:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: WINX SEIZOEN 2
PERSBERICHT: WINX SEIZOEN 2
Bron: Fox - Datum: 2006-11-11 - Geplaatst door: Werner
WINX SEIZOEN 2 DEEL 7 OP DVD
De magische wereld van Winx eindelijk in de thuisbioscoop!
Verkrijgbaar op koop-dvd vanaf 18 oktober.

De Winx Club, geÔnspireerd door Italiaanse topdesigners en geproduceerd door Rainbow, opent een fascinerende wereld vol magische personages en beklemtoont thema's zoals liefde, vriendschap, mode en muziek. Een prachtige animatiereeks voor jonge prinsesjes, en ook hun broertjes zullen graag meekijken!

Het verhaal
In dit tweede seizoen van Winx Club zijn Bloom, Stella, Flora, Techna en Musa overgegaan naar het tweede jaar. De meidenclub wordt uitgebreid met een nieuw lid, namelijk Layla, de prinses van Andros. Bovendien krijgen alle leden van de club een mini-feetje, genaamd Pixie. In dit zevende deel, met de laatste twee superspannende afleveringen van het seizoen, nemen de meiden van Winx Club het op tegen de Trix en de gemene Darkar.

14 liedjes op bonus-cd!
Naast deze twee afleveringen bevat de dvd ook een geweldige bonus-cd met daarop veertien songs gezongen door Bloom, Layla, Stella, Flora, Techna en Musa. Niet te missen voor uw muzikale dochters en hun vriendinnetjes!

Wie zijn de Winx?
Ergens in het heelal trekken heksen, warriors en feeŽn in naam van goed en kwaad tegen elkaar ten strijde. Enkele tienermeisjes spelen de hoofdrol in deze superspannende serie: ze zijn intelligent, hebben stijl, en het zijn feeŽn met toverkracht. Ook de Warriors proberen het heelal te verdedigen tegen de heksen, want die vertegenwoordigen het kwaad. De Warriors tellen boogschutters en dappere strijders in hun rangen. De heksen zijn slecht en maken gebruik van zwarte magie om in het heelal de scepter te kunnen zwaaien.

Knappe combinatie
De grafische stijl van Winx is beÔnvloed door het anime-genre, dat een immense populariteit heeft verworven met actievolle reeksen als Pokťmon en Digimon. In de verhalen van Winx vinden we daarenboven ook de magie terug die Harry Potter tot een fenomeen heeft gemaakt. De knappe cocktail van deze populaire elementen in combinatie met de meisjesthema's ligt aan de basis van het gigantische succes van de serie.

Voor meisjes en jongens
Winx richt zich meer op de belevingswereld van meisjes, maar ook jongens weten het coole en hippe universum van de Winx Club sterk te appreciŽren. Onder de kijkers vinden we ongeveer 60 % meisjes en 40 % jongens terug. Vooral jongens van 4 tot 7 houden van Winx Club, bij meisjes ligt de piek van 6 tot 10 jaar.

Italiaanse stijl verovert de wereld
Het gaat de meiden van Winx voor de wind in Europa en de VS. In Nederland en BelgiŽ zijn ze een eclatant succes, net als hun geboorteland ItaliŽ. De Winx Club is een creatie van Iginio Straffi van de Italiaanse animatiegroep Rainbow. De eerste aflevering ging in premiŤre op de Italiaanse televisie in het begin van 2004. Ondertussen zijn er miljoenen fans over de hele wereld. Ook in de Verenigde Staten zijn de kids dol op Winx, en dat is een bijzondere prestatie in het thuisland van het alomtegenwoordige Disney.

Volledige tweede seizoen beschikbaar
Deze release van deel 7 van het tweede Winx-seizoen is ook de afsluiter van het seizoen. Ook de andere delen van dit seizoen zijn nog steeds beschikbaar: maak er gebruik van om de collectie te vervolledigen!

Productinformatie koop-dvd
Titel: Winx Club seizoen 2 deel 7
Releasedatum: 18 oktober 2006
Genre: TV-animatieserie
Leeftijd: 6
Lengte: 44 min.
Geluid: Dolby Surround 2.0


Recent nieuws van dezelfde bron