:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> BLOOD HUNGER - THE FILMS OF JOSE LARRAZ
BLOOD HUNGER - THE FILMS OF JOSE LARRAZ (BLU-RAY)
Bespreking door: Didier - Geplaatst op: 2022-05-31
FILMS
Blood Hunger, The Films Of José Larraz is een box waarin Arrow drie films verzamelt uit de beginperiode van José Larraz. Je vindt er Whirpool, Vampyres en The Coming Of Sin in terug. Door te klikken op de desbetreffende link lees je een uitvoerige review.
Whirlpool
"She died with her boots on and nothing much else", zo luidt de tagline van Whirlpool en daarmee weet je eigenlijk al hoe de film afloopt, maar ook of dat spek voor je bek is.

De volledige bespreking vind je hier.
Vampyres
Vampyres is een film die letterlijk en figuurlijk niet veel om het lijf heeft, maar dit relaas van twee lesbische vampiers benadert bij moment visueel de pracht van Hammer.

De volledige bespreking vind je hier.
The Coming Of Sin
The Coming Of Sin is niet meer dan een excuus om een film te maken waarin wat geneukt en verkracht wordt. Larraz haalt af en toe wel wat symboliek uit de kast, maar dat levert voor de kijker geen enkele meerwaarde op, integendeel!

De volledige bespreking vind je hier.

BEELD EN GELUID
Bij iedere film hebben we het in de bespreking het specifiek over de beeld- en geluidskwaliteit van de desbetreffende titel.

EXTRA'S
Zie de individuele bespreking

CONCLUSIE
Blood Hunger, The Films Of José Larraz verzamelt drie films van de cineast. The Coming Of Sin is niet meer dan een dwaas excuus om een softcoreporno film te draaien, maar zowel Whirpool en vooral Vampyres zijn geslaagde titels in het genre.coverStudio: Arrow Films

Regie: Josť Larraz
Met: Karl Lanchbury, Vivian Neves, Pia Andersson, Johanna Hegger, Andrew Grant, Edwin Brown, Marianne Morris, Patricia Granada, Lidia Zuazo, Rafael Machado Anulka Dziubinska, Brian Deacon, Michael Byrne, Sally Faulkner, Murray Brown

Film:
6,5/10

Extra's:
7/10

Geluid:
7/10

Beeld:
7/10


Regio:
B

Genre:
Horror

Versie:
U.K.

Jaar:
1970/1974/1978

Leeftijd:
18

Speelduur:
265 min.

Type DVD:
SS-SL

Barcode:
5027035021591


Beeldformaat:
1.85:1 HD

Geluid:
Engels LPCM Mono 1.0

Ondertitels:
Engels
Extra's:
• Zie individuele bespreking


Andere recente releases van deze maatschappij