:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: JUST MY LUCK EN FLICKA
PERSBERICHT: JUST MY LUCK EN FLICKA
Bron: Fox - Datum: 2007-04-02 - Geplaatst door: Werner
JUST MY LUCK
Alles kan in een oogwenk veranderen!
Een heerlijk romantische komedie om gezellig samen van te genieten!
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 24 april

Het verhaal
Ashley (Lindsay Lohan) is de gelukkigste vrouw van New York, waar ze een veelbelovende carričre en een leven vol glamour en romantiek heeft. Jake (Chris Pine) is de ongelukkigste man van de stad, getergd door voortdurende ongelukjes en gemiste kansen. Alles verandert voor Ashley en Jake als ze elkaar ontmoeten op een chic gemaskerd bal, waar ze elkaar zoenen en hun geluk op mireculeuze wijze verwisselen. Nu wordt Ashley's fantastische leven enorm zuur, terwijk Jake van het leven geniet. Maar Ashley is vastbesloten hemt e vinden en haar geluk terug te stelen!

Zorgeloos filmplezier
Just My Luck heeft een prettig vot ritme dat perfect past bij het vrolijke script. De hoofdfiguren spelen met overtuiging hun rollen, zodat we fijn kunnen meedromen terwijl de chemie van de liefde zijn werk doet op het scherm. Missi Pyle zorgt voor een leuke verschijning als de reptielachtige chef van Ashley, terwijl Tovah Feldsuh opvalt als de kaartlezer die de toekomst van Ashley kan voorspellen Ook Samaire Armstrong (de OC) maakt een sterke verschijning als de geďnspireerde maar redelijke vriendin van Ashley. De hoofdrol wordt ingevuld door Lindsay Lohan, een tienerster die het helemaal aal het maken is. Deze jonge New Yorkse (geboren 1986) konden we al aan het werk zien in Herbie Fully Loaded, The Parent Trap, Freaky Friday en Mean Girls. Voor de komende jaren is ze al geboekt voor een aantal producties.

Productinformatie huur-dvd
Titel: Just My Luck
Releasedatum: 24 april 2007
Genre: romantiek-komedie
Leeftijd: 6
Speelduur: ca. 98 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Frans DTS
Beeld: 1.85:1 / 16x9
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, ArabischFLICKA
Durf te dromen!
Een prachtig verhaal over een meisje en haar geliefde mustang. Om met het hele gezin van te genieten!
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 24 april

Het verhaal
De 16-jarige Maty McLaughlin (Alison Lohman) droomt ervan het levenswerk van haar ouders voort te zetten door op haar vaders ranch in het moderne Wyoming te gaan werken. Katy vindt een wilde mustang die ze Flicka noemt, en neemt zich voor om van haar een rijpaard te maken. Maar Flicka en Katy lijken meer op elkaar dan ze had kunnen bedenken. Net als Katy heeft Flicka een hekel aan gezag en ze is nie van plan om haar vrijheid zonder slag of stoot op te geven in dit aangrijpende, hartverwarmende epos voor het hele gezin.

Gebaseerd op de klassieker van Mary O'Hara
Flicka is gebaseerd op het boek My Friend Flicka, geschreven door Mary O'Hara. Deze dochter van een geestelijke groeide op in de wijk Brooklyn Heights van New York en volgde haar eerste man naar Californië, waar ze aan de kost kwam door draaiboeken voor stomme films te schrijven. Ze hertrouwde en verhuisde naar Wyoming, waar ze in 1941 haar bekendste boek, My Friend Flicka, schreef. In 1943 verscheen het vervolg, Thunderhead. In 1946 kwam nog een vervolg, Green Grass Of Wyoming. Alle boeken over Flicka handelen over de waarde van de vriendschap en de warme vand tussen het hoofdpersonage en haar geliefde paard Flicka.

Productinformatie huur-dvd
Titel: Flicka
Releasedatum: 24 april 2007
Genre: drama-familiefilm
Leeftijd: 6
Speelduur: ca. 90 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 / 16x9
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron