:: ARTIKELS ::
DVDInfo.be >> Artikel >> Achtergrond >> REVIEW #5000
REVIEW #5000
Type: Achtergrond - Datum: 2009-09-23 - Geplaatst door: Werner
U houdt wellicht geen lijstje bij. Wij wel. Of beter gezegd, in onze administrator tool kunnen we met één druk op de knop een handig overzichtje krijgen van onze database. Reviews liggen vaak hier nog een tijdje in wat wij onderling de wachtrij noemen, wat betekent dat we ze nog eens een tijdje laten rijpen, nog eens nalezen op sbellinchsfaute en een klein beetje een buffer hebben tussen review en publicatie.

Wat dus met andere woorden in onze interne bestanden al een week een feit was, kunnen we nu wereldkundig maken: onze database telt vanaf vandaag officieel 5000 reviews. We hebben een beetje een woelig jaar achter de rug, we hebben de stap naar het bespreken van Blu-ray gemaakt én tot nader orde overleefd, achter de schermen is de site van eigenaar veranderd en reviewers komen en gaan. Maar we staan er nog, en we blijven voorlopig nog zo een poosje staan. Ik heb het niet precies bijgehouden, maar we zijn gestart in 1998, in juli 2006 zaten we aan 3000 reviews, dus we groeien nog steeds méér dan lineair.

Hoe hectisch is het om zoiets te managen. Behoorlijk hectisch, maar we hebben veel steun aan elkaar, we krijgen veel positieve reacties, af en toe een negatieve en dat nemen we er voor lief bij. Dus gaan we door? We gaan door!

Andere artikels van hetzelfde type