:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2010
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-04-03 - Geplaatst door: Werner

THE STEPFATHER UNRATED DIRECTOR'S CUT

Daddy's home.... in een ijzingwekkende thriller

 

Sony Pictures Home Entertainment komt op de proppen met de meest huiveringwekkende release van het jaar: The Stepfather. In deze ijzige thriller zien we Dylan Dash, Sela Ward, Pen Badgley en Amber Heard aan het werk, in een verhaal over een jongeman die zich afvraagt of zijn nieuwe stiefvader de beruchte moordenaar is die hij zag in de TV-show "America's Most Wanted".

 

Wanneer Michael Harding (Penn Badgley) terugkomt van de militaire school, treft hij zijn dolverliefde moeder en haar reeds inwonende vriend David (Dylan Walsh) thuis aan. Op het eerste zicht lijkt David een uiterst vriendelijke man en een ideale toekomstige echtgenoot en stiefvader. Maar wanneer Michael en zijn vriendin Kelly (Amber Heard) in het verleden van David beginnen te graven, ontdekken ze een uiterst duistere en gevaarlijke kant van Michael's "nieuwe papa".

 

De dodelijke extra's op de DVD en Blu-ray Disc bevatten audiocommentaar met regisseur Nelson McCormick en acteurs Pen Badgley en Dylan Walsh; bloopers en twee documentaires: "Open House: de Making-of" en " Visualizing the Stunts", waarin de cast en crew praten over het creÙren en het uitbeelden van de stunts.

 

Regisseur: Nelson Mccormick

Acteurs: Pen Badgley (Gossip Girl, John Tucker Must Die), Dylan Walsh (Nip/Tuck), Sela Ward (Once And Again, Sisters), Amber Heard (Pineapple Express, Zombieland)

Genre: Thriller

Release Blu-ray disk en dvd koop: 21 april 2010

 

EXTRA'S OP DVD / BLU-RAY DISC

 

• Bloopers

• Audiocommentaar met Penn Badgley, Dylan Walsh en regisseur Nelson McCormick

• Documentaires: "Open House: de Making-of" en "Visualizing the Stunts"

EXCLUSIEF OP BLU-RAY DISC

• movieIQ

 

THE BOONDOCK SAINTS II: ALL SAINT'S DAY
The Saints are back
 

Sony Pictures Home Entertainment verrast in april de filmliefhebbers met het langverwachte vervolg op de culthit The Boondock Saints. In The Boondock Saints II: All Saint's Day volgen we de broers MacManus tijdens hun terugkeer naar Boston na valselijk te zijn beschuldigd van de moord op een priester. De twee broers, Murphy (Norman Reedus) en Connor (Sean Patrick Flanery), zijn samen met hun vader ondergronds gegaan. Ze verschuilen zich in de rustige valleien van Ierland, ver weg van hun vroegere leven, toen ze nog als "speciale urgerwachten"

door het leven gingen. Wanneer ze het nieuws vernemen dat hun geliefde priester is vermoord door iemand diep binnen de maffia, besluiten ze om terug naar Boston te keren. Samen met een nieuwe partner in crime en op de hielen gezeten door een sexy FBI-agente organiseren ze een geweldadige kruistocht, met maar één doel:

gerechtigheid!
 

The Boondock Saints II: All Saint's Day biedt enkele boeiende extra's aan op DVD en Blu-ray Disc. Zo zijn er de documentaires "Unprecedented Acces: Behind the Scenes" en "Billy Connelly & Troy Duffy: Unedited", een gesprek met de regisseur en acteur over het succes van de eerste film, hun evolutie als filmmaker en acteur en wat ze hopen te bereiken met het tweede deel van de saga. Exclusieve extra's op de Blu-ray Disc zijn drie documentaires: "Inside The Vault", over het team dat alle wapen en munitie leverde voor de film; "The Cast Confesses: Secrets from the Set", waarbij de cast alles uit de doeken doet over het maken van de film en "The Boondock Saints Hit Comic-Con", dat een tipje van de sluier licht over All Saint's Day op het beruchte fan forum, inclusief beeldmateriaal en een preview van de animatiefilm. Daarnaast biedt de Blu-ray Disc movieIQ aan, waardoor je via de BD-Live functie real-time informatie krijgt over de cast, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt

 

Regisseur: Troy Duffy

Acteurs: Sean Patrick Flanery (Steven King's, The Dead Zone), Norman Reedus (Cadillac Records, American Gangster), Billy Connolly (The X-Files: I Want To Believe), Clifton Collins Jr. (Star Trek, Brothers)

Genre: Actie, thriller

Release Blu-ray disk en dvd koop: 21 april 2010

 

EXTRA'S OP DVD / BLU-RAY DISC :

• Audiocommentaar van filmmaker & cast

• Documentaires "Unprecedented Access: Behind the Scenes", "Billy Connolly &

Troy Duffy: Unedited"

• Verwijderde scènes

EXCLUSIEF OP BLU-RAY DISC

• Documentaires "Inside the Vault: The Weapons", "The Cast Confesses: Secrets from the Set", "The Boondock Saints hit Comic-Con"

• movieIQ: met BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt!

 

BLOOD AND BONE
 

Ex-gedetineerde Isaiah Bone (Michael Jai White) is de nieuwe ster van de ondergrondse straatvechters in Los Angeles. Als Bone de regerend kampioen verslaat, wil de locale maffiabaas hem mee laten doen aan een aantal internationale gevechten. Bone weigert met als gevolg een explosieve krachtmeting tussen twee machtige vijanden. Met Julian Sands (Ocean's Thirteen, "24"), Eamonn Walker (Cadillac Records, "Oz"), Ron Yuan (Fast & Furious, "Prison Break") en een aantal supersterren uit de vechtsportwereld, waaronder Kevin"Kimbo Slice" Ferguson, Bob "The Beast" Sapp, Tanoai Reed, Gina Carano en Ernest "The Cat" Miller.

Release dvd koop: 21 april 2010

 

MERCY STREETS

In een wereld van bedrog en misdaad ontdekken twee broers de kracht van het geloof en de vrijheid van vergiffenis. Ooit koos John voor de misdaad en Jeremiah voor het geloof. Maar een dodelijke verwarring zorgt ervoor dat de broers elkaar leven moeten leiden. Elke keuze die ze maken heeft onverwachte gevolgen. Een beklemmende thriller met een inspirerende wending. Met Eric Roberts (The Dark Knight), David A.R. White (The Moment After) en Cynthia Watros (Lost).

 

Release dvd koop: 21 april 2010