:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: KINGSMAN, THE SECRET SERVICE
PERSBERICHT: KINGSMAN, THE SECRET SERVICE
Bron: Fox - Datum: 2015-06-25 - Geplaatst door: Werner
KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

Verrassende must-have spionagefilm met fenomenale cast en oer-Britse humor
Kingsman: The Secret Service, vanaf 17 juni verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Fans van het spionagegenre en pure Britse humor zullen vanaf 17 juni duimen en vingers kunnen aflikken. Vanaf dan ligt Kingsman: The Secret Service namelijk in de winkels. Met deze onvoorspelbare actiekomedie geeft regisseur Matthew Vaughn een verfrissende twist aan het hele genre. Niet alleen verrassende plotwendingen, maar ook de kunstige special effects en een briljante cast maken samen het geheel: een knap staaltje vakmanschap en must-see spionageprent. Nieuwkomers Taron Eggerton en Sophie Cookson moeten daarbij niet onderdoen voor de gevestigde waarden die eveneens op het podium treden.

Synopsis
Een uiterst geheime organisatie rekruteert Eggsy, een veelbelovende straatjongen, voor een ultra-competitief spionnentrainingsprogramma. Precies op dat moment ontstaat er een onheilspellende dreiging in de vorm van de gestoorde hightech genie Valentine (Samuel L. Jackson). Kingsman: The Secret Service is met zijn fenomenale cast, waaronder Academy Award winnaars Colin Firth en Michael Caine, een spionnenfilm bomvol actie en humor van regisseur Matthew Vaughn (Kick-Ass en X-Men: First Class).

Cast
Regisseur Matthew Vaughn, bekend van Kick-Ass en X:Men: First Class voegt zijn unieke stijl toe aan het filmgenre samen met een ijzersterke cast. Colin Firth (The King’s Speech, Love Actually) vertolkt in de film Harry Hart: oer-Brits en ‘in every inch a gentleman’. Harry rekruteert Eggsy, een straatschoffie gespeeld door Taron Egerton (Legend, The Smoke). De knettergekke internetmiljonair Valentine wordt vertolkt Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, Django Unchained). Het jonge, veelbelovende talent Taron Egerton (25) is met zijn rol als Eggsy vrij nieuw op het doek. Toch zou je hem kunnen kennen van het TV drama The Smoke of de film Testament Of Youth. Ook tegenspeler Roxy, gespeeld door Sophie Cookson (24) is een veelbelovende jonge actrice. Sophie speelde eerder in de TV film Moonfleet en draait probleemloos mee naast de sterke cast aan gevestigde waardes. Inmiddels is Kingsman: The Secret Service de ‘IMDB’s top 250 films of all times’ binnengedrongen, een enorme prestatie als nieuwkomer.

Blu-ray
De Blu-ray van Kingsman: The Secret Service biedt een prachtige galerie met beeldmateriaal van achter de schermen en foto’s van de filmproductie. De featurette van Kingsman: The Secret Service geeft je in 90 minuten een exclusieve blik in de film zijn iconische stijl, gevechten, gadgets en meer.

DVD
Ook op de DVD bekijk je de unieke galerie. Daarnaast is Panel to screen ook een aanrader; bekijk de opleiding van een 21e-eeuwse superspion.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9
Genre: Actie, Avontuur en Komedie
Speelduur: 124 minuten
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Panel to screen: De opleiding van een 21e-eeuwse superspion
• Galerijen
• Bioscooptrailer

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16:9
Genre: Actie, Avontuur en Komedie
Speelduur: 129 minuten
Talen: Engels DYS-HD MA 7.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Kingsman: The Secret Service onthuld
• Audiocommentaar van Matthew Vaughn
• Galerijen
• Bioscooptrailer


 


Recent nieuws van dezelfde bron