:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES DERDE KWARTAAL 2016
PERSBERICHT: RELEASES DERDE KWARTAAL 2016
Bron: Fox - Datum: 2016-06-23 - Geplaatst door: Werner
INDEPENDENE DAY

Independende Day is de film die je gezien moet hebben! In het kader van de nieuwe bioscoopfilm Independende Day: Resurgence  is er vanaf 15 juni een nieuwe versie van de inmiddels 20 jaar geleden verschenen Independende Day. Deze keer gloednieuw artwork met een modern en galactisch tintje enmeer dan3 uur aan extra’s op de Blu-ray en UHD!

Synopsis:
Een van de succesvolste films ooit gemaakt vertelt over de ultieme confrontatie, wanneer krachtige buitenaardse wezens een invasie lanceren tegen de mensheid. Het schouwspel begint met de verschijning van gigantische ruimteschepen. Verbijstering slaat om in doodsangst als de schepen enorme vernietigende vuurstralen op steden overde gehele wereld richten. De enige hoop om te overleven ligt nu in de handen van standvastige doorzetters, die samenspannen voor een laatste aanval tegen de invasiemacht, voordat de mensheid vernietigd wordt.

Releasedatum BluRay/DVD/UHD: 15 juni 2016
Genre: Actie, Avontuur
Regisseur: Roland Emmerich
Cast: Harry Connick, Bill Pullman, Jeff Goldblum, Judd Hirsch, Margaret Colin, Mary Mcdonnell, Randy Quaid, Will Smith.

Extra’s DVD:
• Bioscooptrailer Independence Day: Resurgence

Extra’s Blu-ray:
Met meerdan 3 uur aan extra's:
• The Making of ID4
• Extra scènes
• Trivia Track
En nog veel meer

Independence Day: Resurgence is vanaf 20 juli 2016 te zienin de bioscoop.


MODERN FAMILY SEIZOEN 7

Synopsis:
Geniet van een nieuw hoofdstuk vol liefde en hilariteit in het 7de seizoen van Modern Family, winnaar van vijf Emmy Awards voor Beste Comedy Serie. In huize Dunphy worden nieuwe familieleden verwelkomt doordat Phil een drietal weeseendjes adopteert, terwijl derebelseDunphy kinderen hun vleugels uitslaan. Ondertussen worden Cam en Mitchell geconfronteerd met financiële moeilijkheden en raakt Cam bevriend met een groep wilde studenten. Jay en Gloria bereiden Joe voor op de peuterschool en Manny waagt zich in het datingspel. En zijn Haley en Andy voorbestemd om een stel tezijn? Nog steeds een frisse comedy met de heerlijke acteerkunsten van Ed O’Neill, Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson.

Releasedatum DVD: 07 september 2016
Genre: Komedie
Regisseur: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Cast: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen


THE X-FILES - THE EVENT SERIES

Synopsis:
X-Files is terug! Bijna 14 jaar na de laatste uitzendingen van deze baanbrekende serie heeft deze nu zijn spannende vervolg met een nieuwe verhaallijn van zes uitermate intrigerende afleveringen. De afleveringen zijn geheel in stijl met het origineel en ook nuis Chris Carter, bedenker en uitvoerend producent van de serie, weer in staat om de spanning van het scherm telaten spatten. In deze zes nieuwe afleveringen keren ook David Duchovny en Gillian Anderson terug in hun iconische rollen als FBI-agenten Fox Mulder & Dana Scully. Verder schittert ook Mitch Pileggi weer als befaamdeFBI assistent director Walter Skinner, die twijfelt welke kant hij deze keer zal kiezen. Geniet nu van deze geweldige terugkeer van het met vele Emmy- en Golden Globe Awards bekroonde cultfenomeen, één van de langstlopende en meest populaire sci-fiseries in de geschiedenis van televisie.

Releasedatum Blu-Ray/DVD: 07 september 2016
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Regisseur: Chris Carter
Cast: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi


AMERICAN CRIME STORY - THE PEOPLE VERSUS O.J. SIMPSON

Synopsis:
The People Versus O.J. Simpson is een spectaculaire mini-serie die je op sensationele wijze meeneemt in het waargebeurde en meest historische rechtszaak allertijden: het procesvan O.J. Simpson. In deze meeslepende serie strijden de juridische teams om het vrijspreken of veroordelen van de beroemde American Football-legende die beschuldigd wordt van dubbele moord. Gebaseerd op het boek van Jeffrey Toobin The Run Of His Life: The People versus O.J. Simpson. Een sterrencast met in de hoofdrol onder andere John Travolta, Cuba Gooding Jr. en Sarah Paulson.

Releasedatum Blu-ray/DVD: 07 september 2016
Genre: Biografie, Crime, Drama
Regisseur: Scott Alexander, Larry Karaszewski
Cast: Sterling K. Brown, Kenneth Choi, Christian Clemenson


BONES SEIZOEN 11

Synopsis: 
Het 11e seizoen van Bones is bomvol spanning en verrassingen die op de loer liggen. Booth (David Boreanaz) , Brennan (Emily Deschanel), dochter Christine en de nieuwe baby denken een droomleven te leiden in een wereld ver verwijderd van hun voorheen moord-gevulde leven, maar niks blijkt minder waar. Een zaak met nauwe persoonlijke banden met het echtpaar duikt op en dwingt Brennan om weer betrokken te raken in de forensische analyse van overgebleven resten. Onrust breekt los wanneer Booth op mysterieuzewijzevermist is, waardoor de FBI op zoektocht moet naar zijn verblijf.

Releasedatum DVD: 28 september 2016
Genre: Komedie, Crime, Drama, Romantiek
Regisseur: Hart Hanson
Cast: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin


ME AND EARL AND THE DYING GIRL

Synopsis:
In Me And Earl And The Dying Girl blijkt dat de kracht van echte vriendschap geen grenzen kent. Maak kennis met Greg (Thomas Mann), een eigenzinnige tiener die de middelbareschool probeert te overleven, terwijl hij hilarische filmparodieën maakt met zijn “collega” Earl (R.J. Cyler). Hij wordt door zijn moeder gedwongen om tijd door te brengen met Rachel (Olivia Cooke), een terminaal zieke klasgenoot. Greg begint aan zijn meest ambitieuze project ooit: dichterbij de mensen om hem heen komen op een manier die hij nooit had gedacht. Greg ontdekt hoe krachtig en belangrijk echte vriendschap kan zijn. Gebaseerd op de bestseller van Jesse Andrews.

Releasedatum DVD: 22 juni 2016
Genre: Komedie, Drama
Regisseur: Alfonso Gomez-Rejon
Cast: Thomas Mann, RJ Cyler, Olivia Cooke, Nick Offerman


BROOKLYN

Synopsis:
Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey (Saoirse Ronan), een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn, New York haar weg naar geluk probeert te vinden. Aangetrokken door het veelbelovende Amerika, verruilt Eilis het comfort van het huis van haar moeder in Ierland voor de oevers van de stad New York. De heimwee verdwijnt snel wanneer Eilis wordt bedwelmd door de liefde. Maar haar nieuw gevonden geluk wordt al snel verstoord door haar verleden en Eilis zal een keuzemoeten maken tussen twee landen en twee verschillende levens. Genomineerd voor 2 Oscars (Beste film en beste actrice).

Releasedatum Blu-ray/DVD: 13 juli 2016
Genre: Drama, Romantiek
Regisseur: John Crowley
Cast: Saoirse Ronan, Emory Cohen, DomhnallGleeson


VICTOR FRANKENSTEIN

Synopsis:
De radicale wetenschapper Victor Frankenstein (James McAvoy) en zijn trouwe assistent Igor (Daniel Radcliffe) delen een nobele visie over het verrijken van de mensheid door hun baanbrekende onderzoek naar onsterfelijkheid. Maar wanneer Victors experimenten te ver gaan, en zijn obsessie verschrikkelijke gevolgen heeft, kan alleen Igor hem nog uit zijn waanzin halen en hem reddenvan zijn monsterlijke creatie.

Releasedatum DVD: 19 oktober 2016
Genre: Drama, Sci-fi, Thriller
Regisseur: Paul McGuigan
Cast: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay


EDDIE THE EAGLE

Synopsis:
Eddie The Eagle vertelt het inspirerende verhaal van Michael Edwards, beter bekend als ‘Eddie the Eagle’, de bekendste skispringer uit de Britse geschiedenis. De film schetst een beeld van zijn typerende ‘geef nooit op’-mentaliteit en toont zijn vastberadenheid om een buitengewone uitdaging tot een goed einde te brengen. Taron Egerton, die zijn debuut maakte in de film Kingsman: The Secret Service, vertolkt de rol van Eddie the Eagle en Hugh Jackman kruipt in de huid van de skispring-expert die Eddie voorbereidt op de Olympische Winterspelen in Calgary.

Releasedatum DVD: 10 augustus 2016
Genre: Biografie, Komedie, Drama
Regisseur: Dexter Fletcher
Cast: Taron Egerton, Hugh Jackman, Christopher Walken


KUNG FU PANDA 3

Synopsis: 
Wanneer Po’s lang verloren vader plotseling terugkeert, reist het herenigde duo naar een geheim pandaparadijs om een groep hilarische panda’s te ontmoeten. Maar wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle kung fu-meesters begint uit te dagen in China, moet Po het onmogelijk doen: leren om een dorp met vrolijke, klunzige panda’s te trainen tot het ultieme team van Kung Fu Panda’s.

Releasedatum 3D Blu-ray/ Bluray/DVD: 17 augustus 2016
Genre: Animatie, Actie, Avontuur
Regisseur: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson
Cast: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman


X-MEN: APOCALYPSE

Synopsis:
Na de wereldwijde hit X-Men: Days Of Future Past komt director Bryan Singer met X-Men Apocalypse. Apocalypse, de eerste en machtigste mutant van Marvel’s X-Men-universum, verzamelde de krachten van andere mutanten om zo onsterfelijk en onoverwinnelijk te worden. Na duizenden jaren afwezigheid ontwaakt Apocalypse om de wereld te ontdoen van de mensheid. Hij vormt een krachtig team van mutanten, waaronder Magneto, om zijn nieuwe wereld te creëren waar hij over wil heersen. Met het lot van dewereld aan een zijden draadje, vormt Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy), een team van jonge X-Men om hun grootste aartsvijand te stoppen en de mensheid te redden van de complete ondergang.

Releasedatum 3D Blu-ray/ BluRay/DVD/ UHD: 21 september 2016
Genre: Actie, Avontuur, Fantasie
Regisseur: Bryan Singer
Cast: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron