:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 10
PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 10
Bron: Fox - Datum: 2007-07-27 - Geplaatst door: Werner
THE SIMPSONS SEIZOEN 10
Al opgewonden voor Simpsons The Movie? Geniet dubbel met deze top-dvd.
Verkrijgbaar op dvd in de Bart-boxset vanaf 5 september 2007

Voor liefhebbers van The Simpsons wordt het een klapper van een zomer! Op 25 juli verschijnt Simpsons The Movie, dé filmtopper van het jaar, in de zalen. Religieus fundamentalisme, global warming en Bart naakt op een skateboard: U moet het gezien hebben! En om het feest compleet te maken verschijnt begin september het tiende seizoen op dvd. Verkrijgbaar in een geweldige Bart-boxset, een must - have collectors item.

Gaststemmen in The Simpsons seizoen 10
Het tiende seizoen van de onovertroffen cultreeks liep van augustus 1998 tot mei 1999 op de Amerikaanse televisie. Zoals altijd leende een keure aan beroemdheden zijn stem aan de personages van Matt Groening. In dit seizoen waren dat onder meer Lisa Kudrow, Kim Basinger, Alec Baldwin, Cyndi Lauper, de Moody Blues, Dolly Parton, Rupert Murdoch, Elton John, Isabella Rosselini en Stephen Hawking. Een gevarieerd maar prestigieus gezelschap!

De Bart-boxset
Deze te gekke Bart-verpakking is een onweerstaanbaar hebbeding. Vroeger verschenen er al seizoenen in de koppen van Lisa, Homer en Marge. De Bart-editie is de perfecte box voor elke rechtgeaarde Simpsons-fan en een pracht van een cadeau voor iedereen die houdt van hun niets-ontziende humor.

Hoogdagen voor Simpsons-fans
Met de wereldwijde release van Simpsons The Movie in juli krijgen miljoenen fans over de hele wereld eindelijk de langverwachte langspeelfilm te zien. Over de plot is veel te doen geweest, maar weinig geweten. Slechts zelden is het gelukt om de inhoud van een film zo geheim te houden. Vakblad Variety heeft al onthuld dat we verhaallijnen krijgen over religieus fundamentalisme en global warming. Bovendien is er ook een controversiële scène te zien waarin we Bart naakt in actie zien op z'n skateboard. Vuurwerk!

Sitcom die records verzamelt
The Simpsons is de langstlopende animatiereeks en de langstlopende sitcom in de televisiegeschiedenis. De reeks werd aan meer buitenlandse stations verkocht dan welke andere ook. The Simpsons verschijnen in meer dan 45 talen en in meer dan 90 landen. De reeks bracht al meer dan 2,5 miljard dollar op.

Simpsons in Kenia
Zelfs in Kenia breken The Simpsons door. In het geïsoleerde dorp Tabaka, op tien uur rijden van Nairobi, zijn de stamleden befaamd om hun snijwerk in saponiet of zeepsteen. Binnenkort beginnen ze in opdracht van Craft Villages bustes van The Simpsons te snijden. Volgens een artikel in de Kenya Times brengt het project buitenlandse valuta binnen en is het een duurzame economische activiteit in de regio. DE prototypes van de bustes werden aanvankelijk gemaakt op basis van Simpsons-speelgoed en afbeeldingen. Recent kregen de vaklieden ook een tv met video en Simpsonstapes ter beschikking. Ze blijken er dol op te zijn: de slapstick overstijgt de culturele barrières.

Productinformatie koop-dvd Bart-boxset 4-discs (de gewone boxset heeft dezelfde inhoud en prijs)
Titel: The Simpsons seizoen 10
Releasedatum: 5 september 2007
Genre: animatiereeks
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 540 min.
On-pack: Panini-sticker
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 4x3 (1.33:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans, Grieks, Portugees

Extra's dvd:
• Bijzondere introductie van Matt Groening
• Audiocommentaar op alle afleveringen
• Verwijderde scènes met audiocommentaar
• Animatie showcase
• TV-spotjes
• Blik achter de schermen
• Originele tekeningen
• Sneak peek op The Simpsons The Movie


Recent nieuws van dezelfde bron