:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS-SEPTEMBER 2004
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS-SEPTEMBER 2004
Bron: Paradiso - Datum: 2004-08-03 - Geplaatst door: Werner
RUSH HOUR 2

In dit spectaculaire en dolkomische vervolg op Rush Hour zijn "The fastest hands in de East" en "The biggest mouth in the West" op vakantie in Hong Kong. Hier worden LAPD James Carter (Tucker) en Hoofdinspecteur Lee (Chan) geconfronteerd met de moord op twee Amerikaanse douanebeambten. Lee en de onverschillige Carter besluiten om op geheel eigen wijze de zaak te onderzoeken.

Technische fiche:
Genre: Actie/komedie
Cast: Jackie Chan (The Tuxedo, Mr. Nice Guy), Chris Tucker (Jackie Brown, The Fifth Element), harris Yulin (Training Day, The Hurrican), Roselyn Sanchez (Boat Trip, Basic)
Regisseur: Brett Ratner (Red Dragon)
Geluid: Engels Dolby Digital EX 5.1, Engels DTS ES, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeldratio: 16:9 Widescreen (2.35:1)
DVD Type: DVD9
Speelduur: 93 min.
Releasedatum: 26 augustus 2004

Extra's:
• Jackie Chan Hong Kong introduction
• Culture Clash: West meets East
• Language barrier
• Attaining international stardom
• Kung-fu choreography
• Lady Luck - met commentaar
• Making magic out of mire (Brett Rattner production documentary)
• Evolution of a scene
• Fashion of Rush Hour 2
• Verwijderde scθnes
• Visuele effecten deconstruction
• Theatrical trailers
• Cast & crewALEXANDRA'S PROJECT

Op zijn verjaardag vindt Steve, een brave huisbader en zakenman, tegen alle verwachtingen in zijn huis leeg. De rolluiken zijn gesloten, de meubels opeengestapeld en zelfs de lampen zijn uitgeschroefd. Geen feestje of gasten, enkel een videotape met daarop de boodschap: "Speel mij". Op de tape wenst zijn gezin hem een gelukkige verjaardag, gevolgd door een speelse striptease van zijn vrouw. Steve kan zijn geluk niet op, maar dan ziet hij een revolver naar Alexandra's hoofd gericht. In paniek rent hij naar de telefoon, maar de lijn is dood. Zijn sleutels passen niet meer op de sloten en zijn gsm-batterij blijkt vervangen door een kogel! Alleen, bang en opgesloten in zijn eigen huis, kijgt Steve naar de rest van de tape.

Technische fiche:
Genre: Thriller/Suspense
Cast: Gary Sweet (The Tracker), Helen Buday (Mad Max Beyond Thunderdome), Bogdan Koca(The Custodian)
Regisseur: Rolf de Heer (The Tracker, The Quiet Room, Bad Boy Bubby)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9 (2.35) anamorphic
DVD Type: DVD5
Speelduur: +- 99 min.
Releasedatum: 30 september 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarDREAM WARRIOR

Het is het jaar 3004. De natuurlijke reserves van de aarde zijn volledig uitgeput en de aarde is herschapen tot een primitieve, anarchistische maatschappij. Een woeste stam, geleid door Parish, domineert deze nieuwe wereldorde. Parish heeft Rage, die over bovenmenselijke krachten beschikt, uitgeroepen tot staatsvijand nummer ιιn. Wanneer deze twee uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, komen de donkere geheimen die ze meedragen uit het verleden naar boven.

Technische fiche:
Genre: Actie/Science Fiction
Cast: Lance Henriksen (Scream 3, Aliens), Sherilyn Fenn (TV serie Twin Peaks), Isaac Hayes (Shaft, Reindeer Games), Richard Norton (Mr. Nice Guy)
Regisseur: Zachary Weintraub (Amazons And Gladiators)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9 (1.77) anamorphic
DVD Type: DVD5
Speelduur: +- 91 min.
Releasedatum: 30 september 2004

Extra's:
• Ook verkrijgbaarGODS AND MONSTERS

Wanneer de jonge, knappe ex-marinier Clayton Boone aan de slag gaat als tuinman bij een humeurige oude man, wordt hij met stomheid geslagen wanneer blijkt dat deze excentrieke kluizenaar niemand minder is dan James Whale, de geestelijke vader van de Frankenstein-films uit de jaren '30. Boone raakt gefascineerd door de verhalen van zijn werkgever over het 'oude' Hollywood, maar beseft maar al te goed dat de oude man homoseksueel is. Hij wordt dan ook achterdochtig als Whale hem vraagt te poseren in zijn atelier. Als Whale Boone op allerlei manieren het hof probeert te maken en steeds meer toespelingen maakt, begint de situatie steeds grimmiger en zelfs morbide te worden. Dan wordt de regisseur onder mysterieuze omstandigheden dood in zijn zwembad teruggevonden...

Technische fiche:
Genre: Thriller
Cast: Brendan Fraser (The Quiet American, The Mummy & The Mummy Returns, Blast From The Past), Ian McKellen (Lord Of The Rings trilogy, X-Men I & II, Apt Pupil), Lynn Redgrave (Unconditional Love, Spider, The Next Best Thing), Lolita Davidovich (Dark Blue, Play It To The Bone, Intersection)
Regisseur: Bill Condon (Kinsey, Candyman II)
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3 full screen
DVD Type: DVD5
Speelduur: +- 106 min.
Releasedatum: 30 september 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar