:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> SHREK 2
EASTER EGGS: SHREK 2
Maatschappij: Universal - Regio: 2 - Datum: 2004-11-13
#1
Wat?
Een tiental borden met opschriften.

Hoe?
Te vinden op pagina 3 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. Het logo "Free Goldie" licht op. Druk op enter.


#2
Wat?
Het dagboek van Princess Fiona.

Hoe?
Te vinden op pagina 3 van de Far Far Away Times, door 2x op het pijltje naar boven te drukken. Het huisje in Princess Fiona's dagboek licht op. Druk op enter.


#3
Wat?
Enkele trading cards van muziekbands uit Far Far Away.

Hoe?
Te vinden op pagina 6 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. Het logo van Stonehenge licht op. Druk op enter.


#4
Wat?
Een advertentiecampagne "before-after" van de Fairy Godmother.

Hoe?
Te vinden op pagina 8 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. Het fotootje "before" licht op. Druk op enter.


#5
Wat?
Een lijst van toverdrankjes die in de film voorkomen.

Hoe?
Te vinden op pagina 11 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. Het flesje licht op. Druk op enter.


#6
Wat?
Enkele bierkaartjes uit de Poison Apple.

Hoe?
Te vinden op pagina 14 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. Het logo van de Poison Apple licht op. Druk op enter.


#7
Wat?
Enkele waarschuwingsbordjes uit de fabriek van de Fairy Godmother.

Hoe?
Te vinden op pagina 15 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. Het "halt!"-logo licht op. Druk op enter.


#8
Wat?
Enkele bordjes met opschriften uit de Poison Apple.

Hoe?
Te vinden op pagina 16 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. De everzwijn-jachttroffee licht op. Druk op enter.


#9
Wat?
Een reeks koninklijke schilderijen met King Harold en Queen Lilian. Elke gelijkenis met bestaande schilderijen is puur opzettelijk.

Hoe?
Te vinden op pagina 21 van de Far Far Away Times, door 1x op het pijltje naar boven te drukken. Het tapijt licht op. Druk op enter.Andere recente easter eggs