:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES EERSTE KWARTAAL 2019
PERSBERICHT: RELEASES EERSTE KWARTAAL 2019
Bron: Fox - Datum: 2018-12-31 - Geplaatst door: Werner
De nieuwste releases van 20th Century Fox Home Entertainment uitgelicht

Na de feestmaand december is een detox van drukte meer dan welkom. Een rustig avondje in de zetel met een goede film, is veruit de beste manier om te bekomen en tegelijkertijd na te genieten van de talrijke familieavondjes. De zoektocht naar de juiste film is met de nieuwe releases van 20th Century Fox dan ook een hapje. Zin in een spannende thriller? Dan zijn er Widows, Bad Times At The El Royale en The Predator die je zullen bekoren. Of altijd al benieuwd geweest naar het verhaal van rockgroep Queen en zijn hoofdzanger Freddie Mercury? Bohemian Rapsody neemt je mee in de geschiedenis van de band. Hieronder vind je alvast meer informatie over de nieuwe releases.

THE PREDATOR
The Hunt Has Evolved in het volgende, explosieve hoofdstuk van de Predator-serie van regisseur Shane Black. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren. Als zij naar de aarde terugkeren, ligt de laatste hoop van de mensheid in de handen van een samengeraapt gezelschap ex-soldaten en een evolutie-bioloog die het samen moeten opnemen tegen deze oppermachtige vijand.

Releasedatum: 30 januari (Blu-ray, DVD en UHD).
Genre: Science-fiction, thriller & action
Regisseur: Shane Black
Cast: oa. Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Olivia Munn, Sterling K. Brown


BAD TIMES AT THE EL ROYALE

Zeven vreemden, ieder met een duister geheim, ontmoeten elkaar in de El Royale, een vervallen hotel met een donker verleden in de buurt van Lake Tahoe. Gedurende een noodlottige nacht krijgt ieder van hen een laatste kans op verlossing ... voordat de hel losbarst. Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm en Chris Hemsworth schitteren in deze boeiende thriller met all-star cast.

Releasedatum: 20 februari (Blu-ray en DVD)
Genre: Thriller
Regisseur: Drew Goddard
Cast: oa. Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth


BOHEMIAN RHAPSODY

Bohemian Rhapsody is een ode aan de legendarische rockband Queen, hun unieke muziek en hun buitengewone zanger en frontman Freddie Mercury. Freddie (Rami Malek) vocht tegen stereotypen, trotseerde conventies en groeide zo uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film vertelt niet alleen over de bliksemsnelle opkomst van de band, hun revolutionaire geluid en Freddie's solocarrière, maar ook over de hereniging en een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek

Releasedatum: 27 februari (Blu-ray, DVD en UHD)
Genre: Biografie, music & drama
Regisseur: Bryan Singer
Cast: oa. Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Ben Hardy en Mike Myers


WIDOWS

Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica, Alice, Linda en Belle hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden.

Releasedatum: 27 maart (Blu-ray en DVD)
Genre: Drama
Regisseur: Steve McQueen
Cast: oa. Viola Davis, Michelle Rodriguez, Colin Farrell en Liam NeesonUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron