:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ISLE OF DOGS
PERSBERICHT: ISLE OF DOGS
Bron: Fox - Datum: 2018-08-10 - Geplaatst door: Werner
ISLE OF DOGS

Een film om van te kwispelen. Isle Of Dogs is vanaf 5 september verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Isle Of Dogs vertelt het verhaal over een fictieve Japanse stad, twintig jaar in de toekomst. De corrupte, kattenminnende burgemeester van deze stad heeft alle honden naar een desolaat vuilniseiland verbannen. Met de hulp van een 12-jarig jongetje werken de verstoten viervoeters aan een grootse ontsnapping. De fraaie en aandoenlijke, in stop-motion gefilmde, hondenkomedie van Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums) heeft een indrukwekkende sterrencast. Zo verzorgden onder andere Edward Norton, Bill Murray en Scarlett Johansson de stemmen van de verschillende vierpotige karakters.

Synopsis
Isle Of Dogs is de nieuwste film van de visionair Wes Anderson. De film vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, de twaalfjarige pleegzoon van de corrupte burgemeester van Megasaki City. Nadat alle honden van de stad verbannen worden naar het gigantische Trash Island, besluit Atari op zoek te gaan naar zijn waakhond Spots. Onder de verbannen viervoeters maakt hij een aantal nieuwe vrienden die hem op zijn epische reis begeleiden. Het succes van hun avontuur zal bepalend zijn voor het lot van de honden en de toekomst van de hele provincie.

Cast
Isle Of Dogs is geregisseerd door Wes Anderson, bekend van de films The Royal Tenenbaums, Fantastic Mr. Fox en The Grand Budapest Hotel. De stemmencast bestaat uit bekende namen als Bryan Cranston (Breaking Bad) die de stem van de leider van de honden Chief insprak. Edward Norton (American History X) leent zijn stem aan Rex en Jeff Goldblum (Independence Day) vertolkt de stem van Duke. Bill Murray (Lost In Translation) leende zijn stem aan Boss, een voormalig mascotte, en Scarlett Johansson (Lost In Translation) leende haar stem aan die van showhond Nutmeg.

Blu-ray en DVD
Op de Blu-ray staan verschillende leuke extra’s. Zo kunnen kijkers genieten van ongeveer twintig minuten aan behind-the-scenes videomateriaal, een fotogalerij en de bioscooptrailer.
DVD
Speelduur: 97 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor doven en slechthorenden en anderen

Blu-ray
Speelduur: 101 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 2.39:1
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor doven en slechthorenden en anderen

Extra’s:
• Promotionele featurettes
• Galerij
• Bioscooptrailer
Recent nieuws van dezelfde bron