van dat laatste zeult hij als een gek overal een videocamera mee, om beelden van schoonheid vast te leggen. Tijdens een zomerfeestje filmt Taavi toevallig zijn vriend die seks heeft. Deze tape inspireert Taavi's vrienden om een club op te richten. De leden van deze club zijn verplicht om hun laatste seksuele verovering te filmen. Bovendien moeten ze hun tape aan elkaar laten zien. Aan de beste tape hangt er immers een prijs vast. Maar hun overmoed doet algauw hun zelfzekerheid barsten en wat een jeugdig avontuur moest worden, draait nu uit op één lange, nare trip.

2004 nominatie voor de Tijger Award op het Rotterdam International Film Festival

Genre: Voyeuristische speelfilm
Cast: Jussi Nikilä (One-Way Ticket To Mombasa), Reino Nordin (The Boys From St. Petri), Jarkko Niemi (Glass Jaw)
Regisseur: Jukka-Pekka Siili
Geluid: Fins Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (2.35:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 90 min.
Releasedatum: 28 juli 2005

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar