:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ASSASSIN'S CREED
PERSBERICHT: ASSASSIN'S CREED
Bron: Fox - Datum: 2017-04-24 - Geplaatst door: Werner
ASSASSIN'S CREED

Realistischer dan ooit! Assassin’s Creed is vanaf 10 mei verkrijgbaar op Blu-ray, 3D Blu-ray, 4K HD Blu-ray en

De spectaculaire actiefilm Assassin’s Creed werd gebaseerd op de zeer succesvolle en gelijknamige gamereeks. Callum Lynch herleeft de eeuwenoude en gewelddadige strijd die zijn voorvader Aguilar, lid van geheim genootschap de Assassins, voerde met de Templars. Aan Callum de taak om de skills en kennis van de Assassins te achterhalen om zo de overheersende en onderdrukkende Templars te verslaan. Met sterk acteerwerk van Michael Fassbender en Marion Cotillard en indrukwekkende beeldscènes, is Assassin’s Creed een film die gamers en fans van actie en spectaculaire stunts zeker kunnen waarderen!

Synopsis
Michael Fassbender en Marion Cotillard spelen de hoofdrollen in deze avontuurlijke actiefilm gebaseerd op de veelgeprezen en uitermate succesvolle computer games. Dankzij een revolutionaire technologie die het herbeleven van genetische herinneringen mogelijk maakt ontdekt de tot dood veroordeelde Callum Lynch (Fassbender) dat hij een afstammeling is van het eeuwenoude geheime genootschap van de Assassins. Callum kruipt in de huid van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje om grote hoeveelheid kennis en ongelofelijke vaardigheden op te doen, die hij zal moeten gebruiken in het onderdrukken van de krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

Cast
Regisseur Justin Kurzel (Macbeth,The Turning) wist voor Assassin’s Creed een sterrencast om zich heen te verzamelen. Zo nam Michael Fassbender (X-Men, Inglorious Bastards, The Light Between Oceans), die twee keer werd genomineerd voor een Oscar, de hoofdrol van Callum Lynch op zich en speelt Oscarwinnares Marion Cotillard (Inception, The Dark Knight Rises, La Vie En Rose) de rol van Sofia. Andere rollen worden onder andere gespeeld door Jeremy Irons (The Lion King, Batman vs. Superman: Dawn Of Justice) en Brendan Gleeson (Troy, Gangs Of New York, Braveheart).

Blu-ray, 3D Blu-ray, 4K HD Blu-ray en DVD
De Blu-ray en DVD van Assassin’s Creed bevatten beiden een kijkje achter de schermen op de set van Assassin’s Creed. Daarnaast bevat de Blu-ray allerlei leuke extra’s waaronder gesprekken met regisseur Justin Kurzel en een aantal verwijderde scenes met begeleidend commentaar van de regisseur en editor Christopher Tellefsen.

Technische fiche DVD
Speelduur: 111 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Duits Dolby Digital 5.1, Italiaans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans

Extra’s:
• De gelofte afleggen: Achter de schermen van Assassin’s Creed
• Galerij
• Bioscooptrailers

Blu-ray
Speelduur: 115 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1, Duits DTS 5.1, Italiaans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans

Extra’s:
• De gelofte afleggen: Achter de schermen Assassin’s Creed
• Gesprekken met Justin Kurzel
• Over de verwijderde scènes met Justin Kurzel & Christopher Tellefsen
• Verwijderde scènes
• Galerij
• BioscooptrailersRecent nieuws van dezelfde bron