:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: A CURE FOR WELNESS
PERSBERICHT: A CURE FOR WELNESS
Bron: Fox - Datum: 2017-06-15 - Geplaatst door: Werner
A CURE FOR WELLNESS
Niets is wat het lijkt

A Cure For Wellness is vanaf 21 juni verkrijgbaar op Blu-ray en dvd.

A Cure For Welness is een spookachtige, psychologische thriller die je geestelijke gezondheid serieus op de proef stelt. Het verhaal speelt zich af in een idyllisch wellnessoord in de Zwitserse Alpen, waar unieke behandelingen worden toegediend. Hoewel het eerder klinkt als de setting van een roman, blijf je maar beter op je hoede want niets is wat het lijkt. Deze stijlvolle, geheimzinnige thriller brengt je hoofd op hol en laat je geen seconde zonder spanning.

Synopsis
De ambitieuze jonge werknemer Lockhart krijgt de opdracht de CEO van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Cast
Voor deze thriller van formaat wist regisseur van Ring, Gore Verbinski, jong talent te strikken. Dane DeHaan (Chronicle, The Amazing Spider-Man 2) vertolkt de rol van Lockhart, het hoofdpersonage. Daarnaast wordt hij vergezeld door Jason Isaacs (Harry Potter-films, The Patriot) als Volmer, de hoofddokter van het wellnesscentrum en Mia Goth (The Survivalist, Everest) als Hannah, een raadselachtige tiener.

Blu-ray en DVD
Naast fascinerende scènes van Dane DeHaan, Jason Isaacs en Mia Goth vind je op de Blu-Ray en DVD ook verwijderde scènes en kan je een blik werpen achter de schermen over het succes van de film en individuele meditaties van het wellnesscentrum.

DVD
Speelduur: 141 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Duits Dolby Digital 5.1, Italiaans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans

Extra’s:
• Verwijderde scène: "It's Wonderful Here"
• Meditaties
• De muziek
• Bioscooptrailers

Blu-ray
Speelduur: 146 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1, Duits DTS 5.1, Italiaans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans

Extra’s:
• Verwijderde scène: “It’s Wonderful Here”
• Meditaties
• De muziek
• BioscooptrailersRecent nieuws van dezelfde bron