:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: STILLE WATERS
PERSBERICHT: STILLE WATERS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-01-14 - Geplaatst door: Werner
Stille Waters verzamelbox vanaf 13 januari in de winkel in België en Nederland!

Stille Waters is een aangrijpend drama waarin het dorp Terhaven model staat voor België na de zaak Dutroux, een land waar het vertrouwen in het gerecht zwaar op de proef gesteld werd. De serie die met marktaandelen tot 60 % zowat het hele land aan de buis gekluisterd hield in 2002, won zowel de Plateau-prijs als de prestigieuze Prix d'Italia.

Vandaag wordt deze meest besproken dramareeks van het laatste decennium gebundeld op 4 dvd-schijfjes.

Synopsis
Stille Waters is een episch verhaal van mysterie, leven en dood, vriendschap en haat, in een idyllisch Vlaams dorp. Het is een hedendaags verhaal datzich afspeelt aan de oevers van de Schelde. De veerman van het dorp deelt een verschrikkelijk geheim met een man die hij als zijn vriend beschouwde, Alexander Vorlat. Hij wordt geplaagd door wroeging en wil graag zijn hart luchten bij zijn stiefdochter Jana, maar slaagt daar niet in en pleegt zelfmoord. Jana is vastberaden om het mysterie rond zijn dood te ontsluieren. Alexander Vorlat, die eigenaar is van de grootste houtzagerij uit de streek, heeft moeite om zijn bedrijf recht te houden. Ten einde raad wendt hij zich tot zijn rijke maar perverse schoonbroer, Robert de Wezemaal. Vorlat is nu zijn schuldenaar...

Met o.a.: Antje De Boeck, Jo DeMeyere, Koen De Bouw, Peter Seyenaeve, Chris Thys, Nand Buyl, Frank Van Erum en Jan Decleir.

Samenstelling Stille Waters-box:
• DVD 1: afleveringen 1, 2 en 3
• DVD 2: afleveringen 4, 5 en 6
• DVD 3: afleveringen 7, 8 en 9
• DVD 4: afleveringen 10, 11, 12 en 13

De speelduur van de Stille Waters-box bedraagt ruim 650 minuten.
De Stille Waters-box is vanaf 13 januari verkrijgbaar.


Recent nieuws van dezelfde bron