:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: THE LIZZIE MCGUIRE MOVIE
PERSBERICHT: THE LIZZIE MCGUIRE MOVIE
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-01-20 - Geplaatst door: Werner
THE LIZZIE McGUIRE MOVIE
From ordinary girl to international pop star
Te huur op DVD vanaf 20 januari
Te koop op DVD vanaf 18 februari

Geïnspireerd door de populaire serie, is « The Lizzie McGuire Movie » een frisse en hilarische komedie, met de hipste tiener van Hollywood, HILARY DUFF (Agent Cody Banks).

De komische avonturen gaan van start wanneer Lizzie en haar vriendinnen de koffers pakken voor een schoolreisje naar Italië. Voor Lizzie wordt het een droomreis als ze voor de Italiaanse popster Paolo valt, die haar per ongeluk aanziet voor zijn ex Isabella, die voordien samen met hem zong. Paolo stelt Lizzie voor om voor Isabella in te vallen en zo verandert Lizzie van een onhandige tiener in een internationale popster.

Wanneer Lizzie¹s familie dit alles verneemt, besluiten ze Lizzie zo snel mogelijk op te zoeken en nemen de eerste vlucht naar Italië. Een opeenvolging van gebeurtenissen laat Lizzie beseffen wat de echte waarde is van vriendschap en ze zal moeten kiezen tussen haar opwindende nieuwe leven en haar oude vrienden thuis...

« The Lizzie McGuire Movie » is gebaseerd op een Amerikaanse serie « Lizzie McGuire », die de avonturen verhaalt van een typische adolescente die tracht haar plaats te vinden tussen haar vrienden en haar familie. Wat deze serie zo speciaal maakt, is dat regelmatig een getekende versie van Lizzie verschijnt om uit te leggen wat er in het hoofd omgaat van het meisje.

Distributeur: Walt Disney Pictures Duur : 90 minuten
Alle leeftijden

Met: Hilary Duff ; Robert Carradine ; Adam Lamberg

Hilary Duff (16 jaar) start met theaterlessen op school en heeft er snel de smaak te pakken. Na wat publicitaire spots voor televisie gedraaid te hebben, verhuist ze naar California waar de deuren voor haar opengaan. In 1999 speelt ze mee in « The soul collector ». In 2001 verschijnt ze in de film « Human Nature ». Maar het is de serie « Lizzie McGuire », waar ze de hoofdrol speelt, die haar beroemd maakt.
Regisseur: Jim Fall
Scenaristen: Susan Estelle Jansen; Ed Decter en John J. Strauss

Wist je dat...
• de film « The Lizzie McGuire Movie » opgenomen is in Canada in Colombia, in de Verenigde Staten en in Italië.
• de serie « Lizzie McGuire » zo populair is bij het Amerikaanse publiek dat er een speciale editie van de kreditkaart uitgebracht is, bedrukt met de afbeelding van Hilary Duff.

« The Lizzie McGuire Movie » op DVD:
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands
Beeldformaat: 16 x 9 / 2.35:1

Bonusmateriaal:
• The Lizzie McGuire casting session
• Hilary¹s avontuur in Rome
• Muziekclip « Why not » door Hilary Duff
• In de opnamestudio met Hilary
• Volare
• Van de vloer van de montagekamer