:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: VIKINGS SEIZOEN 4 DEEL 2
PERSBERICHT: VIKINGS SEIZOEN 4 DEEL 2
Bron: Fox - Datum: 2017-08-14 - Geplaatst door: Werner
VIKINGS SEIZOEN 4 VOLUME 2

Wie grijpt de macht? Vikings seizoen 4 volume 2 is vanaf 6 september verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

The saga continues in Vikings seizoen 4 volume 2. De Noorse helden zijn terug voor het vervolg van een zenuwslopend seizoen. In deel 2 van seizoen 4 keert Ragnar terug naar het Kattegat. Zijn plan is om naar Wessex te gaan en zo disputen uit het verleden recht te zetten. Lagertha deinst er op haar beurt niet voor terug om opofferingen te maken en zo de macht over het Kattegat te grijpen. Ondertussen gaat Björn zijn droom achterna om de Middelandse Zee te ontdekken. Als dat maar goed afloopt...

Synopsis
Ook in seizoen 4.2 van Vikings gaan de veldslagen, het verraad en de grepen naar de macht onverminderd door! Na zijn beschamende nederlaag in Parijs keert Ragnar terug naar het Kattegat, waar de spanningen tussen zijn zonen al snel uit de hand lopen. Ragnar wil de rest van zijn nalatenschap ten koste van alles vasthouden en kiest daarom Ivar uit voor een riskante tocht naar Engeland, waar hij de Saksen wil aanvallen. Ondertussen wordt de vete tussen Aslaug en Lagertha steeds sterker na de voorspelling dat ooit een vrouw over het Kattegat zal heersen. Met zijn fascinerende plotwendingen, zijn razernij en zijn spectaculaire effecten verovert deze adembenemende serie steeds meer terrein. Kijk achter de schermen op de DVD en Blu-ray voor meer actie, meer passie en nog meer spanning!

Cast
In de serie van Michael Hirst (The Tudors, Elizabeth) keert de Londense acteur George Blagden wederom terug in de huid van de Angelsaksische monnik Athelstan. Andere gezichten die weer te zien zijn, zijn onder andere Katheryn Winnick (Law & Order), Alexander Ludwig (The Hunger Games) en Travis Fimmel (Warcraft: The Beginning).

DVD en Blu-ray
De extra’s op de DVD en Blu-ray geven een nog betere kijk in de cultuur van de Vikingen. Zo worden onder andere het nalatenschap van Ragnar Lothbrok en de spannende avonturen van Björn Järnsida uitgebreid onder de loep genomen. De verwijderde scènes en het audiocommentaar van Michael Hirst en Linus Roache zijn tevens leuke extra's.
DVD
Speelduur: 450 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu's: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• De koningin en de Schildmaagd
• Vikings, Walhalla en de nalatenschap van Ragnar Lothbrok
• Verwijderde scènes
• De avonturen van Björn Järnsida

Blu-ray
Speelduur: 450 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1,
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu's: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• De koningin en de Schildmaagd
• Vikings, Walhalla en de nalatenschap van Ragnar Lothbrok
• Verwijderde scènes
• De avonturen van Björn Järnsida
Recent nieuws van dezelfde bron