:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: NIGHT AT THE MUSEUM 3
PERSBERICHT: NIGHT AT THE MUSEUM 3
Bron: Fox - Datum: 2015-06-04 - Geplaatst door: Werner
NIGHT AT THE MUSEUM 3

Bereid je voor op de meest avontuurlijke museumnacht ooit! Night At The Museum 3: Secret Of The Tomb is vanaf 10 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

De helden van je favoriete museum komen voor de laatste keer tot leven in de nieuwe hilarische komedie Night At The Museum 3: Secret Of The Tomb. In het nieuwste avontuur bekommert nachtbewaker Larry, gespeeld door Ben Stiller, zich nog steeds over het Museum of Natural History in New York. Vanaf 10 juni is de DVD en Blu-ray beschikbaar in de winkel, gegarandeerd een geslaagde familieavond met het ganse gezin!

Synopsis
’s Nachts staat de wereld op zijn kop in het meest hilarische avontuur tot nu toe! Lach nog één keer om Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson en Rebel Wilson in Night At The Museum 3: Secret Of The Tomb. Het magische tablet dat ervoor zorgt dat de museumstukken na sluitingstijd tot leven komen, begint af te brokkelen. Nachtbewaker Larry (Ben Stiller) reist af naar Londen om dit te voorkomen. Hij krijgt hierbij de hulp van zijn heldhaftige vrienden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Zal het Larry lukken om het nachtelijke leven van het museum in stand te houden?

Cast
Regisseur Shawn Levy (Real Steel, Date Night) zet met zijn fantastische komediecast opnieuw een hilarische avond in het museum neer. Hoofdrolspeler Ben Stiller (Zoolander, The Secret Life Of Walter Mitty) speelt als Larry de nachtbewaker van het museum. De inmiddels overleden acteur Robin Williams (Good Will Hunting, The Butler) komt in Night At The Museum 3: Secret Of The Tomb voor de allerlaatste keer in actie als Teddy Roosevelt. De rol van de knotsgekke cowboy Jedediah wordt vertolkt door Owen Wilson, bekend van vele komedies als Wedding Crashers en The Internship.

Blu-ray
De Blu-ray van Night At The Museum 3: Secret Of The Tomb bevat veel bonusmateriaal wat gegarandeerd staat voor een avond lachen met de hele familie! Zie onder andere hoe Ben Stiller zich inleeft in het karakter van alter ego Laa en bekijk hoe de visuele effecten gemaakt worden.

DVD
Ook de DVD biedt vele extra’s voor een hilarische avond. Bekijk de verwijderde en verlengde scènes, de galerij of de bioscooptrailers.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9 (1:85:1)
Genre: Avontuur, Komedie en Familie
Speelduur: 94 minuten
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Verwijderde en verlengde scènes
• Improvisatie, absurditeit en dubbel liggen
• Galerij
• Bioscooptrailers

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16:9 (1:85:1)
Genre: Avontuur, Komedie en Familie
Speelduur: 98 minuten
Talen: Engels DTS-HD MA 7.1, Frans DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Improvisatie, absurditeit en dubbel liggen
• Veranderen in Laa
• Het maken van de visuele effecten


 


Recent nieuws van dezelfde bron