:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> LOST ANGEL, THE
LOST ANGEL, THE
Bespreking door: Mattias - Geplaatst op: 2005-09-29
FILM
Een seriemoordenaar teistert de stad. Rechercheur Billie Palmer (Alison Eastwood) leidt het onderzoek. Voor Billie is het een persoonlijke strijd. Twintig jaar geleden werd haar moeder voor haar ogen vermoord. Sindsdien doet ze er alles aan om moordenaars en gespuis allerhande achter de tralies te krijgen. Wanneer ze zich laat gaan op een verdachte komt een schorsing dichtbij. Billie kan echter haar onderzoek niet loslaten, de seriemoordenaar lijkt een spelletje met haar te spelen…

Een film als The Lost Angel verdient het niet om er veel woorden aan vuil te maken. Het acteerwerk is hallucinant slecht, het verwarrende cliché verhaal om bij te huilen en het einde van de film gewoon ridicuul. De verhoorscène uit de film behoort tot het slechtste wat we de voorbije jaren gezien hebben (en dit wil spijtig genoeg heel wat zeggen), de special effects zijn grotendeels erg knudde. Kunnen we nog duidelijker zijn dat u best zo ver mogelijk van deze draak blijft? Laat u vooral niet misleiden door de aanwezigheid van "bekende namen" als John Rhys-Davies (hij mag dan wel in Lord Of The Rings te zien geweest zijn, hij speelde ook in tientallen rampzalige crap films), Judd Nelson (The Breakfast Club is ook al weer 20 jaar geleden) of Alison Eastwood (dochter van, jammer genoeg niet gezegend met het talent van vaderlief).

BEELD EN GELUID
De film bevat redelijk wat donkere scènes, door deze transfer komen ze redelijk goed tot hun recht. Het contrastniveau en de scherpte zijn in orde, printbeschadigingen komen niet vaak voor. De Dolby Digital 5.1-track weet weinig indruk te maken. Wie de film bekijkt zonder surround systeem zal merken dat de track relatief stil werd opgenomen. In vergelijking met de Dolby Surround 2.0-track die we ook op deze release aantreffen heeft de 5.1 track weinig meer te bieden. Een erg matige track.

EXTRA'S
Bericht aan Dutch Filmworks: de automatisch afgespeelde trailers (ditmaal voor Twisted, Immortal en Laws Of Attraction) bij het opstarten van de dvd zijn geen, ik herhaal, geen extra's.

CONCLUSIE
The Lost Angel is een pijnlijk slechte C-film. Het zou ons niets verbazen indien deze dvd binnen afzienbare tijd opduikt aan 1 euro bij een grote warenhuisketen.


cover
Studio: Dutch FilmWorks

Regie: Dimitri Logothetis
Met: Nicolas Cellozi, John Rhys-Davies, C. Thomas Howell, Judd Nelson, Alison Eastwood

Film:
1,5/10

Extra's:
0/10

Geluid:
6/10

Beeld:
8/10


Regio:
2

Genre:
Thriller

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
2004

Leeftijd:
16

Speelduur:
96 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
8715664018835


Beeldformaat:
1.78:1 anamorfisch PAL

Geluid:
Engels Dolby Digital 5.1
Engels Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
Nederlands
Extra's:
• Trailers

Andere recente releases van deze maatschappij