:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RED SPARROW
PERSBERICHT: RED SPARROW
Bron: Fox - Datum: 2018-06-05 - Geplaatst door: Werner
RED SPARROW 

Van verleiding tot verraad
Red Sparrow is vanaf 18 juli verkrijgbaar op UHD, Blu-ray en DVD.

Een Russische ballerina die hopeloos op zoek is naar geld om haar moeder te kunnen voorzien van medische hulp, belandt ongewild bij de Russische veiligheidsdienst. Daar wordt de jonge danseres opgeleid tot een verleidster eersteklas die de overheid moet beschermen tegen verraders en spionnen. De thriller Red Sparrow zorgt voor spanning van het eerste tot het laatste moment. Met steracteurs als Jennifer Lawrence, Joel Edgerton en onze eigen Matthias Schoenaerts in de hoofdrollen, is Red Sparrow een film van formaat.

Synopsis
Oscarwinnares Jennifer Lawrence (beste vrouwelijke hoofdrol, Silver Linings Playbook, 2012) speelt de hoofdrol in deze spannende spionagethriller. De voormalig ballerina Dominika wordt gedwongen om een opleiding te volgen aan de Sparrow School, een geheim programma waarmee de regering een dodelijke spionne van haar probeert te maken. Vanaf dat moment is Dominika onderdeel van een verraderlijk spionagespel tussen de Russen en de CIA. Ze zit gevangen in een wereld waaraan ze wanhopig probeert te ontkomen.

Cast
Jennifer Lawrence (Joy, X-Men: Apocalypse) schittert in de hoofdrol van Russische Ballerina Dominika Egorova. In haar rol verleidt Lawrence haar naaste tegenspeler, Joel Edgerton (The Great Gatsby) die wordt beschouwd als hét contact van een verrader van de Russische regering. Onze eigen Matthias Schoenaerts (Rundskop, Loft) haalt zijn beste Russische accent boven en vormt een onderdeel van de Sparrow delegatie, die geleid wordt door General Korchnoi, gespeeld door Jeremy Irons (Assassin’s Creed).

UHD, Blu-ray en DVD
Op de dvd, Blu-ray en UHD kun je terugblikken op de film met audiocommentaar van regisseur Francis Lawrence. De Blu-ray biedt verschillende extra’s waaronder een bijzondere blik op de cast in ‘Agents Provocateurs’ en een kijkje in het spionnenleven met ‘Tradecraft’. Daarnaast wordt ook ‘the making off’ van de balletscènes en stunts onthuld in ‘Welcome to Sparrow School’.
DVD
Speelduur: 134 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en andere
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor de doven en slechthorenden en anderen

Extra’s:
• Audiocommentaar van regisseur Francis Lawrence
• Verwijderde scènes

Blu-ray en UHD
Speelduur: 140 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1, Italiaan DTS 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)​
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Italiaans, Engels voor doven en slechthorenden en anderen

Extra’s:
• A New Cold War: Het Origineel & De Bewerking
• Agents Provocateurs: de Ensemble cast
• Tradecraft: Visuele Authenticiteit
• Heart Of The Tempest: Op Locatie
• Welcome To Sparrow school: Ballet & Stunts
• Een Puzzle of Need: Post-Production
• Audiocommentaar van regisseur Francis Lawrence
• Verwijderde scènesUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron