:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: UNSANE
PERSBERICHT: UNSANE
Bron: Fox - Datum: 2018-11-06 - Geplaatst door: Werner
UNSANE

Zenuwslopende smartphonethriller
Unsane is vanaf 24 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en dvd.

In de mysterieuze psychologische thriller Unsane is niets wat het lijkt. In de film volgen we een jonge vrouw, gespeeld door Claire Foy (bekend van The Crown), die vastzit in een psychiatrische instelling. Maar is dit terecht of is ze het slachtoffer geworden van een ingewikkeld complot? De bekende regisseur Steven Soderberg (Ocean’s Eleven, Erin Brockovich) filmde Unsane volledig met een iPhone. Dankzij de bijzondere filmwijze is Unsane een zenuwslopende, overtuigende thriller die je tot op het laatste moment in het duister laat tasten.

Synopsis
Oscarwinnaar Steven Soderbergh (regie, Traffic, 2000) sleept zijn publiek mee in dit psychologisch drama over een sterke vrouw die voor het terugwinnen van haar vrijheid vecht, terwijl haar eigen toerekeningsvatbaarheid op het spel staat. Sawyer Valentini (Claire Foy, The Crown) krijgt vrijwillige behandelingen in het Gedragcenturm Highland Creek om de traumatische ervaring met een stalker te verwerken. Als ze vervolgens tegen haar zin in de kliniek wordt opgenomen, denkt ze dat één van de medewerkers haar stalker is. Maar is hij het echt of is dit wellicht een hersenspinsel en beeldt ze zichzelf dingen in?

Cast
De gevierde regisseur Steven Soderbergh (Erin Brockovich, Ocean’s Eleven) besloot heel even zijn filmcarrière aan de wilgen te hangen, maar kwam al snel terug op deze beslissing. Voor zijn nieuwste project Unsane strikte hij onder andere Claire Foy (The Crown), Joshua Leonard (Scorpion) en Amy Irving (Carrie, Alias). Oplettende kijkers kunnen daarnaast Matt Damon (The Martian) voorbij zien komen.
DVD
Speelduur: 94 minuten
Audio: Engels, Frans, Duits Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (1.56:1)
Menu: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels en anderen

Extra’s:
• Unsanity

Blu-ray
Speelduur: 98 minuten
Audio: Engels DTS-HD 5.1, Frans, Duits DTS 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (1.56:1)
Menu: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels en anderen

Extra’s:
• UnsanityRecent nieuws van dezelfde bron