:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: THE ITALIAN JOB
PERSBERICHT: THE ITALIAN JOB
Bron: Paramount - Datum: 2004-01-26 - Geplaatst door: Werner
Italiaanse inbreekpraktijken!

Op 12 februari 2004 brengt Paramount Home Entertainment weer een spectaculaire actiefilm in de winkelschappen: The Italian Job. Deze film is een remake van de film die geschreven is door Troy Kennedy-Martin en die in 1969 onder deze titel is verschenen.

Misdaadthriller

Venetië en Los Angeles, goudstaven en kluizen kraken en een spectaculaire achtervolging door Los Angeles met Mini Coopers. Dit zijn slechts enkele ingrediënten voor een misdaadthriller die borg staat voor een adrenalinestoot van jewelste. Hou je alvast klaar om met piepende banden naar de winkel te vertrekken!

Het verhaal

Het plan was waterdicht, de klus werd perfect uitgevoerd en de ontsnapping verliep vlekkeloos. Alleen had meesterdief Charlie Croker (Mark Wahlberg) geen rekening gehouden met een mol in zijn eigen team. Na een spectaculaire overval op een zwaarbewaakt gouddepot in een palazzo in het Italiaanse Venetië zijn Charlie en z'n bende - informant Steve (Edward Norton), computergenie Lyle (Seth Green), chauffeur Handsome Rob (Jason Statham), explosievenexpert Left-Ear (Mos Def) en doorgewinterde brandkastkraker Bridger (Donald Sutherland) - uit hun lood geslagen als een van hen een verrader blijkt te zijn. Met de hulp van Stella (Charlize Theron), een bloedmooie brandkastkraakster met stalen zenuwen, willen ze het goud opnieuw stelen door het verkeerscontrolesysteem van Los Angeles te kraken, de verkeerslichten te manipuleren en de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van LA te creëren.

Extra Features:
• Pedaal op het metaal: De making of the Italian Job
• De woorden Your the Italian Job op papier krijgen
• The Italian Job Rijschool
• De machtige mini’s van The Italian Job
• High Octane: stunts van The Italian Job
• Deleted scenes: Easter Egg
• Bioscooptrailer