:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MY SUPER EX-GIRLFRIEND
PERSBERICHT: MY SUPER EX-GIRLFRIEND
Bron: Fox - Datum: 2007-02-16 - Geplaatst door: Werner
MY SUPER EX-GIRLFRIEND
Topkomedie met een schitterende Uma Thurman!
Verkrijgbaar op huur-en koop-dvd vanaf 13 maart

My Super Ex-Girlfriend is een hilarische komedie met Uma Thurman in haar beste doen!

Het verhaal
Supersterren Uma Thurman en Luke Wilson staan garant voor een hoop lol in deze hilarische komedie van regisseur Ivan Reitman (Meatballs, Stripes). Matt Saunders (wilson) neemt in Jenny Johnson (Thurman) de ideale vriendin te hebben gevonden, een meisje dat niet alleen een goed stel hersens heeft maar toevallig ook nog sexy is - en een superheldin! Als Jenny echter een hulpbehoevend, neurotisch wrak blijkt te zijn, will Matt een punt achter de relatue zetten. Dit slaat bij Jenny in als een bom en ze trekt alle registers open om wraak te nemen. Deze schitterende, knotsgekke komedie laat zien dat het beëindigen van een relatie moeilijk kan zijn - en zelfs ronduit gevaarlijk!

Uma Thurman in de hoofdrol
Als 'G-Girl' en superheldin is Uma Thurman beslist indrukwekkend, niet in het minst omwille van de zwartlederen outfit, laarzen en haar lange blonde haren. Net zoals Superman ook Clark Kent is, heeft de sexy G-Girl een alter ego voor het dagelijkse leven: Jenny. Thurman buit het contrast tussen de superheldin en de brave Jenny ten volle uit, en ze is schitterend wanneer ze een orkaan van uiteenlopende emoties over haar gezicht laat trekken. Haar tegenspeler Luke Wilson zet accurraat de gewone, alledaagse man Matt Saunders neer. Wilson konden we al aan het werk zien in The Family Stone, Legally Blonde, Charlie's Angels en Rushmore.

Script van Don Payne
Regisseur Ivan Reitman werkt op basis van de script van Don Payne, een naam die u bekend zal voorkomen als U wel eens naar de Simpsons kijkt. Payne schrijft regelmatig scripts voor de Simpsons-afleveringen en toont ook hier zijn grote komische feeling met perfect getimede situatiehumor en een hoog en vloeiend tempo!

Productinformatie
Titel: My Super Ex-Girlfriend
Releasedatum: 13 maart 2007 (huur-dvd), 14 maart 2007 (koop-dvd)
Genre: komedie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 92 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch (enkel op de koopversie)

Extra's dvd: (enkel op de koopversie)
• 6 verwijderde scènes
• 3 Featurettes
• Videoclip Molly McQueen "No sleep 2 nite"


Recent nieuws van dezelfde bron