:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE LONGEST RIDE
PERSBERICHT: THE LONGEST RIDE
Bron: Fox - Datum: 2015-08-20 - Geplaatst door: Werner
THE LONGEST RIDE

Fans van The Notebook opgepast: Nicholas Sparks doet het weer! The Longest Ride vanaf 2 september verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

“After all, if there is a heaven, we will find each other again, for there is no heaven without you.” Als zulke liefdesbekentenissen je knikkende knieën geven, dan mag je The Longest Ride zeker niet missen! Nicholas Sparks heeft opnieuw de meest zeemzoete quotes en tranen wellende verhaallijnen uit zijn pen weten te wringen. Dat moest verfilmd worden. De vraag of twee totaal verschillende werelden toch samen kunnen komen, wordt pas helemaal op het einde van de lange romantische rit ontknoopt. Strengel die vingers dus al maar in elkaar met die van je geliefde en geniet de volle 139 minuten, met de zakdoek in de aanslag. Buckle up!

Synopsis
The Longest Ride, van bestsellerauteur Nicholas Sparks (The Notebook, Dear John) is nu verfilmd! In The Longest Ride zijn twee liefdesverhalen met elk hun eigen uitdagingen met elkaar verweven. De liefde tussen voormalig rodeokampioen Luke (Scott Eastwood) en de studente Sophia (Britt Robertson) wordt op de proef gesteld. Luke wil een comeback maken in de rodeowereld, terwijl Sophia een droombaan in de kunstwereld van New York aangeboden krijgt. Zij komen op een bijzondere wijze in contact met Ira (Alan Alda), een innemende man die zijn herinneringen aan zijn geliefde vrouw met hen deelt. Het inspireert Luke en Sophia, maar zal de liefde ook overwinnen?

Cast
George Tillman Jr. weet de gelijknamige roman van Nicholas Sparks op een bovenal romantische en meeslepende manier te verfilmen. Hoofdrolspeler Scott Eastwood (Invictus, Fury), zoon van Clint Eastwood, weet al snel het hart te veroveren van Britt Robertson (Tomorrowland, The First Time). Terwijl zij worstelen met hun eigen liefdesproblemen worden zij geïnspireerd door Ira, gespeeld door Alan Alda (The Aviator, What Women Want, The Blacklist). De jongere versie van Ira uit de jaren veertig wordt gespeeld door Jack Huston (American Hustle, The Twilight Saga: Eclipse). Zijn liefde Ruth, wordt vertolkt door de Spaanse Oona Chaplin (What If, Game Of Thrones, Quantum Of Solace).

Blu-ray
De Blu-ray versie van The Longest Ride biedt vele extra’s, zoals een dag in het leven van Nicolas Sparks of een kijkje in Luke’s rodeoschool. Daarnaast geven de filmmakers en acteurs hun visie over de liefde.

DVD
Ook de DVD bevat genoeg bonusmateriaal voor een romantische filmavond. Ontmoet de echte rodeo professionals en luister naar het audiocommentaar van George Tillman Jr. en Oona Chaplin.


 DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9
Genre: Drama
Speelduur: 123 Min
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's
• Ontmoeting met de professionele rodeo's
• Lukes rodeoschool
• Audiocommentaar van George Tillman, Jr. en Oona Chaplin

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16:9
Genre: Drama
Speelduur: 128 Min
Talen: Engels DTS-HD MA 7.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's
• Een dag in het leven van Nicholas Sparks
• Luke’s rodeoschool
• Filmmakers en acteurs over de liefde
• Ontmoeting met de rodeo professionals
• Audiocommentaar van George Tillman Jr. en Oona Chaplin

Recent nieuws van dezelfde bron