:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: NIEUWE JAMES BOND-ANTHOLOGIE
PERSBERICHT: NIEUWE JAMES BOND-ANTHOLOGIE
Bron: Fox - Datum: 2015-08-01 - Geplaatst door: Werner
JAMES BOND

Nieuwe Blu-ray en DVD-producten van James Bond beschikbaar in september, de grootste Film Franchise allertijden! Voorzien van nieuw bonusmateriaal in het teken van het 24ste James Bond avontuur, SPECTRE

Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM) en Twentieth Century Fox Home Entertainment brengen op woensdag 16 september al een nieuwe James Bond Collection Box op Blu-ray & DVD uit, nog voor de wereldwijde release van het 24ste James Bond avontuur SPECTRE, op 6 november. Daarnaast verschijnt ook de Daniel Craig ‘Actor’ Pack op Blu-ray en DVD, welke bestaat uit de laatste drie James Bond films waarin deze acteur de rol van 007 vervulde.

Er is nieuw bonusmateriaal op basis van interviews met de James Bond schrijvers Neil Purvis en Robert Wade beschikbaar gemaakt voor de nieuwe James Bond product configuraties in september. “The Shadow of SPECTRE” gaat over de geschiedenis van SPECTRE, de fictieve wereldwijde terreurgroep. “The Story so Far” blikt terug en herbeleeft momenten uit de drie James Bond films met Daniel Craig in de hoofdrol.

Vanaf nu te bestellen
De nieuwste James Bond producten kunnen vanaf 16/07 al exclusief worden gereserveerd via Bol.com.

James Bond Collection Boxen
De James Bond Collection Boxen (Blu-ray & DVD) bestaan uit alle drieëntwintig James Bond films, waarbij er tevens al een plaats voor de 24ste James Bond film SPECTRE is gereserveerd. In deze collectie zitten natuurlijk ook de zes films waarin de SPECTRE organisatie al een rol speelt (From Russia With Love, Thunderball, You Only Live Twice, On Her Majesty’s Secret Service, Diamonds Are Forever, For Your Eyes Only), als wel de drie recente films met Daniel Craig (Casino Royale, Quantum Of Solace, Skyfall). De nieuwe verpakking is mede geïnspireerd op de iconische openingen van de verschillende James Bond films.

Tevens zit er exclusief in de Blu-ray versie van de nieuwe James Bond Collection Box een extra disc met nog niet eerder vertoond bonusmateriaal als wel een uniek pocket-size ‘James Bond 50 Years of Movie’ posterboek, waarin de beste posters van Dr. No tot aan SPECTRE zijn weergegeven.

Daniel Craig Box-sets
Samen met de James Bond Collection Boxen zal de zogenaamde Daniel Craig ‘Actor’ Pack’ in september verschijnen op Blu-ray & DVD. Deze verpakking staat in het teken van de iconische acteur Daniel Craig, die de rol van 007 in de laatste drie films elan gaf.
Recent nieuws van dezelfde bron