:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BIG DEAL WAVE 10
PERSBERICHT: BIG DEAL WAVE 10
Bron: Fox - Datum: 2004-07-22 - Geplaatst door: Serge
Met kaskrakers en meesterlijke films als Ice Age, Titanic, Fight Club, From Hell en The Longest Day is dit een Wave om je lekker op de bank te nestelen en te genieten van heerlijke cinema in je thuisbioscoop!

Ice Age: briljante animatie en humor!
Ice Age is een geweldige animatiefilm voor jong en oud. De humor is intelligent en onweerstaanbaar en het extra filmpje van Scrat op het begin en einde van de film is gewoon subliem!

Ultieme oorlogfilms op dvd
In Patton wordt een fascinerend portret geschilderd van de grootste generaal van de Geallieerden. George C. Scott speelt de rol van zijn leven als de generaal en ook Karl Malden is onvergetelijk. Een must see voor alle filmliefhebbers! The Longest Day brengt ons het verhaal van D-Day, de memorabele dag waarop de grootste armada ooit koers zette naar de Normandische stranden om het Nazi-rijk binnen te vallen. In deze spectaculaire film speelt een topcast uit diverse landen, met onder andere Sean Connery en Richard Burton.

Fight Club, Titanic & From Hell: hedendaagse klassiekers
Fight Club is een van de interessantste films van de laatste jaren met Topacteurs. Brad Pitt en Edward Norton vormen samen een onvergetelijk duo, en ook Helena Bonham Carter zet haar beste beentje voor. Titanic van James Cameron haalde elf Oscars® binnen en wie nog niet weet waarom, moet dringend deze film gaan bekijken! From Hell is een razend spannende thriller met Johnny Depp en Heather Graham in glansrollen. De misdaden van Jack The Ripper in het Victoriaanse Londen vormen de rode draad in deze niet te missen film.

Komedies
Ook deze Big Deal Wave brengt ons opnieuw een ruim aanbod van komedies voor iedereen. Le Divorce, een stijlvolle komedie van grootmeester James Ivory (A Room with a View), en Down with Love met Gwyneth Paltrow en Ewan McGregor zal de liefhebbers van gesofisticeerde komedie doen schateren. Bedazzled zit vol duivelse humor en For the Boys laat ons genieten van James Caan en Bette Midler in een ontroerende komedie. Wie houdt van knotsgekke humor kan zijn hart ophalen bij Shallow Hal van de Farrelly Brothers.

Nog meer vuurwerk
Maar is nog meer moois in deze Wave! Planet of the Apes uit 2001 is Sci-Fi van de bovenste plank in de stijl van het megasucces uit 1968 en net zo schitterend als het origineel. Met Bad Girls beleef je hoe vier dames van lichte zeden - Madeleine Stowe, Andie MacDowell, Mary Stuart Masterson en Drew Barrymore - hun mannetje staan in het Wilde Westen. Wie houdt van een sympathieke combinatie van humor en sciencefiction, zal veel plezier beleven met Cocoon: The Return.

Releasedatum: augustus 2004

Ice Age
For the Boys
Bad Girls
Cocoon The Return
Fight Club
From Hell
Planet of the Apes (2001)
Titanic
The Longest Day
Patton
Shallow Hal
Le Divorce
Bedazzled
Down With Love
Recent nieuws van dezelfde bron