:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FROM BEIJING WITH LOVE
PERSBERICHT: FROM BEIJING WITH LOVE
Bron: Fox - Datum: 2007-04-01 - Geplaatst door: Werner
FROM BEIJING WITH LOVE
Kung fu-ster Stephen Chow is Beijings gevaarlijkste wapen!
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 3 april

Een geweldige, hilarische actiekomedie die de draak steekt met alle clichés uit het genre van de spionagefilm. Heerlijk om samen van te genieten tijdens een avondje ongecompliceerd filmplezier!

Het verhaal
De Chinese geheime dienst geeft de chaotische geheim agent Ling Ling Qi (007) de opdracht een gestolen dinosaurusschedel terug te halen. Als Ling Ling Qi niet als geheim agent werkt, verdient hij zijn geld als slager in Beijing. Uitgerust met een zaklamp op zonne-energie die helaas alleen bij daglicht werkt, en zijn pistool, dat vervelend genog eerst achteruit schiet, begint Ling Ling Qi aan zijn geheime missie. De beeldschone huurmoordenares Siu Kam heeft opdracht gekregen Ling Ling Qi te liquideren en zit hem dicht op de hielen. Maar voordat Ling Ling Qi haar snode plannen kan doorzien, is hij al smoorverliefd op haar.

Met Stephen Chow in de hoofdrol
Stephen Chow, de populaire ster uit Hong Kong, neemt de hoofdrol voor zijn rekening. We konden Chow al aan het werk zien in Kung Fu Hustle en Shaolin Soccer. Opnieuw blijkt Chow een meester als het aankomt op flitsende actie, en de te gekke gadgets hanteert hij als de beste!

Bekroningen
From Beijing With Love - de knipoog naar James Bond zit 'm al in de titel - werd twee keer genomineerd tijdens het filmfestival van Hong Kong. Geen wonder dat de film in aanmerking kwam voor bekroningen, want dit is één van de beste parodieën op 007 die we ooit te zien kregen.

Productinformatie huur-dvd:
Titel: From Beijing With Love
Releasedatum: 3 april 2007
Genre: actie-komedie
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 84 min.
Talen: Chinees Dolby Digital 5.1
Beeld: 1.78:1 / 4x3
Menu: Nederlands
Ondertiteling dvd: Nederlands


Recent nieuws van dezelfde bron