:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: SPY
PERSBERICHT: SPY
Bron: Fox - Datum: 2015-10-08 - Geplaatst door: Werner
SPY

Bewapen je tegen de meest extravagante CIA-agent met poezentrui in de must-see actiekomedie SpySpy is vanaf 7 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray, nu al op Digital HD

Superspion, wie had dat vroeger niet op het lijstje met droombanen staan?! Susan Cooper denkt dat ook te kunnen en solliciteert bij de CIA. Hier krijgt ze een saaie bureaubaan totdat haar vaste partner Bradley Fine – wel een superspion – tijdens een missie vermist raakt. Susan moet haar veilige kantoorruimte verlaten en gaat haar droombaan vervullen. Maar hoe? Je ziet het in de hilarische actiekomedie Spy.

Synopsis
Melissa McCarthy en Jason Statham zijn hilarisch en gewapend in deze geweldige komedie vol actie van regisseur Paul Feig (The Heat, Bridesmaids)! Susan Cooper (McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en meest onwaarschijnlijke geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere superagent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. Spy zit bomvol hilarische actie en avontuur!

Cast
Regisseur Paul Feig, bekend van The Heat en Bridesmaids, vormt samen met hoofdrolspeelster Melissa McCarthy (The Heat, Mike & Molly) in Spy weer een heus comedy dreamteam. De hilarische sterrencast bestaande uit Rose Byrne (Bad Neighbours, X-Men: First Class) die de rol van femme fatale Rayna Boyanov vertolkt, Jude Law (Sherlock Holmes, Enemy At The Gates) die in de rol kruipt van geheimagent Bradley Fine en Jason Statham (Crack, Snatch) die collega Rick Ford speelt, maakt van Spy een heerlijke must-see spionnenfilm.

Blu-ray
De Blu-ray versie van Spy biedt meer dan twee uur aan waanzinnig bonusmateriaal, waaronder verwijderde scènes en hoe Spy is gemaakt.

DVD
Ook de DVD bevat hilarisch bonusmateriaal waaronder top secret videomateriaal achter de schermen.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Genre: Actie, komedie, misdaad
Speelduur: 115 min
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's
• Extended cut
• Geheime bloopers

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Genre: Actie, komedie, misdaad
Speelduur: 120 min
Audio: Engels DTS-HD MA 7.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's
• Extended cut
• 15 Geheime arternatieve scènes
• Geheime bloopers
• Hoe is Spy gemaakt


 


Recent nieuws van dezelfde bron