:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: VERZAMELBOXEN X-MEN EN ROCKY
PERSBERICHT: VERZAMELBOXEN X-MEN EN ROCKY
Bron: Fox - Datum: 2007-01-26 - Geplaatst door: Werner
THE X-MEN TRILOGY
Schitterende boxset van de volledige trilogie
Verkrijgbaar vanaf 21 februari 2007

De ultieme verzamelbox in een prachtige Steelbook editie: tijdelijk verkrijgbaar en niet te missen voor fans en liefhebbers!

Het verhaal
X-MEN
In een wereld vol vooroordelen leven kinderen met buitengewone en gevaarlijke gaven, het resultaat van unieke genetische mutaties. Onder het toeziende oog van Professor X leren de verschoppelingen hun krachten beteugelen. Nu moeten zij degenen die hun krachten vrezen beschermen tegen de slechte Magneto.

X-MEN 2
De evolutie zet zich voort met meer actie, meer personages en meer spanning! Na een schokkende aanval op de president van de Verenigde Staten staan de X-Men schouder aan schouder tegenover hun gevaarlijkste vijanden in een strijd tegen het gevaar dat iedere mutant op de planeet, en mogelijk de gehele mensheid, bedreigt.

X-MEN THE LAST STAND
Na de ontdekking van een controversieel "geneesmiddel" staan mutanten voor de keuze: hun bovenmenselijke krachten behouden of hun unieke gaven opgeven en "normaal" worden. Als de vredelievende mutantenleider Charles Xavier in conflict komt met zijn militante tegenhanger Magneto, leiden hun tegenstellingen tot een strijd die aan alle oorlogen een einde zal maken!

Exclusieve Steelbook-uitgave beperkt verkrijgbaar
Eindelijk hebben fans - tijdelijk - de kans om de drie films in één verzamelbox te kopen. Deze X-Men trilogie, met subliem beeld en dts geluid, wordt aangeboden in een prachtige SteelBook-verpakking: een stevige stalen cassette die de dvd's perfect beschermt en die een pronkstuk zal zijn op het filmrek. Deze ultieme collector's editie is slechts tijdelijk verkrijgbaar: er snel bij zijn is de boodschap.

Van strip tot film
De X-Men zijn in de jaren zestig ontstaan op de tekentafel van Stan Lee, de legendarische tekenaar die ook verantwoordelijk is voor Spider-Man, de Fantastic Four en de Hulk. De strips behoren tot de meest verkochte ter wereld. Maar ook de filmversie is met een gigantisch boxoffice-resultaat een megasucces. En de voortreffelijke cast, met onder meer Ian McKellen, Patrick Stewart, Halle Berry en Famke Janssen in de hoofdrollen, draagt door sterk toe bij.

Productinformatie
Titel: The X-Men Trilogy
Releasedatum: 21 februari 2007
Genre: actie - fantasy
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 328 min.
Talen: Engels 5.1 Dolby Digital, Engels 5.1 DTS (X-Men en X-Men 2)
Engels 5.1 Dolby Digital, Engels 6.1 DTS ES (X-Men The Last Stand)
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Menu's: Nederlands, Engels

Extra's:
X-Men
• Audiocommentaar van regisseur Bryan Singer
• Verlengde scènes met optioneel audiocommentaar
• Blik achter de schermen (17 fragmenten)
X-Men 2
• Audiocommentaar van regisseur Bryan Singer, componist/editor John Ottman en cinematograaf Newton Thomas Sigel
• Audiocommentaar van de producers
X-Men The Last Stand
• Audiocommentaar van regisseur Brett Ratner en schrijvers Zak Penn en Simon Kinberg
• Audiocommentaar van producers Avi Arad, Lauren Shuller Donner en Ralph Winter
• 22 verwijderde scènes met optioneel audiocommentaarROCKY ANTHOLOGY BOX
Rocky Anthology BoxAlle Rocky klassiekers verzameld in prachtige collector's box!
Verkrijgbaar vanaf 21 februari 2007

Voor het eerst zijn de Rocky-films samengebracht in een prachtige boxset. Een epos dat Stallone naar de absolute top van de filmwereld bracht, met Oscars bekroond, boordevol actie en aangrijpend drama! Een prachtig cadeau voor alle filmliefhebbers: geniet van deze ultieme collectie!

De Rocky saga
Sylvester Stallone speelt de rol van bokser Rocky Balboa, een rol die wordt geprezen als "een unieke combinatie van man en materiaal" (Los Angeles Times). De eerste film, bekroond met een Oscar voor Beste Film kende nog vier al even sterke vervolgfilms.

Niemand ziet in Rocky Balboa een winnaar. Hij is een tweederangs bokser wiens trainer de hoop heeft opgegeven. Daar komt echter verandering in als hij het tegen de regerende kampioen besluit op te nemen. In de daaropvolgende saga bindt Rocky de strijd aan met de meest geharde tegenstanders en levert hij buiten de ring een nog zwaardere strijd. Met de razend spannende gevechtsscènes en de sensationele acteerprestaties wordt in deze vijf films het ontzagwekkende verhaal van de onvergetelijke reis van een held verteld.

Vijf prachtfilms in een 6-disc boxset
Deze boxset springt met zijn prachtige verpakking onmiddellijk in het oog. Behalve de vijf films maakt een extra disc met uniek bonusmateriaal deze collectie nog waardevoller. In de set vinden we ook een boekje van 16 pagina's over de geschiedenis van Rocky met vele foto's. De eerste Rocky-film biedt bovendien nog méér filmplezier: zowel het beeld als het geluid werden volledig geremasterd.

Het verhaal van Rocky is ook het verhaal van Stallone
Stallone schreef het verhaal van de eerste Rocky, en het kostte hem jaren om het in Hollywood aan de man te brengen, mét hem in de hoofdrol. Stallone kon deze ontzagwekkende inspanning volhouden omdat hij gewoon wist dat hij beter dan wie ook Rocky tot leven kon brengen: Rocky's verhaal is namelijk ook Stallone's verhaal. Het leven van iemand die voor alles heeft moeten vechten, maar puur op karakter en wilskracht de top bereikt.

Bekroningen en nominaties
Rocky werd bekroond met drie Oscars waaronder voor Beste Film en ontving daarnaast nog zeven andere Oscar-nominaties, waaronder voor Stallone's script. Rocky II sleepte een American Movie Award en een People's Choice Award in de wacht. Rocky III mocht rekenen op een indrukwekkende reeks nominaties, waaronder opnieuw een Oscar-nominatie. Het succes van de Rocky-films vertaalde zich ook in adembenemende box office-resultaten: wereldwijd brachten de films meer dan 1,5 miljard dollar op.

Productinformatie
Titel: Rocky Anthology
Releasedatum: 21 februari 2007
Genre: drama-actie
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 511 min.
Geluid: Engels, Frans
Menu's: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Audiocommentaren van:
- Schrijver/acteur Sylvester Stallone
- Bokslegende trainer Lou Duva en commentator Bert Sugar
- Regisseur John G. Avildsen, producers Irwin Winkler & Robert Chartoff, acteurs Talia Shire, Carl Weathers & Burt Young en Steadicam-uitvinder Garrett Brown
• Featurettes:
- Drie rondes met de legendarische trainer Lou Duva
- Interview met een legende – Bert Sugar: schrijver/commentator en geschiedkundige
- De tegenstanders
- In the Ring: het maken van Rocky
- Steadicam: toen en nu met Garrett Brown
- Make up! The Art and Form met Michael Westmore
- Staccato: het aantekeningenboek van componist Bill Conti
- The Ring of Truth
- Achter de schermen met regisseur John Avildsen
- Eerbetoon aan Burgess Meredith en James Crabe
• Trailers en TV spots
• Beeldcommentaar met Sylvester Stallone
• Sylvester Stallone in de talkshow Dinah! (1976)


Recent nieuws van dezelfde bron