:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HUUR-DVDS IN THE MIX EN LITTLE MANHATTAN
PERSBERICHT: HUUR-DVDS IN THE MIX EN LITTLE MANHATTAN
Bron: Fox - Datum: 2007-02-26 - Geplaatst door: Werner
IN THE MIX
Hippe gangsterkomedie met Usher!
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 20 februari 2007

In deze opwindende komedie speelt popster Usher een club deejay, een rol die hem uiteraard op het lijf geschreven is! Uitstekend amusement voor liefhebbers van goede swingende actie met een brede glimlach. High five, voeten op de salontafel en kijken maar!

Het verhaal
Usher speelt de rol van Darrell, een jonge, populaire deejay uit New York, die met vrouwen geen problemen heeft, behalve dat hij ze nauwelijks van het lijf kan houden! Samen met zijn partner Busta (Kevin Hart) is hij 's nachts actief op de dansvloer en droomt hij er overdag van ooit een eigen platenlabel te hebben. Als Darrell echter het leven van een maffiabaas (Chazz Palmintieri) redt, krijgt hij te maken met diens sexy en koppige dochter (Emmannuelle Chriqui). De twee zijn nogal aan elkaar gewaagd, iets wat zeker blijkt als zij hem uitkiest als haar nieuwe bodyguard...

Misdaad en romantiek zij aan zij
De verhaallijnen van In The Mix weten zowel liefhebbers van misdaad als romantiek te boeien. Dat maakt het des te leuker om samen met vrouw-of manief van deze film te genieten, en dat is gelijk een pittig recept voor een lange, ontspannen avond!

Met R&B ster Usher
Het is niet voor het eerst dat we een zanger uit de rap- of R&B-wereld zijn kansen zien wagen in de filmindustrie. Maar Usher (1978) is een Will Smith in spe, met veel charisma en een natuurlijke flair. De zanger staat al sinds zijn tienerjaren op de planken. Op z'n vijftiende verscheen z'n eerste alvum Usher. Met My Way in 1997 en vooral met Confessions in 2004 oogstte hij wereldfaam. Zijn eerste single, Call Me A Mack, kwam uit toen Usher veertien was ens taat ook op de soundtrack van Poetic Justice. Al sinds de jaren negentig verschijnt de ster regelmatig op tv en in 1999 kreeg hij een rol in de speelfilm Light It Up. Texas Rangers en Soul Food zouden volgen, en doit jaar nog verschijnt The Ballad Of Walter Holmes, waarin hij een centrale rol krijgt toebedeeld.

Productinformatie huur-dvd
Titel: In The Mix
Releasedatum: 20 februari 2007
Genre: komedie, romantiek, misdaad
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 92 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 / 2.35:1
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, FransLITTLE MANHATTAN
Romantiek en humor voor de hele familie!
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 20 februari 2007

Deze romantische komedie toont New York op z'n mooist, met de lucht vol prille liefde en warme humor. Little Manhattan is een sprankelende, elegante komedie om van te genieten met het hele gezin!

Het verhaal
In een stad die veel vertier te bieden heeft, staan een jongen en zijn vriendinnetje op het punt zich in een groots avontuur te storten. Gabe (Josh Hutcherson) en Rosemary (Charlie Ray) kennen elkaar al bijna hun hele leven, maar als zij op karateles tegenover elkaar komen te staan, zien zij elkaar in een geheel ander daglicht. Met alle betoverende en onzekere momenten van ontluikende liefde is dit een leuke, charmante film voor de hele familie!

Klasse
Little Manhattan doet soms denken aan de films van Woody Allen, de grootmeester die al vele keren zijn fascinatie voor dit uniek stukje New York in beeld heeft gebracht. Ook in de snedige humor en de focus op mensen in hun manklopende relaties zien we de schaduw van Woody. Toch vaart de regisseur Mark Leve=in wijn eigen koers, met een herkenbare stijl die ook een jonger publiek zal bekoren. Voor deze film werkte Levin voor een derde keer samen met zijn vrouw en screnwriter Jennifer Flacket (Wimbledon, Madeline).

Prima vertolkingen
Josh Hutcherson (1992) zet een verrukkelijke vertolking neer van de door angst bevangen grootstadjongen die de liefde ontdekt. We konden de jonge acteur al aan het werk zien in American Splendor, Kicking & Screaming en heel wat televisieproducties. Ook zijn tegenspeelster Charlie Ray (1992) was al actief in de televisiewereld.

Bradley whitford, de vader van Gabe in de film, kan terugkijken op een lange acteercarrière met veel televisiewerk en een aantal speelfilms. Opmerkelijke titels in zijn palmares zijn The West Wing, E.R. NYPD Blue en films als Robocop, Scent Of A Woman en Philadelphia. Cynthia Nixon, de moeder van Gabe, speelde mee in reeksen als E.R. en Sex And The City en films als The Pelican Brief, The Cottonwood en One Last Thing.

Productinformatie huur-dvd
Titel: Little Manhattan
Releasedatum: 20 februari 2007
Genre: komedie, familie, romantiek
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 86 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 / 2.35:1
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron