:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> ARROW - SEIZOEN 3
ARROW - SEIZOEN 3 (BLU-RAY)
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2019-05-18
SERIE
De crisis die Slade Wilson (Manu Bennett) in seizoen 2 heeft veroorzaakt, is bezworen. Oliver Queen (Stephen Amell) heeft er wel een zware prijs voor betaald: hij is zijn bedrijf, Queen Consolidated, kwijt, wat hem echter niet weerhoudt om samen met zijn luitenant John Diggle (David Ramsey) en computerspecialiste Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) de straten van Starling City te patrouilleren om de zwakken te beschermen. De nieuwe eigenaar van het bedrijf is miljardair-filantroop Ray Harper (Brandon Routh), die zelf een carrière als superheld ambieert middels zijn zelfontwikkelde exoskelet, waarin hij in zijn alter ego als The Atom de misdaad bestrijdt. Oliver zelf heeft daarentegen een nieuwe sidekick: het vroegere vriendje van zijn zus Thea (Willa Holland), Roy Harper (Colton Haynes), staat als de nieuwe superheld Arsenal aan zijn zijde, altijd klaar om de living snot te slaan uit de straatschoftjes. Thea zelf is van de aardbol verdwenen: na de crisis heeft ze zich tot haar natuurlijke vader, Malcolm Merlyn (John Barrowman), gewend met de vraag haar te trainen zodanig dat ze zich nooit meer kwetsbaar zou moeten voelen.

 


Maar dan slaat het noodlot toe. Olivers vriendin Sara (Caity Lotz), die als The Canary mee het onrecht bestrijdt, gesterkt door haar opleiding in de League of Assassins, wordt in koelen bloede vermoord. Haar zus Laurel (Katie Cassidy) probeert tegenover hun vader, commissaris Quentin Lance (Paul Blackthorne), te doen alsof ze langer op reis is, want Lance heeft een hartkwaal en te veel opwinding, bijvoorbeeld bij de ware toedracht van haar noodlot, zou hem fataal kunnen worden. Ze neemt zelf het masker en de pruik van Sara over, en schuimt als vigilante Black Canary de straten af. In verhouding tot haar zus is Laurel evenwel een zacht eitje, en helemaal niet opgewassen tegen de straatbendes. Laurel gaat dan maar bokslessen volgen, maar of dat genoeg zal zijn, is maar de vraag. Bovendien komt Sara's voormalige geliefde, Nyssa al Ghul (Katrina Law), kritische vragen stellen waar Sara in hemelsnaam uithangt, en als Oliver moet toegeven dat ze vermoord is, wordt hij door het hoofd van de League of Assassins, Ra's Al Ghul (Matt Nable) voor een ultimatum gesteld: hij krijgt 48 uur om de moordenaar van Sara te vinden. Bij ontstentenis daarvan biedt Oliver zich aan voor een duel op leven en dood. Hij wordt zwaargewond, maar overleeft het duel, wat op Ra's Al Ghul een danige indruk maakt. Meer en meer ziet de leider van de League of Assassins in Oliver zijn opvolger. Die ziet dat echter niet zitten, maar Ra's Al Ghul haalt alles uit de kast om Oliver te overtuigen... met dodelijke gevolgen.

 


In de flashbackscènes zien we hoe Oliver van het eiland Lian Yu wordt afgehaald door de organisatie ARGUS van Amanda Waller (Cynthia Addai-Robinson). Die wil Oliver trainen tot huurmoordenaar, en brengt hem onder bij het gezin Maseo (Karl Yune) en Tatsu (Rila Fukushima) Yamashiro, met de belofte dat, als hij probeert te ontsnappen of zijn geliefden een teken van leven geeft, zij haar woede zal uitwerken op het onschuldige gezin. Aanvankelijk kunnen Oliver en zijn nieuw gastgezin het niet al te best vinden, en zeker tussen hem en Tatsu botst het dat het geen naam meer heeft. Wanneer blijkt dat een knettergekke generaal (Marc Singer) met een fobie voor Chinezen van plan is om een biologisch wapen los te laten op de bevolking van Hong Kong, moeten ze evenwel de handen in elkaar slaan om zulks te voorkomen.

Het derde seizoen van Arrow stapt geleidelijkaan af van de formule van de misdadiger-van-de-week, terwijl de strijd tussen Team Arrow en de League of Assassins op de voorgrond komt. Het is niet altijd een even geslaagde keuze, en naarmate de reeks vordert stapelen de inhoudelijke fouten zich op totdat het soms ergerlijk wordt. Dat Oliver ondanks al zijn beslommeringen nog steeds een geheime identiteit kan aanwenden, gelooft intussen geen hond meer, want het lijstje van de ingewijden dat op de hoogte is van zijn ware identiteit wordt alsmaar langer. De occasionele schurken worden naar verhouding niet voldoende ingezet; wat is anders het nut van een acteurs van het kaliber van Peter Stormare en Vinnie Jones aan boord te hijsen, om ze vervolgens maar een tweetal afleveringen mee te laten spelen? Op amoureus vlak wordt de driehoeksverhouding tussen Oliver, Ray en Felicity ook iets te sterk uitgemolken, totdat het bij momenten zelfs ergerlijk wordt. Toch blijft Arrow een reeks die zich van de ene cliffhanger naar de andere slingert, en de ideale partner is voor een potje bingewatchen.

 


AFLEVERINGEN
Disk 1:
47. The Calm
Met het verdwijnen van The Count werpt een nieuwe misdadiger zich op als crime lord van Starling City. Zijn naam is Werner Zytle (Peter Stormare), en hij heeft een nieuwe variant van de drug Vertigo ontwikkeld die mensen hun grootste angsten laat zien. Omdat hij de concurrentie wil uitschakelen, heeft hij een bom gelegd in een stadion waar een boksmatch aan de gang is, en waar zijn drie voornaamste concurrenten rondlopen. Dat er twintigduizend levens als collateral damage in de balans liggen, daar maalt hij niet om. Terwijl Oliver zich afvraagt of het ooit wat gaat worden tussen hem en Felicity, probeert hij terug aan het hoofd van Queen Consolidated te geraken. Zijn bedrijf wordt echter voor zijn neus weggekaapt door de gladde jongen Ray Palmer.

48. Sara

Een onbekende boogschutter heeft Sara vermoord. Commissaris Lance doet net op dat moment een beroep op de Arrow om een boogschutter te identificeren die al verschillende slachtoffers heeft gemaakt. Laurel kan het echter niet over haar hart krijgen om haar vader te vertellen dat zijn dochter dood is, omwille van zijn precaire hartsituatie. Diggle kan dankzij zijn contacten bij ARGUS de schutter identificeren als Simon Lacroix (Matt Ward), die onder de schuilnaam Komodo opereert. Die beweert echter niets met de dood van Sara te maken te hebben. Oliver probeert intussen Thea te pakken te krijgen, maar hij geraakt niet verder dan haar voicemail.

49. Corto Maltese

Thea zit op het eiland Corto Maltese, waar haar vader, Malcolm Merlyn, haar heeft getraind tot een vechtmachine. Oliver besluit samen met Roy naar het eiland af te reizen om te polsen of ze terug wil komen naar Starling City. Ook John heeft iets te doen op het eiland: hij moet van Lyla contact zoeken met een agent, Mark Shaw (David Cubitt), die al een tijdje niets meer van zich heeft laten horen. Shaw is echter betrokken bij de verkoop van de gevoelige geheimen van ARGUS aan een derde partij. Laurel voelt dat ze wil strijden tegen onrecht, en ze is van plan een hardhandig vriendje van een lotgenote bij de AA rekenschap te vragen voor het feit dat die zijn vriendin aftroeft. Laurel is echter nog niet iets te nat achter haar oren...

 


50. The Magician
Nyssa al Ghul arriveert in Starling City, bezorgd omdat Sara geen contact meer heeft gezocht. Wanneer ze hoort over haar overlijden is ze furieus, en zweert ze een bloedeed om haar moordenaar te vermoorden. Aangezien Sara blijkbaar onderzoek deed naar de uit de dood verrezen Malcolm Merlyn, neemt ze automatisch aan dat hij de dader is. Oliver wil hem echter niet doden omdat dat tegen zijn nieuw verworven erecode indruist, en Malcolm zweert bij hoog en bij laag dat hij met Sara's dood niets te maken heeft. John meent dan weer dat iemand als Malcolm Merlyn sowieso een moordenaar is die de dood verdient. Oliver wil echter niet weten van een terechtstellen van de man, en zo jaagt hij de League of Assassins tegen zich in het harnas. Nyssa ontvoert echter Thea, die druk bezig is met de club Verdant te laten heropenen, als lokaas. Laurel besluit bokslessen te nemen.

51. The Secret Origin Of Felicity Smoak

Een cyberterrorist die zichzelf Brother Eye laat noemen, legt het gehele elektriciteitsnet van Starling City plat. Bij een tweede aanval bezweert hij de bevolking dat hij al het geld uit de banken zal laten verdwijnen, wat massieve paniek veroorzaakt. Oliver vraagt Felicity of ze de hacker kan klemrijden, maar het blijkt dat het virus dat hij gebruikt jaren geleden door Felicity zelf is geschreven. Haar toenmalige vriendje, Cooper Seldon (Nolan Funk), was een hacktivist die de gevangenis is ingedraaid omdat hij ingebroken had in de mainframe van het Ministerie van Onderwijs. In de gevangenis heeft hij vervolgens zelfmoord gepleegd, dus Felicity vermoedt dat zijn kamergenoot Myron Forest (Matthew McLellan) achter de hack zit. Cooper is echter minder dood dan de mensen aannemen. Tot overmaat van ramp beleeft Felicity de grootste sociale nachtmerrie ooit: haar moeder Donna (Charlotte Ross) komt onverwacht op bezoek. Thea heeft intussen een kast van een loft gehuurd, en dit blijkt ze gedaan te hebben met het geld dat ze van Malcolm Merlyn geërfd heeft. Oliver heeft daar moreel vragen bij.

 


52. Guilty
Oliver, Roy en Diggle willen een drugsbende oprollen, maar iemand is hen al vóór geweest. Wie het ook was, hij heeft zelfs alle bendeleden op één na opgehangen aan hun voeten. De dader heeft wel de tijd genomen om in bloed "GUILTY" op de vloer te schrijven. Het ontbrekende bendelid wordt opgehangen teruggevonden in de gymzaal van Ted Grant (J.R. Ramirez), de boksleraar van Laurel. Die kan echter voor zijn onschuld pleiten, want hij was tijdens de uren waarin het lijk werd opgehangen bij haar. Ted heeft echter enkele donkere geheimen uit zijn verleden. Roy maakt zich intussen ongerust omdat hij geplaagd wordt door een zéér levensechte droom waarin hij diegene is die Sara heeft vermoord.

Disk 2:
53. Draw Back Your Bow
Oliver wordt gestalkt door een vrouwelijke fan, Carrie Cutter (Amy Gumenick), van wie hij ooit het leven heeft gered bij de Mirakuru-rellen. Als een soort van copycat die zich Cupid noemt, maakt ze Olivers taak af door diegenen die hij heeft helpen arresteren, om te brengen. Oliver wordt echter geplaagd door het feit dat Ray Palmer Felicity het hof tracht te maken. Intussen is Thea op zoek naar een nieuwe DJ voor de club, en een goeie vinden loopt niet van een leien dakje. Totdat de redelijk zelfingenomen Chase (Austin Butler) zichzelf komt presenteren...

54. The Brave And The Bold

Digger Harkness (Nick E. Tarabay) alias Captain Boomerang was ooit lid van het Suicide Squad, maar toen na een mislukte missie de bom in zijn hoofd niet is afgegaan, heeft hij wraak gezworen op de persoon die hem bij ARGUS op missie heeft gestuurd: Lyla (Audrey Marie Anderson). Oliver moet daarom de hulp inroepen van iemand die snel genoeg is om de dodelijke boemerangs van Harkness te ontlopen: Barry Allen (Grant Gustin) uit The Flash.

 


55. The Climb
De League of Assassins geeft Oliver nog welgeteld 48 uur om de moordenaar van Sara te vinden. Zo niet, zullen ze beginnen met at random burgers in Starling City te vermoorden. Oliver komt achter de waarheid, maar omdat de veronderstelde moordenaar iemand is die hem nauw aan het hart ligt, besluit hij om zichzelf als dader aan te geven. Wel heeft hij nog recht op een duel op leven en dood met de leider van de League, Ra's Al Ghul. Ray laat intussen aan Felicity zien dat hij een superheld wil worden met behulp van een geavanceerd exoskelet.

56. Left Behind

Terwijl Team Arrow in de touwen hangt omdat ze niets meer hebben vernomen van Oliver, nemen Diggle en Roy het op tegen Danny Brickwell (Vinnie Jones), die van plan is om een hoop bewijsmateriaal tegen zware jongens te stelen, zodat de rechter geen andere keuze heeft dan hen vrij te laten, waarna hij ze in zijn bende rekruteert. Felicity denkt echter dat er iets ergs is gebeurd, en ze begint fouten te maken. Laurel vindt dan weer dat de vrijgekomen schurken hun lot niet mogen ontlopen, en ze neemt het kostuum van Sara op. Malcolm Merlyn wil intussen Thea koste wat het kost overtuigen om de benen te nemen uit Starling City, want Ra's Al Ghul zit hem achter de veren.

57. Midnight City

Brickwell ontvoert op bijzonder drieste wijze drie schepenen. Hij eist van burgemeester Castle (Christina Cox) dat de politie zich volledig terugtrekt uit de Glades, zo niet zal hij ze vermoorden. Omdat Arrow nog altijd dood verondersteld wordt, rukken Roy en Diggle uit om hem tegen te houden, en, willen of niet, ze worden vergezeld door Laurel, die de rol van de Canary heeft overgenomen, maar op gebied van knokken toch nog een maatje tekort schiet. Oliver wordt intussen weer op de been gebracht door twee oude bekenden, Maseo en Tatsu Yamashiro.

 


58. Uprising
De burgemeester heeft de politie teruggetrokken uit de Glades, en de bende van Brickwell heeft vrij spel. Roy en Laurel zijn nog de enigen die het opnemen tegen de misdaad in de wijk, maar het lijkt een pleister op een houten been. Dan blijkt dat Brickwell eertijds Malcolm Merlyns vrouw heeft vermoord, en het morele dilemma waar Team Arrow nu voorstaat, is of ze al dan niet moeten samenwerken met hun gezworen vijand om Brickwell ten val te brengen.

Disk 3:
59. Canaries
Nu Oliver uitgebreid in de media geweest is, is het maar een kwestie van tijd vooraleer Ra's Al Ghul opnieuw zal proberen hem te vermoorden. Malcolm meent dat het tijd is dat Thea de waarheid over haar broer te weten komt. Intussen wordt ze zonder het te weten belaagd door een huurling van Ra's Al Ghul. Tijdens Olivers afwezigheid zijn de machtsverhoudingen binnen Team Arrow veranderd, en Laurel wil een nadrukkelijkere rol, ondanks het feit dat ze niet opgewassen is tegen de taak. Dan ontsnapt Werner Zytle uit hechtenis, en hij wil weer op massale schaal Vertigo gaan produreren.

60. The Return

Oliver en Thea zijn afgereisd naar Lian Yu om zich voor te bereiden op de strijd tegen Ra's Al Ghul. Malcolm heeft echter Slade Wilson uit zijn kooi gehaald, om te zien of de twee zo nodig opnieuw kunnen doden, mocht dat nodig zijn. Het wordt een dodelijk kat-en-muisspel. Quentin Lance heeft het moeilijk met Laurels bekentenis dat Sara dood is. Oliver bekent aan Thea dat hij weet dat zíj onwetend Sara heeft gedood, zij het onder invloed van drugs, en in opdracht van iemand anders.

 


61. Nanda Parbat
Nu de waarheid over de dood van Sara aan het licht is gekomen, willen zowel Laurel als Thea wraak nemen op Malcolm. Laurel is echter een maatje te licht voor de moordenaar, maar Thea licht de League of Assassins in, die Malcolm prompt komt ontvoeren en hem naar Nanda Parbat brengt. Oliver kan echter Nyssa gijzelen. Oliver is bang dat de dood van Malcolm Thea's geweten onherstelbare schade zal doen oplopen, dus hij en Diggle reizen de League achterna. Intussen heeft Ray zijn Atom-kostuum bijna klaar, en wordt het blijkbaar iets tussen hem en Felicity.

62. The Offer

Ra's Al Ghul laat Oliver gaan, laat hem zelfs Malcolm meenemen, en biedt hem aan om hem op te volgen aan het hoofd van de League of Assassins. Oliver overweegt het aanbod, en laat zich wijsmaken dat hij zo veel meer zou kunnen bereiken. Hij tracht de draad als Arrow weer op te nemen, en richt zijn pijlen (excuseer voor de mottige woordspeling) op Michael Amar (Adrian Glynn McMorran), een misdadiger die zijn mond heeft dichtgenaaid om zich beter te kunnen concentreren, en die net een spectaculaire diamantroof heeft gepleegd. De diamanten in kwestie zijn echter niets waard.

63. Suicidal Tendencies

John en Lyla gaan eindelijk (her)trouwen, maar ze worden in extremis naar een verre republiek, Kasnia, gestuurd waar ze een Amerikaanse senator, Joseph Cray (Steven Culp), moeten ontzetten. Dichter bij huis is een copycat van Arrow bezig met criminelen uit te moorden. De media springt op het feit dat Arrow weer aan het moorden zou geslagen zijn als vliegen op een pot stroop, maar uiteraard is dit opgezet spel door Ra's Al Ghul, die daarmee Oliver tot inschikkelijkheid wil dwingen. Ray komt echter dankzij zijn exoskelet achter de ware identiteit van Arrow, én achter de rol van Felicity daarbij.

 


64. Public Enemy
Oliver wordt vijand nummer één nadat de burgemeester van Starling City met een pijl wordt doodgeschoten door Maseo, die zich voor de gemaskerde wreker uitgeeft. Commandant Lance stuurt al zijn troepen uit, en hem wordt door Ra's Al Ghul in het oor gefluisterd dat Oliver de Arrow is. Oliver besluit zichzelf aan te geven in ruil voor immuniteit van zijn metgezellen. Ook Ray heeft een pijl in zijn borstkas gekregen, en zijn enige hoop op redding is een experimentele nanotechnologie die hij zelf heeft ontwikkeld, maar waar het ziekenhuis principieel tegen is.

Disk 4:
65. Broken Arrow
Roy heeft de schuld op zich genomen en bekend dat híj de Arrow is. Commissaris Lance kan niets anders doen dan Oliver vrijlaten, alhoewel hij zijn verdenkingen heeft. Hij valt voortdurend Olivers entourage lastig met huiszoekingsbevelen. Dan duikt er een metamens op, Jake Simmons (Doug Jones), die met ogen als laserstralen mensen kan vermoorden. Alleen was hij op de dag van de explosie van de deeltjesversneller niet in Central City. Omdat Oliver zich niet langer kan manifesteren als de Arrow, moet Ray als Atom hem bestrijden. Dan komt uit de gevangenis het bericht dat Roy neergestoken is.

66. The Fallen

Thea is dodelijk verwond door Ra's Al Ghul. Die biedt Oliver Queen zijn ultieme offer aan: als hij vrijwillig toetreedt tot de League of Assassins, dan mag Thea baden in de Lazarusbron, wat haar zou kunnen genezen. Malcolm is er tegen, want hij weet dat wie in de bron baadt, mogelijk daarna niet meer dezelfde is. Felicity, die eindelijk haar liefde voor Oliver opbiecht, onderneemt nog een laatste poging om Oliver uit de klauwen van de League te houden.

 


67. Al Sah-him
Oliver is door Ra's Al Ghul gehersenspoeld, zodanig dat hij zich schikt in zijn nieuwe identiteit van Al Sah-him, de erfgenaam van de Demon. Zijn eerste opdracht van betekenis is om Nyssa te vermoorden. Team Arrow zoekt naar een nieuw doel in het leven, en aangezien het beschermen van de zwakken hoog op hun agenda staat, besluiten ze om Nyssa te beschermen, wat hen rechtstreeks in confrontatie met Oliver, pardon, met Al Sah-him brengt.

68. This Is Your Sword

Ra's Al Ghul heeft besloten dat Oliver met zijn dochter Nyssa moet trouwen en de lijn moet verderzetten. Malcolm arriveert in Starling City met de boodschap dat Oliver dubbelspel speelt en in feite de League of Assassins ten val wil brengen; maar uiteraard wil niemand hem nog langer geloven. Om zijn argumenten kracht bij te zetten heeft hij Tatsu meegebracht, die ten gunste van Oliver pleit. Het gezelschap reist af naar Nanda Parbat... om daar recht in de val te lopen.

69. My Name Is Oliver Queen

Ra's Al Ghul wil het alfa-omegavirus loslaten in Starling City, opdat Oliver zou kunnen breken met zijn verleden. Oliver werpt echter zijn dekmantel af en hij gaat frontaal in de aanval. Hij heeft de hulp van zijn vrienden meer dan ooit nodig, maar de vraag is of die hem nog langer willen vertrouwen. De Green Arrow zal nooit meer dezelfde zijn.

 


BEELD EN GELUID
De Blu-rayreleases van Arrow worden door Warner mooi uniform op het publiek losgelaten. We krijgen dus opnieuw een zeer mooie, heldere transfer die prettig oogt, met veel scherpte en felle kleuren die het comicbookgehalte nog wat opvijzelen, terwijl er toch een filmisch totaalplaatje wordt nagestreefd. Voeg daarbij nog een immersieve DTD-HD MA 5.1-track die niet moet onderdoen voor de meeste actiefilms, en je weet dat deze release opnieuw potten breekt.

EXTRA'S

De afleveringen The Calm en The Climb zijn voorzien van een audiocommentaar door uitvoerend producenten Marc Guggenheim en Wendy Mericle. Daarnaast zijn er over de afleveringen verspreid 16 verwijderde scènes (15:10) aanwezig. Het overige bonusmateriaal staat op de laatste schijf. In de documentaire The man beneath the suit: The Atom's first fight (7:18) wordt het nieuwe personage Ray Palmer ontleed, en krijgen we interviewfragmenten met Brandon Routh. Nanda Parbat: Constructing the vilain's lair (22:49) focust op het indrukwekkende production design van het schuilhol van Ra's Al Ghul en de League of Assassins. In Second skins: Creating the uniforms of Arrow (17:13) licht kostuumontwerpster Maya Mani haar werk toe, en dan is er ook nog een gag reel (3:58). Naar goede gewoonte bezoekt de cast van de serie ook het stripfestival van San Diego, waarvan u een verslag ziet in Arrow at Comic-Con 2014 (28:55).

 


CONCLUSIE
Het derde seizoen van Arrow entertaint, maar mist hier en daar de leuke reeks tegenstanders van de man met de boog, die de vorige series wel sierden. Het niet aflatende kat-en-muisspel met de League of Assassins begint op de duur te vervelen. De Blu-ray is van uitstekende kwaliteit, zoals alle DC-reeksen van Warner.coverStudio: Warner

Regie: Glen Winter, Wendey Stanzler, Stephen Surjik, John Behring, Michael Schultz, Peter Leto, Rob Hardy, Jesse Warn, Thor Freudenthal, Nick Copus, Dermott Downs, Gregory Smith, Dwight Little, Douglas Aarniokoski, Antonio Negret
Met: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Emily Bett Rickards, Caity Lotz, John Barrowman, Brandon Routh, Matt Nable, Katrina Law, Karl Yune, Rila Fukushima, Cynthia Addai-Robinson

Film:
7,5/10

Extra's:
3,5/10

Geluid:
9/10

Beeld:
9/10


Regio:
B

Genre:
Superhelden

Versie:
Benelux (NL/FR)

Jaar:
2014-2015

Leeftijd:
12

Speelduur:
977 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
5051888210413


Beeldformaat:
1.78:1 HD

Geluid:
Engels DTS-HD MA 5.1
Frans Dolby Surround 2.0
Spaans Dolby Surround 2.0
Braziliaans Portugees Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
Nederlands, Frans, Spaans, Latijns-Amerikaans Spaans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Koreaans, Engels CC
Extra's:
• 2 audiocommentaartracks
• 16 verwijderde scènes
• Documentaire "The man beneath the suit: The Atom's first fight"
• Documentaire "Nanda Parbat: Constructing the vilain's lair"
• Documentaire "Second skins: Creating the uniforms of Arrow"
• Gag reel
• Documentaire "Arrow at Comic-Con 2014"

• 

Andere recente releases van deze maatschappij