:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: X-MEN: APOCALYPSE
PERSBERICHT: X-MEN: APOCALYPSE
Bron: Fox - Datum: 2016-09-15 - Geplaatst door: Werner
X-MEN: APOCALYPSE
Einde van een tijdperk of begin van een nieuwe generatie

Nadat de X-Men succesvol het verleden veranderden en een veilige toekomst voor alle mutanten konden garanderen, duikt uit het niets Apocalypse op, de eerste en meest krachtige mutant ooit. Tijd voor Bryan Singer om een blik jong talent open te trekken en met de nodige spetterende actie het einde van de aarde en haar ‘zwakke’ mutanten te voorkomen. Meteen ook dé kans voor Singer om te tonen dat hij opnieuw een memorabel blockbustereinde aan de tweede X-trilogie kan knopen. Redenen genoeg om je collectie compleet te maken en vanaf 21 september de DVD of (3D) Blu-ray in huis te halen. 

Toen Bryan Singer in 2013 via Twitter bekendmaakte dat er voor 2016 een X-Men film op de planning stond met in de hoofdrol Apocalypse, was het mysterie geboren en werd er massaal uitgekeken naar het werk. Kortom ‘challenge accepted’ voor Singer, met als resultaat een echte blockbuster met fenomenale actie en de gekende humoristische ondertonen. Maar naast de gekende sterke cast, staat de film ook garant voor een nieuwe garde mutanten en plotlijnen. Bryan Singer slaagt erin het einde opnieuw te doen aanvoelen als een nieuw begin. Dus duidelijk ook ‘challenge succeeded’ want na het kijken van X-Men: Apocalypse kijk je gegarandeerd uit naar meer van de nieuwe X-Men generatie en de komst van de volgende trilogie.

Synopsis
Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel’s X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leidinggeven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

Cast
X-Men: Apocalypse staat garant voor een perfect samenspel van zowel een gekende en gelauwerde cast als van een nieuwe garde talenten. Hugh Jackman (The Wolverine, Australia, Les Misérables), Michael Fassbender (The Counselor, A Dangerous Mind), James McAvoy (Trance, Becoming Jane) en Jennifer Lawrence (The Hunger Games, American Hustle) tonen overtuigend hun X-Men expertise. Maar ook Olivia Munn (Magic Mike) en opkomend talent Lana Condor maken hun debuut in binnen X-Men.

Einde van een hoofdstuk, tijd voor nieuwe verzamelingen
X-Men: Apocalypse luidt dan wel het einde van een nieuwe trilogie in, het opent ook de deuren voor nieuwe boxsets en verzamelingen. Met de herfst om de hoek en de feestdagen in het vooruitzicht redenen genoeg om één van de vier nieuwe collecties in huis te halen. X-Men Collection laat je het epische spektakel van de X-Men volledig opnieuw ervaren met alle 6 blockbusters in één box. Fan van de laatste X-Men films, maar het begin gemist? Ontdek dan nu de eerste trilogie met supersterren als Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart en Ian McKellen. Toch meer honger naar de echte oorsprong van je favoriete X-Men? Dan is de X-Men Prequel Trilogy jouw ultieme kerstcadeau. Blijft Hugh Jackman je all time favoriet? Zet dan zeker de Wolverine Collection op je verlanglijstje.
DVD informatie
Speelduur: 138 minuten
Audio: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 5.1 Dolby Digital
Beeldverhouding: 16:9 (2:40:1)
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Bloopers
• Audiocommerntaar van Bryan Singer en Simon Kinberg
• Galerij

Blu-ray informatie
Speelduur: 144 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2:40:1)
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Verwijderde/verlengde scènes
• Bloopers
• Video slotfeest
• X-Men: Apocalypse onthult
• Galerij
Recent nieuws van dezelfde bron