:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE RINGER
PERSBERICHT: THE RINGER
Bron: Fox - Datum: 2007-02-20 - Geplaatst door: Werner
THE RINGER
Geweldige komedie met Johnny Knoxville
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 17 januari

Ga lekker onderuit in de bank voor deze komedie met Johnny Knoxville, Brian Cox en Katherine Keigl in de hoofdrollen. Humor van de bovenste plank met excellente vertolkingen!

Het verhaal
Deze komedie gaat over twee personages die de Special Olympics trachten op te lichten omdat één van hen geen geld heeft om zijn schulden af te betalen. Daarom aast hij op het prijsgeld van de Special Olympics en stelt hij zich voor als één van de deelnemers. Maar uiteraard loopt één en ander niet zoals verwacht in deze film die positief wordt ondersteund door Special Olympics.

Sterke cast
Johnny Knoxville bewijst opnieuw zijn talent voor komische rollen. We konden hem al aan het werk zien in de actiekomedie The Dukes Of Hazzard, Daltry Calhoun en Grand Theft Parsons. Maar zijn grootste bekendheid haalt de acteur uiteraard uit zijn verschijning in Jackass. Johnny Knoxville is eveneens de geestelijke vader van de Jackass tv-reeks, en hij stond ook in voor de productie.

Brian Cox kan terugkijken op een lange acteercarrière. Op het einde van de jaren zestig begon hij voor de televisie te werken. In 1984 zien we hem in de hoofdrol van Manhunter als Dr. Hannibal Lecktor, een film waarop de latere Silence Of The Lambs is gebaseerd. Ook in Braveheart, Superman, The Bourne Identity en The Bourne Supremacy kunnen we de veelzijdige acteur aan het werk zien.

De mooie Katherine Heigl speelde mee in onder andere Under Siege 2, Prince Valiant en Caffeine. Ze laat zich ook opmerken in bekende tv-reeksen als Grey's Anatomy, Roswell en Law & Order.

De gebroeders Farrelly achter de schermen
Het sterke niveau van The Ringer danken we niet alleen aan de uitstekende vertolkingen. Voor de productie stonden Bobby en Peter Farrelly in, welbekende regisseurs van topkomedies als There's Something About Mary, Stuck On You, Me Myself & Irene, Shallow Hal, Kingpin en Say It Isn't So.

Win een reis naar de Special Olympics Wereld Zomerspelen in Shangai!
Special Olympics is een internationale organisatie die sportactiviteiten voor personen met een verstandelijke beperking organiseert. In samenwerking met 20th Century Fox HE maken mensen die Special Olympics Belgium steunen kans om een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de Special Olympics World Summer Games 2007 in oktober in Shangai. Voor meer informatie over deze wedstrijd surft u naar www.specialolympics.be of belt u 02/779.93.13.

Productinformatie huur-dvd
Titel: The Ringer
Releasedatum: 17 januari 2007
Genre: komedie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 90 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 / 16x9
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron