:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> ROXY HUNTER AND THE MYSTERY OF THE MOODY GHOST
EASTER EGGS: ROXY HUNTER AND THE MYSTERY OF THE MOODY GHOST
Maatschappij: Sony Pictures HE - Regio: 2 - Datum: 2008-04-01
#1
Wat?
Screentest van Jessica Booker
Hoe?
In het Languages-menu, selecteer "English" en druk op het pijltje naar boven. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#2
Wat?
Screentest van Hayne Eastwood
Hoe?
In de eerste pagina van het Subtitles-menu, selecteer "play" en druk op het pijltje naar links. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#3
Wat?
Een verwijderde scène
Hoe?
In de eerste pagina van het extra's-menu, selecteer "The Making Of The Moody Ghost" en druk op het pijltje naar boven. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#4
Wat?
Nog een verwijderde scène
Hoe?
In de eerste pagina van het extra's-menu, selecteer "More" en druk op het pijltje naar links. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#5
Wat?
Nog maar eens een verwijderde scène
Hoe?
In de eerste pagina van het extra's-menu, selecteer "Main menu" en druk op het pijltje naar boven. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#6
Wat?
Guess what? Een verwijderde scène
Hoe?
In de tweede pagina van het extra's-menu, selecteer "Bloopers" en druk op het pijltje naar boven. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#7
Wat?
Screentest van Vik Sahay
Hoe?
In de tweede pagina van het extra's-menu, selecteer "Trailers" en druk op het pijltje naar rechts. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#8
Wat?
Screentest van Sarah Jessica Mills
Hoe?
In de tweede pagina van het extra's-menu, selecteer "Back" en druk op het pijltje naar links. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#9
Wat?
Screentest van Julian Richings
Hoe?
Op de pagina met cross-promotionele trailers, selecteer "Surf's Up" en druk op het pijltje naar boven. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#10
Wat?
Screentest van Robin Brûlé
Hoe?
In het Deleted Scenes-menu, selecteer "Play all" en druk op het pijltje naar boven. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.

#11
Wat?
Screentest van Yannick Bison
Hoe?
In het Deleted Scenes-menu, selecteer "Susan and Max on the phone" en druk op het pijltje naar boven. Een vergrootglas licht op. Druk op enter.



Andere recente easter eggs