:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES TWEEDE KWARTAAL 2016
PERSBERICHT: RELEASES TWEEDE KWARTAAL 2016
Bron: Fox - Datum: 2016-04-01 - Geplaatst door: Werner
WAT IS UHD?

UHD is de home cinema beleving van dit moment! UHD is 4x scherper dan HD. Daarnaast heeft het een High dynamic range (HDR) en breder kleurenspectrum. Door deze combinatie zijn de kleuren en scherpte van de beelden oogverblindend en super helder. Het contrast is zo natuurlijk mogelijk en lijkt het nauwelijks van de werkelijkheid te onderscheiden. Voor de ultieme UHD beleving heb je een 4K Ultra HD TV (met HDR) en een Ultra HD Blu-Ray Speler nodig. Deze Ultra HD Blu-ray speler is geschikt voor HDR en geeft vier keer de resolutie en 64 keer meer detail in kleur weer dan conventionele Blu-ray spelers.

UHD-RELEASES APRIL 2016
• X-Men: Day Of The Future Past
• Hitman: Agent 47
• Kingsman: The Secret Service
• The Maze Runner
• The Maze Runner: Scorch Trials
• The Martian
• Life Of Pi
• Exodus: Gods and Kings
• Fantastic Four


HOMELAND SEIZOEN 5

De spanning stijgt in het vijfde seizoen van de succesreeks Homeland. Carrie Mathison (Claire Daines) zit in Berlijn, het machts- en invloedscentrum van het Europa van de 21e eeuw. Ze werkt voor een private bewakingsfirma en probeert een nieuw leven op te bouwen, maar ontdekt al snel dat ze haar verleden niet kan ontlopen. Verraden, en zonder Saul (Mandy Patinkin) en Quinn (Rupert Friend) aan haar zijde, bestrijdt Carrie een dodelijke samenzwering die duizenden levens in gevaar brengt, het hare inbegrepen.

Genre: Actie, drama
Regie: Alex Gansa, Howard Gordon
Cast: Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend
Releasedatum dvd en Blu-ray: 27 april 2016


FARGO SEIZOEN 2

Een fenomenale cast met onder meer Kirsten Dunst, Patrick Wilson en Ted Danson vormt de hoofdattractie in het bejubelde tweede seizoen van de spannendste tv-miniserie aller tijden. Deze nieuwe true crime-serie speelt zich af in 1979 en begint met een gewelddadige misdaad in een wafelhuis in South Dakota. In een flits raken een schoonheidsspecialiste uit een klein stadje (Dunst) en een plaatselijke politieagent (Danson) betrokken bij de zaak, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een bloederige maffiaoorlog in het Midwesten van de VS. Het tweede seizoen van Fargo bevat een flinke dosis bloedstollende spanning, schitterende acteerprestaties en zwarte humor.

Genre: Drama, Crime, Thriller
Regie: Noah Hawley
Cast: Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Ted Danson
Releasedatum dvd en Blu-ray: 27 april 2016


BRIDGE OF SPIES

Bridge Of Spies, van regisseur Steven Spielberg, vertelt het waargebeurde verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Op een dag wordt hij gevraagd de verdediging op zich te nemen van een Russische spion. Vervolgens stuurt de CIA hem op een bijna onmogelijke missie naar Oost Berlijn om de vrijlating te onderhandelen van een gevangen genomen Amerikaanse U-2 piloot. Hierdoor bevindt Donovan zich in het middelpunt van de Koude Oorlog en moet hij laveren tussen de partijen aan weerszijde van het Ijzeren Gordijn. Deze dramatische thriller, geïnspireerd op ware gebeurtenissen, geeft een levendig beeld van een dappere man die alles riskeerde om zijn landgenoot te redden.

Genre: Drama, Thriller
Regisseur: Steven Spi
Cast: Tom Hanks, Peter McRobbie, Mark Rylance, Alan Alda
Releasedatum dvd en Blu-ray: 6 april 2016


SNOOPY EN DE PEANUTS

Droom groots en lach om Charles M. Schulz’ creaties Snoopy, Charlie Brown, Lucy, Linus en de rest van de Peanuts bende in deze nieuwe film van de studio van Ice Age en Rio. Ga mee met de heroïsche zoektocht van rasoptimist Charlie Brown en zijn trouwe hond en tevens beste vriend Snoopy die zijn aartsrivaal, de Rode Baron, door de lucht achtervolgd. Kijk dit hartverwarmende en lachwekkend avontuur dat eens te meer bewijst dat op ieder potje een dekseltje past.

Genre: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Steve Martino
Cast: Noah Schnapp, Bill Melendez, Hadley Belle Miller
Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 april 2016


JOY

Joy vertelt het levensverhaal van een vastberaden vrouw, Joy Mangano (Jennifer Lawrence) die haar excentrieke en disfunctionele familie bij elkaar probeert te houden. Gedreven door noodzaak en creativiteit brengt Joy haar levensdroom in werkelijkheid en wordt ze hoofd van een machtig imperium in een wereld die stijf staat van genadeloze commercie. Hier leert ze de nadelige kanten van het succes. Verraad, ontrouw, het verlies van onschuld en littekens van de liefde spelen een rol in deze intense, emotionele en menselijke komedie geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Met een indrukwekkende cast die ons ook Silver Linings Playbook bracht; Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro en regisseur David O. Russel. Jennifer Lawrence is de Golden Globe-winnares in de categorie beste actrice - Musical of Komedie!

Genre: Komedie, Drama
Regisseur: David O. Russell
Cast: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Edgar Ramirez
Releasedatum dvd en BR en UHD: 18 mei 2016


THE REVENANT

Leonardo DiCaprio en Tom Hardy spelen in dit epische verhaal, geïnspireerd door waargebeurde verhaal van schrijver/regisseur Alejandro G. Iñárritu. Hugh Glass is op pelsjacht als hij door een beer wordt aangevallen en voor dood wordt achtergelaten. Ondanks ondoorgrondelijk verdriet en verraad door zijn vertrouweling, moet Glass door de snijdende winter een weg vinden in poging om te overleven.

Genre: Avontuur, Drama, Thriller
Regisseur: Alejandro González Iñárritu, Mark L. Smith
Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Forrest Goodluck
Releasedatum dvd en BR en UHD: 25 mei 2016


ALVIN AND THE CHIPMUNKS: ROAD CHIP

Je favoriete haarballen, de Chipmunks, zijn onderweg op een nieuw muzikaal avontuur. Wanneer Alvin Simon en Theodoor denken dat Dave hen zal lozen ten behoeve van zijn nieuwe vriendin en haar vervelende zoon, racen ze naar Miami om zijn aanzoek te verhinderen en hun gezin bij elkaar te houden. Maar hun tochtje krijgt al snel een maffe wending, van scheuren op de snelweg tot optreden op een zwembadfeest, met spetterende gevolgen.

Genre: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Walt Becker
Cast: Jason Lee, Justin Long, Jesse McCartney, Matthew Gray Gubler, Josh Green, Kimberly Williams-Paisley
Releasedatum dvd en BR: 8 juni 2016


DEADPOOL

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte

Genre: Actie, Avontuur, Sci-fi
Regisseur: Tim Miller
Cast: Ryan Reynolds, Ed Skrein, Morena Baccarin, T.J. Miller
Releasedatum dvd en BR: 8 juni 2016


ME AND EARL AND THE DYING GIRL

Maak kennis met Greg Gaines, een bijzondere tiener die zijn schooltijd probeert door te komen door overal een beetje bij te horen en vooral niet teveel op te vallen. Al vanaf kleins af aan is zijn hobby het maken van hilarische parodieën op films en dit doet Greg altijd samen met Earl. Op een dag dwingt zijn moeder hem om tijd door te brengen met Rachel, een ongeneeslijk zieke klasgenoot. Dit heeft onverwachte gevolgen voor zowel Greg zijn persoonlijkheid als zijn hobby. Me And Earl And The Dying Girl is een unieke en grappige verhaal over vriendschap en is meermaals in de prijzen gevallen.

Genre: Komedie, Drama
Regisseur: Alfonso Gomez-Rejon
Cast: Thomas Mann, RJ Cyler, Olivia Cooke, Nick Offerman
Releasedatum dvd: 22 juni 2016
 Recent nieuws van dezelfde bron