:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON
PERSBERICHT: THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON
Bron: Warner - Datum: 2010-03-09 - Geplaatst door: Werner
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

is vanaf 24 maart verkrijgbaar op 2 Disc DVD special edition.

 

Meisjesharten slaan op hol, hormonenspiegels raken gevaarlijk uit balans en tienerdochters zijn 's nachts amper binnenshuis te houden. Jawel, het is zover. Deel 2 van de immens populaire Twilight Saga verschijnt op een speciale dubbelaar tjokvol extra's.

 

Het wereldwijde succes van deze film verbaasde vriend en vijand. In 2009 verpulverde New Moon vrijwel alle records tijdens het openingsweekend in de bioscopen en ondertussen staat de meter van de box-office wereldwijd op $702,307,798! Een historisch resultaat voor een film die geproduceerd werd door een onafhankelijke filmstudio. Ook in België haalde deze film indrukwekkende resultaten. De opening met middernachtvertoningen was in geen tijd uitverkocht en moest qua cijfers enkel Harry Potter And The Order Of The Phoenix laten voorgaan. En het lijkt er op dat het einde nog niet in zicht is voor deze nieuwe hype, in juni komt deel 3 Eclipse in de bioscoop.

 

The Twilight Saga: New Moon begint waar deel 1 eindigde. Bella Swan (Kristen Stewart) zit in zak en as na het abrupte vertrek van haar grote liefde, de vampier Edward Cullen (Robert Pattinson). Gelukkig zorgt de groeiende vriendschap met de charmante Jacob Black (Taylor Lautner) voor afleiding. Langzaam maar zeker gaat ze zich thuis voelen in de wereld van de weerwolven. Maar weerwolven zijn de aartsvijanden van de vampieren en Bella belandt in een onhoudbare positie...

 

Waar deel 1 vooral de romantische zielen wist te bekoren, slaagde regisseur Chris Weitz (The Golden Compass) er ditmaal in om ook de mannelijke helft van de bevolking te overtuigen. Dat vertaalt zich in meer spanning, meer actie en meer gevechten. Maar natuurlijk zijn de basisingrediënten nog ruimschoots aanwezig: onstuimige romantiek, ondraaglijke seksuele spanning en een vleugje Romeo en Julia. Dit alles maakt van The Twilight Saga: New Moon een uiterst onderhoudende film. Op maat gesneden van de iets jongere, vrouwelijke helft van onze bevolking. Maar wie zich openstelt voor deze fantasierijke film, raakt onvermijdelijk meegesleurd in het razend spannende verhaal.

 

Tieneridool Robert Pattinson krijgt deze keer dus behoorlijk wat weerwerk van een liefdesrivaal. Bella staat voor een hartverscheurende keuze: wordt het de weerwolf of de vampier? Slaagt Edward er nog in haar terug te winnen of heeft hij haar voorgoed verloren aan Jacob? Een keuze die meebeleefd wordt door de steeds groeiende internet community van Twilight fans. Vanaf 24 maart staan de 16.000 fans van de Twilight fanpage op Netlog letterlijk voor deze keuze. Naar aanleiding van de release wordt de page opgesplitst in een Jacob fanpage en een Edward fanpage. Ongetwijfeld leidt dit tot verhitte discussies op het forum!

 

De DVD verwent de fans met ruim 3 uur extra's: naast een exclusieve sneak peak van the twilight saga: eclipse nog veel lekkers zoals: Teaser, Trailer 'meet Jacob Black', The journey continues, Team Edward vs Team Jacob, Introducing the Wolf Pack, Becoming Jacob, Edward Goes to Italy, Deleted Scenes, Interview with Volturi Fandimonium, The Beat Goes on – The Music of Twilight, Music Videos, Storyboards to Screen: Frame by Frame, Extended Scenes. En alsof dat niet genoeg is krijg je er een exclusieve, tweezijdige poster bovenop met aan de ene zijde een "Eclips" poster en aan de andere zijde een "Remember me" poster.
Recent nieuws van dezelfde bron