:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S OKTOBER 2004
PERSBERICHT: KOOPDVD'S OKTOBER 2004
Bron: RCV - Datum: 2004-08-05 - Geplaatst door: Werner
KILL BILL 2

Kill Bill 2 is de vijfde film van regisseur Quentin Tarantino. Was deel 1 een ode aan de Aziatische ‘grindhouse’ films uit de jaren ’70, deel 2 is een hommage aan het Italiaanse ‘spaghetti western’ genre.

Synopsis:
Nadat ‘The Bride’ is neergeschoten op haar bruiloft is ze een wraaktocht gestart naar de daders. Twee van de vijf heeft ze inmiddels op bloedige wijze om het leven gebracht, als The Bride in deel 2 de rest van haar dodenlijstje afwerkt. Bill, haar voormalig baas, bewaart ze uiteraard tot het laatst. Wat The Bride op dat moment nog niet weet is dat haar dochtertje toch nog in leven is...

Technische specificaties DVD:
Regie: Quentin Tarantino (Kill Bill 1, Jackie Brown, Pulp Fiction, Reservoir Dogs)
Cast: Uma Thurman (Batman & Robin, Beautiful Girls, Pulp Fiction), David Carradine (Kung Fu, TV: North & South, Bird on a Wire), Michael Madsen (My Boss’s Daughter, Bad Guys, Reservoir Dogs), Daryl Hannah (Roxanne, Wallstreet, Splash), Samuel L. Jackson (S.W.A.T., Basic, Changing Lanes)
Lengte: ca 134 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Te koop op DVD vanaf 6 oktober 2004SPY KIDS 3D: GAME OVER

Hoewel Spy Kid Juni eigenlijk niet meer werkzaam is als geheim agent, krijgt hij nu een opdracht waar hij simpelweg geen nee tegen kan zeggen. Zijn zus Carmen zit opgesloten in een 3-D computerspel, gemaakt door ‘The Toymaker’. Juni moet verschillende levels van het spel doorstaan om te winnen en zo zijn zus te bevrijden. Geen gemakkelijke opgave met The Toymaker als leider van het spel die er alles aan doet om Juni niet te laten winnen. Met behulp van zijn opa gaat Juni de strijd aan in de driedimensionale wereld. Het wordt een race tegen de klok, want als hij het eindpunt niet haalt is het GAME OVER.

Technische specificaties DVD:
Regie: Robert Rodriguez (Spy Kids 1&2 , The Faculty, From Dusk Till Dawn)
Cast: Sylvester Stallone (Cop Land, Cliffhanger, Rambo), Salma Hayek (Frida, Dogma, Traffic), Antonio Banderas (Spy Kids 1&2, The Mask of Zorro, Frida), Carla Gugino (Spy Kids 1&2 , Michael, TV: Chicago Hope), Alexa Vega (Spy Kids 1&2, Twister, Nine Months), Daryl Sabara (Spy Kids 1&2)
Lengte: ca 81 minuten
Leeftijd: 6 jaar
Breedbeeld 3D (geschikt voor alle beeldformaten) + Breedbeeld 2D (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Dolby Digital 5.1
Te koop op DVD vanaf 20 oktober 2004

Extra's op/bij de DVD:
• trailers
• 3D brillenTHE TEXAS CHAINSAW MASSACRE

Op 20 augustus 1973 doet de Texaanse politie een gruwelijke vondst in de afgelegen boerderij van Thomas Hewitt, een voormalig slachthuis medewerker. Ze vinden de resten van 33 afgeslachte lichamen. Deze schokkende vondst staat in Amerika bekend als één van meest beruchte slachtpartijen in de geschiedenis. Met een groot masker van menselijk vlees en een kettingzaag in de hand haalde ‘The Leatherface’ destijds de voorpagina’s van alle kranten. The Texas Chainsaw Massacre is een re-make van het origineel uit 1974.

Synopsis:
Vijf jongeren rijden in een busje op een afgelegen weg in de staat Texas als ze opeens een meisje langs de weg zien lopen. Ze zit onder het bloed en is totaal verward. Het vijftal besluit haar mee te nemen. Het meisje is zo getraumatiseerd door iets wat haar is overkomen, dat ze zelfmoord pleegt. De jongeren rijden naar het eerstvolgende dorp om hulp te zoeken. Als ze bij een benzinepomp de plaatselijke sherrif bellen, blijkt al snel dat er iets niet klopt. Ze zitten vast in het dorp en worden één voor één slachtoffer van een gestoorde man met een kettingzaag die hen op gruwelijke wijze van het leven wil beroven...

Technische specificaties DVD:
Regie: Marcus Nispel (debuut)
Cast: Jessica Biel (Summer Catch, Ulee’s Gold), Eric Balfour (Six Feet Under, America’s Sweethearts), Jonathan Tucker (The Deep End, The Virgin Suicides), Andrew Bryniarski (Pearl Harbor, Any Given Sunday)
Lengte: ca 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital 5.1, DTS
widescreen anamorphic (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 20 oktober 2004

Extra's op de DVD:
• trailersTHE PLAYERS CLUB

Dollar Bill, eigenaar van de louche stripteasetent The Players Club, moet snel over de brug komen met 60.000 dollar, anders stuurt de gangster St. Louis de schietgrage Doctor op hem af. Dollar Bill ziet geen andere oplossing dan onder te duiken in zijn eigen club. Maar hoe lang houdt hij dit vol? Sexy striptease danseres Diamond heeft andere problemen aan haar hoofd. Hoe kan ze haar nichtje Ebony beschermen tegen de gevaren die achter de coulissen loeren? Door onderlinge spanningen van personeel en klanten hangt er een geladen sfeer in The Player’s Club. Tragedies en triomfen wisselen elkaar af in dit duistere, maar o zo verleidelijke nachtleven...

Technische specificaties DVD:
Regie: Ice Cube (regiedebuut)
Cast: Bernie Mac (Ocean’s Eleven, Life, House Party 3), Monica Calhoun (Justice, The Best Man), Ice Cube (Three Kings, Anaconda, Boyz N the Hood)
Lengte: ca 101 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Te koop op DVD vanaf 6 oktober 2004CURFEW

De broers Ray Don en Bobby Joe Perkins vergeten niet makkelijk! Jaren geleden zijn ze door toedoen van een rechter, een psychiater en een openbare aanklager opgesloten voor de brutale moord op een vrouw. Nu zijn ze op vrije voeten en vast van plan om zich te wreken! De dochter van de aanklager, Stephanie, neemt op een avond afscheid van haar vriend, omdat ze altijd op dezelfde tijd thuis moet zijn. Deze avond had ze beter niet op tijd kunnen komen... Ze vindt de huishoudster vermoord en de moordenaars hebben haar ouders in hun greep. Als ze vlucht naar het huis van de rechter, ziet ze dat de moordenaars hier ook al geweest zijn.

Technische specificaties DVD:
Regie: Gary Winick (Tadpole, Sweet Nothing)
Cast: Kyle Richards (Halloween 1 & 2), Wendell Wellman (Sommersby, Sudden Impact)
Lengte: ca 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Stereo
4:3 Full Frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 20 oktober 2004

Extra's op de DVD:
• trailersSPECIAL FORCES

Een kleine soevereine staat, een gruwelijke dictator en een onwillig parlement. Dit is de uitzichtloze positie van drie Amerikaanse vrouwen die gevangen genomen zijn. Niemand lijkt hen te kunnen helpen tot... De Special Forces in actie komen. Deze zeer goed getrainde killermachines zijn voorzien van de allerlaatste technische snufjes en zijn wellicht in staat de vrouwen te bevrijden.

Technische specificaties DVD:
Regie: Isaac Florentine (Us Seals II, Bridge of Dragons)
Cast: Marshall R. Teague (Second to Die, TV: Pensacola Wings of Gold), Tim Abell (Desert Thunder, Masseuse)
Lengte: ca 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Dolby Digital Surround
breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 20 oktober 2004RIDE

De makers van House Party en Boomerang overtreffen zichzelf weer in de komische roadmovie Ride. Een groep muzikaal getalenteerde ‘city kids’ uit Harlem onderneemt in een gammele bus een enkele reis naar het Hip Hop Heiligdom, Miami. Leta Evans (Melissa DeSousa) is een ambitieuze regisseuse, vers van de filmacademie. Het is aan haar om het bij elkaar geraapte muzikale clubje te begeleiden en voor te bereiden op deelname in de nieuwste videoclip van de grote Hip Hop ster Freddy B. (Luther Campbell). Leta krijgt haar handen vol aan het kleurrijke gezelschap. Het wordt een reis vol verassingen, vrolijke wendingen, bizarre onthullingen en dramatische confrontaties. Aan het einde van de rit zal niemand meer dezelfde zijn...

Technische specificaties DVD:
Regie: Millicent Shelton (TV: Dirty and Dirtier)
Cast: Malik Yoba (Copland, Blue in the Face), Melissa de Sousa (Miss Congeniality, Lockdown), John Witherspoon (Boomerang, Next Friday, Friday)
Lengte: ca 92 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Stereo
4:3 full frame (geschikt voor alle beeldformaten)
Te koop op DVD vanaf 20 oktober 2004PETE’S METEOR

Pete is een ex-junkie die zich schuil moet houden voor de maffia. Wanneer zijn twee beste vrienden sterven, voelt hij zich geroepen te helpen met de opvoeding van hun drie kinderen, die nu bij oma wonen. Dan landt er een meteoor in de achtertuin en de kinderen zijn ervan overtuigd dat het een boodschap is van hun ouders, die nu immers tussen de sterren wonen. Een wetenschapper van de locale universiteit eigent zich de meteoor direct toe, maar dat laten Pete en de kinderen zich niet zomaar welgevallen... In deze hartverwarmende film die geschikt is voor het hele gezin, schittert Mike Myers voor het eerst in een dramatische rol.

Technische specificaties DVD:
Regie: Joe O’Byrne (regiedebuut)
Cast: Mike Myers (Shrek 1&2, Austin Powers 1t/m3, Wayne’s World), Brenda Fricker (Veronica Guerin, A Time To Kill, My Left Foot), Alfred Molina (Frida, Chocolat, Magnolia, Boogie Nights)
Lengte: ca 100 minuten
Leeftijd: alle leeftijden
Te koop op DVD vanaf 6 oktober 2004BLOOD MONEY

Nadat zijn verzoek om gratie wordt afgewezen weet Lester Grisam, een keiharde misdadiger, met twee maten uit de gevangenis te ontsnappen. Graham gaat onmiddellijk naar het huis van Kelly Ryan en Stuart Duncan. Stuart heeft in de rechtzaak tegen Grisam getuigd in ruil voor zijn vrijheid. Grisam gijzelt Kelly en haar zus Cindy en dwingt hiermee Stuart tien miljoen dollar over te maken naar een rekening op de Kaaiman Eilanden. Via een ex-vriendin van Grisam komt de politie hem op het spoor. In een verbitterd vuurgevecht komen Grisam en zijn maten om het leven en raakt Stuart zwaar gewond. Het eind heeft nog een verassing in petto, want wie is nu eigenlijk de misdadiger en wie het slachtoffer?

Technische specificaties DVD:
Regie: John Shepphird (I Saw Mommy Kissing Santa Claus)
Cast: James Brolin (Catch Me if You Can, TV: Pensacola: Wings of Gold), Traci Lords (Blade, TV: Profiler)
Lengte: ca 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Te koop op DVD vanaf 6 oktober 2004