:: ARTIKELS ::
DVDInfo.be >> Artikel >> Algemeen >> 3000 REVIEWS
3000 REVIEWS
Type: Algemeen - Datum: 2006-07-02 - Geplaatst door: Werner
U, beste lezer, bent intussen ongetwijfeld de tel kwijtgeraakt, maar ergens in een stoffig keldertje, gesitueerd op een voormalige stortplaats voor zowel laagradioactief afval als volgekakte pampers, hebben wij van DVD Info een legertje kabouterslaafjes zitten dat al het vuile werk voor ons doet. Dat houdt onder meer in: 's morgens vooraleer we fluitend het redactielokaal binnenwandelen de koffie zetten, waarbij we bij de minste graad te koud of te warm ons leger hulpeloze trolletjes DirkJan-gewijs platmeppen, onze dvd-speler afstoffen met een tandenborstel zonder één vierkante centimeter over te slaan (anders pets pets), onze uitgebreide collecties meticuleus van A tot Z klasseren, en vooral aan de lopende band van tranen doorweekte smeekbrieven naar filmmaatschappijen richten of ze toch eens niet zo goed willen zijn om ons deze of gene recensie-exemplaren toe te sturen.

Eén van de meest ijverige kaboutertjes is Kabouter Tel. Kabouter Tel heeft onder meer als opdracht onze gigantische database te onderhouden, de artikels en interviews netjes van de persberichten en de besprekingen te scheiden, de ongelofelijke toevloed van spellings-en inhoudelijke fouten van de andere redacteurs te verbeteren, waar hij uiteindelijk de schuld uit pure armoe dan maar van op zich neemt, en elke keer de screenshots en covers te resizen wanneer die door de dronken redactieleden weer eens niet in het juiste formaat geleverd wordt.

Kabouter Tel heeft eigenlijk een triestig bestaan. Dan nog eens opgesloten in het kolenhok van de voornoemde stortplaats, de minst appetijtelijke plek van héél de redactie, zonder uitzicht naar het daglicht buiten, uitzicht op een dertiende maand, uitzicht op vakantie (laat staan vakantiegeld), en alleen maar dagelijks een portie Passion Of The Christ-achtige zweepslagen om naar uit te kijken om de monotone sfeer te breken, is Kabouter Tel een heel klein beetje krankzinnig geworden. Wat onder meer inhoudt dat de arme rakker van het minste geringste onbenullig feit héél, héél blij wordt. Zo blij zelfs dat we voor derglijke noodgevallen altijd een portie valium achter de hand houden, van dezelfde soort als diegene die in het circus wordt gebruikt wanneer de tijgers het publiek aanvallen.

En vandaag is het weer zo'n dag. Alhoewel het tellertje in de taakbalk van Uw browser ongetwijfeld reeds bij het aanklikken bespreking nummer 3046 aangeeft, loopt die nummering niet helemaal consequent met het werkelijke aantal reviews in onze database. Elke keer als één van onze redacteurs, gestresseerd doordat 'ie weer eens roemloos over de deadline is gegaan (sommige van onze medewerkers krijgen spontaan kwijlende papillen bij het horen van het woord "ijskast", maar die grap verstaat U waarschijnlijk niet omdat dat interne DVD Info-keuken, en dus streng geheim is), per ongeluk twee keer op de invoer-knop klikt, of gewoon zijn tekst is vergeten in te geven (U zou eens moeten weten hoe dom wij eigenlijk zijn) verspringt het tellertje onherroepelijk ééntje verder. Natuurlijk wordt de schuld in dat geval op de voornoemde kaboutertjes gestoken, en elk dergelijk ontbrekend nummertje wordt zonder uitzonderingen gewroken met twaalf liter vers bloed. En geloof ons, je moet heel wat kaboutertjes uitpersen om aan twaalf liter te geraken!

Om een lang verhaal kort te maken: Kabouter Tel, zo genoemd omdat zijn kunst van het tellen in de loop der jaren onfeilbaar is geworden - de arme jongen kan toch nog íets wat hem van de dop houdt - is tot de conclusie gekomen dat de review die op maandag den 3den des maands juli in het jaer onzes heeren 2006 op onze site verschijnt, toevallig zijnde de Tennessee Williams-klassieker The Roman Spring Of Mrs. Stone, voor U besproken door uw nederige dienaar Dieter, de drieduizendste uit onze database is!

Review nr. 2000 dateert nog maar van mei 2005, wat voor de minder wiskundig begaafden onder U betekent dat we onze database met 50 % hebben kunnen uitbreiden op een dik jaar tijd. Kabouter Tel houdt er zich dus aan om het hele redactieteam (in alfabetische volgorde Carl D.C., Dieter R., Dimitri D., Hans D.B., Joris V., Mattias D., Serge V.C., Steve D.R., Werner P. en William L.) te danken voor hun tomeloze inzet, en hij hoopt dat hij nog veel gelegenheid tot slaag krijgt van zijn meesters. Maar hij laat ook weten dat hij jullie, lezers, bedankt voor jullie niet aflatende trouw.

En hij hoopt dat er tegen review nr. 4000 nog vel op zijn rug staat.