:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> NIEUWSBERICHT: SPONGEBOB SQUAREPANTS-ACTIE
NIEUWSBERICHT: SPONGEBOB SQUAREPANTS-ACTIE
Bron: Paramount - Datum: 2005-06-04 - Geplaatst door: Werner
VERKLEDE KINDEREN BELEVEN VOLLEDIGE GRATIS ONVERGETELIJKE SPONGEBOB-DAG

Paramount Home Entertainment, Nickelodeon en Walibi nodigen alle kleine en grote fans van SpongeBob uit om op vrijdag 1 juli deel te nemen aan de SpongeBob Day. De aanleiding van die supersponzige dag is de release van SpongeBob The Movie op dvd die Paramount H.E. op 16 juni op de markt brengt. Nickelodeon, de zender die de SpongeBob-reeks uitzendt, ondersteunt de dag volledig. Dat de SpongeBob Day in Walibi plaatsvindt, is niet toevallig. Het pretpark opende onlangs een spiksplinternieuwe attractie: het SpongeBob Squarepants 4-D Theater, een unicum in Belgi.

De kindjes die zich het leukst als SpongeBob verkleden, zullen daarvoor beloond worden! Sowieso krijgen alle verklede kinderen tijdens de SpongeBob Day gratis toegang tot het pretpark. Er moeten wel duidelijke gelijkenissen met SpongeBob zijn. Zo is het een must dat de kindjes zichzelf in een versierde kartonnen doos hijsen. Bovendien krijgt ook n begeleider gratis toegang en betalen de andere familieleden de helft van de normale toegangsprijs, namelijk 14,25 euro.

Voor de SpongeBob Day zal een deel van het pretpark in Waver helemaal in de stijl en de sfeer van de film worden ondergedompeld. Dat begint zelfs al aan de ingang. Wie vanaf daar de gele loper volgt, zal uiteindelijk in de SpongeBob corner stranden. Daar zal SpongeBob in hoogsteigen persoon alle kinderen verwelkomen. In geuren en kleuren krijgen de kinderen te horen waar ze zich die dag zoal aan mogen verwachten. Zo zullen ze uiteraard uitgebreid de kans krijgen om in het SpongeBob Squarepants 4-D Theater de wereld van hun sponzen vriendje van zeer nabij te beleven. Daarnaast zijn er ook tal van randactiviteiten. De kindjes kunnen bijvoorbeeld langslopen bij een grimme stand om hun gezicht te laten beschilderen als één van de figuurtjes uit SpongeBob The Movie.

De kinderen kunnen in het restaurant op plasmaschermen naar trailers van de film kijken. Bovendien kunnen ze daar ook een SpongeBob-kleurplaat inkleuren, die in een urne stoppen en hopen dat ze n van de talrijke prijzen winnen. Uiteraard kunnen de kinderen zich ook op alle andere attracties in Walibi uitleven. Kinderen die als SpongeBob verkleed zijn, kunnen natuurlijk niet met dat pak op die attracties. Daarom kunnen ze het even parkeren in de tent van Nickelodeon.

Kinderen die zich voor de SpongeBob Day wensen in te schrijven, kunnen vanaf 10 juni surfen naar www.nickelodeon.be of een kaartje of een brief sturen naar Walibi, t.a.v. SpongeBob, 1300 Waver. SpongeBob verwacht alle inschrijvingen voor 27 juni!

Mail a.u.b. niet naar de redactie van DVD Info hiervoor; wij dienen enkel als "doorgeefluik" voor de persmededeling, en zijn niet bij de organisatie betrokken!